Код: 6931956 Навушники Sennheiser RS 5200

  • Артикул: 509272
  • Част. діапазон: 15 – 16000 Гц
  • Чутливість: 125 дБ

Гарантія: 2 роки

Виключно чистий і добре деталізований звук, легка і зручна конструкція, комфортні навушники, плюс, можливість буквально одним дотиком відрегулювати рівень гучності - з елегантною бездротовою RS 5200 від Sennheiser дивитися телевізор справді набагато зручніше та приємніше.

Вбудована функція оптимізації звучання мови Speech Clarity гарантує, що ви ніколи не пропустите жодного слова з фільму або телепередачі, навіть коли актори розмовляють нечітко або заважає фонове аудіо. У цієї аудіосистеми передбачено одразу три режими прослуховування з функцією оптимізації звуку в різних частотних діапазонах - для телебачення, для кіно та для музики. Отже, вмикаємо свою нову RS 5200 і розташовуємося зручніше - тепер телевізор буде радувати вас фірмовим і по-справжньому захоплюючим звуком Sennheiser.

Плюс найпрактичніше рішення для всієї родини
Можливо, ви дивитеся телевізор в інший час доби, або з іншим рівнем гучності - без проблем, тепер не потрібно нічого пояснювати рідним або сусідам і шукати якісь компроміси. Ви просто одягаєте навушники RS 5200 і дивитеся або слухаєте телевізор коли завгодно та скільки завгодно, так як зручно саме вам і з комфортною гучністю. При цьому домашні, як і раніше, можуть відрегулювати гучність телевізора для себе. Більше ніхто нікому не заважає, кіно та телепередачі можна дивитися всією сім'єю. І ви чуєте лише чистий, виразний і яскравий звук Sennheiser.

Плюс комфорт
RS 5200 дуже легка, зрозуміла та дуже комфортна. Модель комплектується чотирма парами вкладишів-амбушюр різного діаметру та конфігурації, які допомагають правильно розташувати навушники у вушних каналах. До комплекту входить дві пари вкладишів з м'якого силікону розмірів S і L, а також пара вкладишів з полімерної піни з ефектом пам'яті, які оптимально адаптуються до анатомії вушних каналів і ще ефективніше ізолюють слух від зовнішнього шуму. Якщо ж, навпаки, треба, щоб у навушниках добре було чути не лише телевізор, а й усе, що відбувається навколо, то для цього в RS 5200 є ще пара спеціальних відкритих амбушюр.

Інженери Sennheiser також попрацювали і з гарнітурою. У RS 5200 бездротовий "стетоскоп" гнучкіший, важить менше та краще ізольований від так званих структурних шумів (тобто, від звуків дотиків гарнітури до чогось). Гучність у RS 5200 налаштовується незалежно для лівого та правого навушників, а завдяки тому, що кнопки на натискання реагують швидше та чіткіше, регулювати рівень гучності ще простіше і зручніше.

Плюс цілі 12 годин без підзарядки
Є час подивитися серіал на Netflix або просто довгий фільм? На здоров'я! У навушниках RS 5200 завжди комфортно, навіть коли носити їх годинами. Гарнітура оснащена акумулятором, повного заряду якого достатньо на 12 годин роботи пристрою в режимі безперервного відтворення аудіо. Простіше кажучи, з RS 5200 дивитися і слухати телевізор можна цілих 12 годин, так що, дуже ймовірно, що втомитеся ви раніше ніж розрядяться навушники.

Плюс ніщо більше не заважає
Більше не потрібно сидіти поруч із телевізором і щоразу розбиратися з кабелями. Навушники впевнено приймають бездротовий аудіосигнал у радіусі до 70 метрів від невеликої і елегантної док-станції з вбудованим передавачем системи. Тому в RS 5200 дивитися і слухати телевізор можна не лише з улюбленого дивана, а й навіть на ходу (наприклад, сходити на кухню по бутербродик).

Під'єднується і налаштовується Sennheiser RS 5200 теж легко та просто. До телевізора (практично будь-якого) компактну бездротову док-станцію під'єднати можна як через цифровий (оптичний), так і через аналоговий роз'єми (відповідні кабелі входять до комплекту поставки). Ергономіка гарнітури налаштована так, щоб вона не створювала зайвого тиску на вуха та на скроні, не плуталася у волоссі, і щоб навушники зручно було носити разом з окулярами.

Плюс елегантний дизайн
Гарна річ скрізь і завжди має доречний, а то й просто непомітний вигляд. RS 5200 відтворює аудіо настільки природно та вона настільки зручна, що ви дуже скоро забудете про неї і про навушники і просто дивитиметеся телевізор, з комфортом і з класним звуком.

Ця аудіосистема заздалегідь попередить про низький рівень заряду навушників, а коли вони не використовуються, RS 5200 автоматично їх вимкне, щоб акумулятор не розряджався даремно. Щоб навушники зарядити, досить просто покласти їх на зарядний роз'єм компактної і елегантної док-станції. 

Загальні параметри
Тип підключення

Бездротові

Тип конструкції

Вакуумні

Основний колір

Чорний

Призначення

Для портативної техніки

Для дому

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

125 дБ

Частотний діапазон

15 - 16000 Гц

Живлення
Час роботи в режимі відтворення музики

12 годин

Конструкція
Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Силікон

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Немає

Комплектація
Змінні амбушюри

Є

Чохол в комплекті

Зарядний кейс

Додатково

Бездротова гарнітура RR 5200 зі змінним літій-іонним акумулятором;

Док-станція TR 5000 з вбудованими бездротовим передавачем і зарядним пристроєм;

Блок живлення з набором вилок-перехідників для розеток різних стандартів (EU, UK, US і AUS);

Аудіокабель зі штекерами 3.5 мм для під'єднання аудіосистеми до виходу для навушників телевізора;

Оптичний кабель для під'єднання аудіосистеми до цифрового виходу телевізора;

Перехідник RCA;

4 пари змінних вкладишів-амбушюр навушників: 2 пари силіконових (розмірів S і L), пара відкритих і пара з піни з ефектом пам'яті;

Короткий посібник користувача зі швидкого під'єднання аудіосистеми;

Короткий посібник користувача з безпечної експлуатації аудіосистеми.

Додаткова інформація
Вага

61 г