Код: 6931954 Навушники Sennheiser RS 2000

  • Артикул: 506822
  • Част. діапазон: 50 – 16000 Гц
  • Чутливість: 125 дБ

Гарантія: 2 роки

Найновітніша технологія бездротової передачі аудіосигналу, інтуїтивно зрозуміла система управління, зручна конструкція, пристойна автономність і, звичайно ж, прекрасне звучання - з новою RS 2000 звук телевізора стане набагато якіснішим, а ваші улюблені передачі та фільми - насиченішими та приємнішими.

ПЛЮС до якості роботи телевізора
Чути абсолютно все і дивитися телевізор зі справжнім задоволенням. Кожна з ваших улюблених телепередач стане ще кращою, щойно ви почуєте її справжнє звучання. Власне, саме для цього і була розроблена система RS 2000. Налаштуйте рівень гучності, відрегулюйте баланс, щоб звук телешоу або фільму ваш телевізор відтворював саме так, як подобається вам. У RS 2000 аудіосигнал передається по бездротовому каналу, гарнітура дуже легка, тому з нею телевізор не лише краще звучить, дивитися і слухати його теж набагато зручніше.

ПЛЮС до якості звуку
Завдяки RS 2000 телевізор нарешті почне радувати вас дійсно якісним звуком рівня Sennheiser. При цьому прямо у процесі прослуховування ви завжди можете налаштувати гучність у правому чи лівому навушнику так, щоб звук телевізора став збалансованим, музика - яскравішою, а вокал - виразнішим.

ПЛЮС до зручності
Аудіогарнітура RS 2000 бездротова, тому рухатися з нею можна абсолютно вільно. У ній ви можете слухати телепередачу або просто музику на відстані до 50 метрів від базової станції, сидячи, лежачи або переміщаючись з однієї кімнати до іншої, як вам буде зручно. До того ж вбудований акумулятор RS 2000 забезпечує до 9 годин автономної роботи гарнітури у режимі безперервного аудіовідтворення. Отже, якісним бездротовим звуком у своїй RS 2000 ви можете насолоджуватися дуже довго.

ПЛЮС до комфорту
У RS 2000 ви просто дивитеся телевізор. Система управління гарнітури дуже проста, інтуїтивно зрозуміла та практично непомітна. RS 2000 можна під'єднувати як до цифрового, так і до аналогового аудіовиходу телевізора. Вона дуже легка та розрахована на тривалі сеанси прослуховування. Її навушники ніколи не тиснуть на вуха або на скроні, навіть якщо у своїй RS 2000 ви засиділися перед телеекраном допізна. Вимикати гарнітуру теж не потрібно - ви просто знімаєте її, і через певний час вона вимкнеться автоматично.

ПЛЮС до стилю
Базова станція RS 2000, що одночасно є док-станцією для ресивера та гарнітури, виконана у дуже стильному та привабливому корпусі. Завдяки універсальному і добре продуманому дизайну станція прекрасно виглядає поруч з будь-яким телевізором чи домашнім кінотеатром, легко під'єднується і здатна стати найкориснішим і найпрактичнішим елементом вашої домашньої розважальної системи. 

Загальні параметри
Тип підключення

Бездротові

Тип конструкції

Вакуумні

Основний колір

Чорний

Призначення

Для портативної техніки

Для дому

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

125 дБ

Частотний діапазон

50 - 16000 Гц

Підключення
Радіус дії

100 м

Живлення
Час роботи в режимі відтворення музики

9 годин

Конструкція
Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Силікон

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Немає

Комплектація
Чохол в комплекті

Зарядний кейс

Додатково

Живлення: мережевий адаптер 9 В DC, 1 А

Аудіогарнітура з вбудованою літій-полімерною акумуляторною батареєю

Базова станція;

Блок живлення з набором перехідників для розеток різних стандартів (EU, UK, US та AUS);

Телевізійний аналоговий аудіокабель зі стандартним 3.5-мм штекером;

Посібник користувача.

Додаткова інформація
Вага

53 г