Код: 6931955 Навушники Sennheiser RS 5000

  • Артикул: 506820
  • Част. діапазон: 50 - 16000 Гц
  • Чутливість: 125 дБ

Гарантія: 2 роки

Компактна й елегантна бездротова телевізійна бездротова аудіогарнітура RS 5000 є сучасним інтелектуальним рішенням, з яким дивитися і, головне, слухати телевізор набагато зручніше. Система дає змогу легко та просто оптимізувати якість звуку телевізора відповідно до ваших особистих уподобань. У RS 5000 передбачено три спеціальні аудіопрофілі - для ТБ-програм, для кіно та для музики, а також унікальна функція підвищення розбірливості мови - Speech Intelligibility, яка активується одним натисненням кнопки на панелі управління. Новітня технологія бездротового передавання аудіосигналу, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, зручна конструкція, хороша автономність - у RS 5000 є все для того, щоб звук вашого телевізора для вас став набагато якіснішим і приємнішим.

ПЛЮС до якості роботи телевізора
Чути абсолютно все і дивитися телевізор зі справжнім задоволенням. Кожна з ваших улюблених телепередач стане ще кращою, щойно ви почуєте її справжнє звучання. Власне, якраз для цього і було розроблено систему RS 5000. Налаштуйте рівень гучності, виберіть відповідний аудіопрофіль і, якщо потрібно, увімкніть функцію підвищення розбірливості мови, щоб звук телешоу або фільму ваш телевізор відтворював саме так, як подобається вам. У RS 5000 аудіосигнал передається бездротовим каналом, сама гарнітура важить лише 33 грами, тому з нею телевізор не лише краще звучить, але й дивитися і слухати його теж набагато зручніше.

ПЛЮС до якості звуку
Завдяки RS 5000 телевізор нарешті почне радувати вас по-справжньому якісним звуком рівня Sennheiser. При цьому безпосередньо в процесі прослуховування ви в будь-який момент можете перемикатися на один з попередньо встановлених аудіопрофілів, і тоді музика зазвучить ще яскравіше, а вокал стане виразнішим і чіткішим. Крім того, у RS 5000 завжди можна налаштувати гучність у правому або лівому навушнику, щоб звук телевізора став збалансованим.

ПЛЮС до зручності
Аудіогарнітура RS 5000 бездротова, тому абсолютно не заважає рухатися. У ній ви можете слухати телепередачу або просто музику на відстані до 70 метрів від базової станції, сидячи, лежачи або переміщаючись по будинку, як вам буде зручно. До того ж вбудований акумулятор RS 5000 забезпечує до 12 годин автономної роботи гарнітури в режимі безперервного аудіовідтворення. Так що якісним бездротовим звуком у своїй RS 5000 насолоджуватися ви можете дуже довго - цілий день (або ніч).

ПЛЮС до розбірливості мови
У RS 5000 передбачена спеціальна функція підвищення якості передавання мови - Speech Intelligibility, яка динамічно знижує рівень фонової складової телевізійного аудіоряду, підвищуючи водночас якість і деталізацію вокалу, завдяки чому діалоги та просто людська мова починають звучати набагато виразніше і чистіше, тому дивитися фільми та різноманітні ток-шоу в RS 5000 набагато приємніше й цікавіше.

ПЛЮС до комфорту
У RS 5000 ви дивитеся телевізор, а не на RS 5000. Система управління гранично проста, інтуїтивно зрозуміла та практично непомітна. RS 5000 завчасно попередить, коли потрібно підзарядити акумулятор гарнітури. Її можна під'єдувати як до цифрового, так і до аналогового аудіовиходу телевізора. Вона дуже легка та розрахована на дуже тривалі сеанси прослуховування. Її навушники ніколи не тиснуть на вуха або на скроні, навіть якщо у своїй RS 5000 ви засиділися перед телеекраном допізна. Вимикати гарнітуру теж не потрібно - ви просто знімаєте її і через певний час вона вимкнеться автоматично.

ПЛЮС до стилю
Базова станція RS 5000, яка одночасно є і док-станцією для ресивера та гарнітури, виконана в дуже стильному і привабливому корпусі. Завдяки універсальному та добре продуманому дизайну станція має чудовий вигляд поруч із будь-яким телевізором або домашнім кінотеатром, легко під'єднується і здатна стати найкориснішим і найпрактичнішим елементом вашої домашньої розважальної системи. 

Загальні параметри
Тип підключення

Бездротові

Тип конструкції

Вакуумні

Основний колір

Чорний

Призначення

Для портативної техніки

Для дому

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

125 дБ

Частотний діапазон

50 - 16000 Гц

Підключення
Радіус дії

100 м

Живлення
Час роботи в режимі відтворення музики

9 годин

Конструкція
Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Силікон

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Немає

Комплектація
Чохол в комплекті

Зарядний кейс

Додатково

Аудіогарнітура з вбудованою літій-полімерною акумуляторною батареєю;

Базова станція;

Пара додаткових насадок-вкладишів зменшеного діаметра (для маленьких вух);

Блок живлення з набором перехідників для розеток різних стандартів (EU, UK, US і AUS);

Телевізійний аналоговий аудіокабель зі стандартним 3.5-мм штекером;

Телевізійний цифровий оптичний аудіокабель;

Посібник користувача.

Додаткова інформація
Вага

53 г