Код: 6602264 Ноутбук Asus Laptop X515JP-BQ032 (90NB0SS2-M00630) Transparent Silver

  • Артикул: 90NB0SS2-M00630
  • 15.6" (1920 х 1080) Full HD IPS
  • Intel Core i5-1035G1 (1.0 - 3.6 ГГц)
  • Nvidia GeForce MX330, 2 ГБ
  • RAM 8 ГБ, SSD 256 ГБ
  • Endless OS

Гарантія: 12 місяців

Asus Laptop X515JP

Універсальний компактний 15-дюймовий ноутбук
ASUS Laptop 15 X515JP - це універсальний ноутбук початкового рівня, який об'єднує в собі стильний дизайн і сучасні технології. Він пропонує користувачу всю міць процесора Intel Core i7 у поєднанні з дискретною відеокартою NVIDIA GeForce MX330 і оперативною пам'яттю DDR4-2400 об'ємом до 16 ГБ. Ноутбук оснащений тонкорамковим дисплеєм NanoEdge з покриттям проти відблисків і широкими (178 °) кутами огляду, а для зберігання файлів у нього є два накопичувачі (високошвидкісний твердотільний і традиційний жорсткий диск) - кожен ємністю до 1 ТБ. Також він може комплектуватися пам'яттю Intel Optane*.

Конфігурація

Сучасні
У максимальній конфігурації ноутбук ASUS Laptop 15 X515JP оснащується процесором Intel Core i7 і дискретною відеокартою NVIDIA MX330, що дозволяє йому з успіхом справлятися з різними завданнями.

Накопичувачі

Гібридна підсистема зберігання даних
ASUS Laptop 15 X515JP поєднує переваги накопичувачів різних типів: високу ємність і збільшену швидкість передачі даних. На швидкий твердотільний накопичувач рекомендується встановлювати операційну систему та додатки, а жорсткий диск використовувати для зберігання великих обсягів даних, наприклад, колекцій фільмів і музики, фотоальбомів. Крім того, ноутбук підтримує пам'ять Intel Optane, яка може застосовуватися як кеш-буфер для прискорення обміну даними з жорстким диском*.

Дисплей NanoEdge

Широкий погляд на світ
Завдяки зникаюче тонкій екранній рамці дисплей NanoEdge видає заворожуюче зображення. Використовувана в ньому РК-матриця формату Full-HD володіє покриттям проти відблисків і широкими кутами огляду: кольори залишаються насиченими та контрастними навіть при погляді з боку.

Стильний дизайн

Для мобільного стилю життя
Ноутбук ASUS Laptop 15 X515JP виконаний у компактному корпусі вагою всього 1,8 кг**, що робить дану модель ідеальним вибором для мобільних користувачів. Пристрій відрізняється стильним дизайном і доступний у трьох колірних варіантах: сірому, сріблястому та синьому.

Сканер відбитків пальців

Розблокування одним дотиком
Вбудований у тачпад сканер відбитків пальців*** забезпечує зручну та швидку авторизацію в операційній системі Windows 10. Для цього більше не потрібно вводити пароль - досить лише одного дотику!

Клавіатура

Продумана ергономіка
Повнорозмірна клавіатура ноутбука ASUS Laptop 15 X515 відрізняється продуманою ергономікою, міцною конструкцією і оптимальною глибиною ходу клавіш - 1,4 мм. Крім того, вона може бути наділена підсвічуванням для комфортної роботи в темряві***.

Інтерфейси

Під'єднання будь-якої периферії
Для швидкого обміну даними з периферійними пристроями ASUS Laptop 15 X515 пропонує високошвидкісний інтерфейс USB 3.2, виконаний у вигляді зручного оборотного роз'єму Type-C. Його пропускна здатність у 10 разів перевищує можливості USB 2.0****. Також є роз'єм USB 3.2 Type-A, порти USB 2.0 і відеовихід HDMI, який служить для під'єднання зовнішніх моніторів або проекторів. Крім того, у даного ноутбука є слот для карт пам'яті формату microSD.

MyASUS

Програмний портал
MyASUS - це колекція різних додатків і утиліт, які допоможуть витягти максимум з можливостей ноутбука. Під'єднання до смартфону, оптимізація продуктивності, зв'язок з техпідтримкою - крім усіх цих корисних функцій, тут можна ознайомитися з ексклюзивними пропозиціями та завантажити безліч популярних програм.

* Пам'ять Intel Optane - опціональний компонент.
** Вага пристрою залежить від конкретної конфігурації.
*** Підсвічування клавіатури та сканер відбитків пальців є опціональними компонентами.
**** Усі заяви про швидкість передачі даних по інтерфейсу USB-С грунтуються на теоретичних значеннях, якщо явно не вказано інше. Реальні значення можуть відрізнятися.

Дисплей 
Діагональ

15.6"

Роздільна здатність

1920 x 1080 (Full HD)

Тип матриці

IPS

Покриття екрану

Матове

Сенсорний екран

Ні

Процесор
Модель процесора

Intel Core i5-1035G1

Частота процесора, ГГц

1.0

Частота процесора Turbo, ГГц

3.6

Кількість ядер

4

Оперативна память
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Обсяг оперативної пам'яті

8 ГБ

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Жорсткий диск
Тип накопичувача

SSD

Об'єм накопичувача SSD

256 ГБ

Відеоадаптер
Тип відеоадаптера

Дискретний

Виробник GPU

nVidia

Графічний процесор

Nvidia GeForce MX330

Об'єм відеопам'яті

2 ГБ

Комунікації
Мережевий адаптер

Відсутній

Wi-Fi

Є

Bluetooth

Є

Модуль 3G/4G (LTE)

Немає

Порти і інтерфейси
Аудіо-відео роз'єми

HDMI

USB 2.0, шт.

2

USB 3.2 Gen 1, шт.

1

USB Type-C, шт.

1

Слот для карт пам`яті

Є

Додаткові функції
Веб-камера

Є

Батарея
Тип акумулятора

Li-Ion

Кількість елементів

2

Програмне забезпечення
Операційна система

Endless OS

Фізичні параметри
Розміри, мм

360 x 234.9 x 19.9

Вага, кг

1.8

Колір

Transparent Silver

Підбір за параметрами
Категорії