Код: 6497470 Ноутбук Acer Nitro 5 AN517-51 (NH.Q5CEU.011) Shale Black

  • Артикул: NH.Q5CEU.011
  • 17.3" (1920 x 1080) Full HD
  • Intel Core i5-9300H (2.4 - 4.1 ГГц)
  • nVidia GeForce GTX 1650, 4 ГБ
  • RAM 8 ГБ, HDD 1 ТБ + SDD 256 ГБ
  • Endless OS

Гарантія: 12 місяців

Насичене зображення
Оцініть деталізацію і відображення візуальних ефектів на екрані FHD IPS 17.3 дюймів. Покращене співвідношення сторін екрана та корпусу, яке становить 80%, а також вузькі рамки дисплея сприяють гармонійнішому сприйняттю візуального ряду, екран максимально реалістично передає найтонші відтінки кольорів.

Важливі характеристики
Воладарюйте у світі улюбленої гри, використовуючи об'єднану потужність процесора нового покоління Intel Core і новітньої відеокарти NVIDIA GeForce GTX. Конфігурацію ноутбука можна змінювати, щоб збільшити швидкість швидкодії і об'єм місця для зберігання. Батарея підвищеної ємності забезпечує триваліший цикл роботи пристрою.

Холоднокровність у критичній ситуації
Додаткове охолодження при інтенсивній роботі забезпечується завдяки здвоєним вентиляторам, застосованій технології Acer CoolBoost і подвійним вентиляційним отворам. Технологія CoolBoost дозволяє на 10% збільшити швидкість обертання вентиляторів і на 9% - ефективність охолодження процесорів і графічних прискорювачів порівняно з аналогічними показниками в автоматичному режимі. Контролюйте та регулюйте стан системи в реальному часі, скориставшись функцією NitroSense. У ній можна задати параметри температури системи, швидкості обертання вентиляторів та інші показники.

Ключ до перемоги
Команди тепер можна викликати одним натисканням спеціалізованої кнопки NitroSense, а кнопки WASD і клавіші управління курсором оснащені спеціальною підсвіткою, що дозволяє легко визначити їх розташування під час гри. Оцініть зручність і тактильні відчуття від клавіш з довжиною ходу 1.6 мм. Додайте трохи гострих відчуттів, граючи в напівтемряві на клавіатурі з підсвічуванням!

Долаючи звуковий бар'єр
Цю модель вигідно відрізняє вдосконалена система відтворення звуку, завдяки якій гравець отримує можливість повністю зануритися в атмосферу гри. Потужність звуку цього пристрою забезпечує виграшне поєднання технологій Waves MaxxAudio і Acer TrueHarmony. При цьому система Waves MaxxAudio відповідає за інтелектуальне посилення низьких частот, діалогів і звукової доріжки в цілому, а технологія Acer TrueHarmony збагачує звучання.

Під'єднання Killer
Щоб перемогти в мережевих іграх, потрібно захопити контроль над мережею і призначити грі високий пріоритет. У цьому вам допоможе мережева карта Killer Ethernet. А маршрутизатор Gigabit Wi-Fi з технологією 2x2 MU-MIMO дасть вам можливість без найменших труднощів транслювати перебіг гри своїм друзям і передплатникам. Ноутбук оснащений портами всіх можливих типів, включаючи HDMI 2.0, USB Type-C Gen 1, що дозволяє легко під'єднувати будь-який периферичний пристрій.

Дисплей 
Діагональ

17.3"

Роздільна здатність

1920 x 1080 (Full HD)

Тип матриці

IPS

Покриття екрану

Матове

Сенсорний екран

Ні

Процесор
Модель процесора

Intel Core i5-9300H

Частота процесора, ГГц

2.4

Частота процесора Turbo, ГГц

4.1

Кількість ядер

4

Оперативна память
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Обсяг оперативної пам'яті

8 ГБ

Жорсткий диск
Тип накопичувача

HDD

SSD

Об'єм жорсткого диска

1 ТБ

Об'єм накопичувача SSD

256 ГБ

Відеоадаптер
Тип відеоадаптера

Дискретний

Виробник GPU

nVidia

Графічний процесор

nVidia GeForce GTX 1650

Об'єм відеопам'яті

4 ГБ

Комунікації
Мережевий адаптер

10/100/1000

Wi-Fi

Є

Bluetooth

Є

Модуль 3G/4G (LTE)

Немає

Порти і інтерфейси
Аудіо-відео роз'єми

HDMI

USB 2.0, шт.

1

USB 3.0, шт.

2

USB Type-C, шт.

1

Додаткові функції
Сканер відбитків пальців

Немає

Підсвічування клавіатури

Є

Веб-камера

HD

Батарея
Тип акумулятора

Li-Ion

Кількість елементів

4

Ємність, мАг

3580

Програмне забезпечення
Операційна система

Endless OS

Фізичні параметри
Розміри, мм

403.5 x 280 x 26 - 27.49

Вага, кг

3

Колір

Shale Black

Підбір за параметрами
Категорії