Код: 6825423 Ноутбук Asus M1502IA-BQ094 (90NB0Y51-M003K0) Quiet Blue

  • Артикул: 90NB0Y51-M003K0
  • 15.6" (1920 x 1080) FHD
  • AMD Ryzen 5 4600H (3.0 - 4.0 ГГц)
  • AMD Radeon Graphics
  • RAM 16 ГБ, SSD 512 ГБ
  • Endless OS

Гарантія: 12 місяців

Сучасні компоненти
Vivobook 15 - це ноутбук на кожен день, готовий впоратися з будь-якими завданнями, будь то офісні чи особисті справи, робочі або розважальні програми.

Будьте продуктивнішими!
У конфігурацію Vivobook 15 може входити найновіший процесор AMD Ryzen, що гарантує відмінну продуктивність у будь-яких додатках, стримінг, веб-серфінг, редагування текстів, відеозв'язок або віддалена офісна робота.

Посилене охолодження – вентилятор IceBlades
Кожна модель нової серії VivoBook відрізняється ефективним охолодженням за рахунок оптимізованих компонентів: двох теплових трубок і вентилятора IceBlades. Його 87-лопатева крильчатка виготовлена ​​з рідкокристалічного полімеру. Вона легша та тонша, ніж у звичайних вентиляторів, а самі лопаті мають вигнуту форму, продуману з погляду аеродинаміки. Результат – посилений потік повітря при меншому рівні шуму. Крім того, вентилятори IceBlades працюють на гідродинамічних підшипниках, які сприяють зниженню вібрації та шуму порівняно з підшипниками інших типів.

Комфорт для очей
Ноутбук Vivobook 15 наділений чудовим дисплеєм NanoEdge, який може похвалитися широкими кутами огляду та тонкою рамкою, що зникає. Безпека дисплея для очей, зокрема низький рівень синього світла, що випромінюється ним, підтверджується сертифікатом ергономічності TÜV Rheinland.

Ноутбук для спілкування
Кришку ноутбука Vivobook 15 можна розкривати на 180°, кладучи її на стіл. Це особливо зручно під час обговорення проектів із колегами чи клієнтами. Клавіатура може бути наділена опціональним підсвічуванням для комфортної роботи в темряві.

Пригнічення зростання бактерій на 99% – для захисту вашого здоров'я
На поверхнях будь-якого ноутбука знаходяться тисячі потенційно небезпечних бактерій. Щоб зробити пристрій гігієнічнішим, він обробляється ексклюзивним захисним покриттям AntiBacterial Guard, яке, згідно з проведеними дослідженнями, пригнічує зростання бактерій у 24-годинний період на 99%. Захист AntiBacterial Guard допоможе запобігти передачі шкідливих мікроорганізмів через контакт з поверхнями ноутбука.

Апаратна шторка веб-камери
Веб-камера ноутбука Vivobook 15 має спеціальну шторку. Засунувши її, можна не боятися випадково активувати відеозв'язок.

Чудове звучання
Функція DTS Audio Processing є спеціальним алгоритмом обробки аудіоматеріалу, що підтримується ноутбуком Vivobook 15 при виведенні звуку через вбудовані динаміки або під'єднані до нього навушники. Завдяки їй зменшується рівень спотворень, а низькі частоти звучать насиченіше.

Продуманий до дрібниць
До ноутбука Vivobook 15 можна легко під'єднати всілякі периферійні пристрої, дисплеї та проектори. У вашому розпорядженні: порт USB-C 3.2 Gen1, два порти USB 3.2 Gen1 Type-A, порт USB 2.0, відеовихід HDMI та комбінований аудіороз'єм.

Ексклюзивна технологія WiFi Master
Фахівці ASUS реалізували в даному ноутбуці повноцінне бездротове рішення WiFi Master: контролер (до Wi-Fi 6) доповнюється ексклюзивними технологіями, що забезпечують швидке та стабільне під'єднання. 

Дисплей 
Діагональ

15.6"

Роздільна здатність

1920 x 1080 (Full HD)

Тип матриці

IPS

Частота оновлення екрана

60 Гц

Сенсорний екран

Ні

Процесор
Модель процесора

AMD Ryzen 5 4600H

Частота процесора, ГГц

3.0

Частота процесора Turbo, ГГц

4.0

Кількість ядер

6

Оперативна память
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Обсяг оперативної пам'яті

16 ГБ

Жорсткий диск
Тип накопичувача

SSD

Об'єм накопичувача SSD

512 ГБ

Відеоадаптер
Виробник GPU

AMD

Графічний процесор

AMD Radeon Graphics

Комунікації
Мережевий адаптер

Відсутній

Wi-Fi

Є

Bluetooth

Є

Модуль 3G/4G (LTE)

Немає

Порти і інтерфейси
Аудіо-відео роз'єми

HDMI

USB 2.0, шт.

1

USB 3.2 Gen 1, шт.

2

USB Type-C, шт.

1

Додаткові функції
Веб-камера

HD

Батарея
Тип акумулятора

Li-Ion

Кількість елементів

3

Програмне забезпечення
Операційна система

Endless OS

Фізичні параметри
Розміри, мм

359.7 x 232.5 x 19.9

Вага, кг

1.7

Колір

Quiet Blue

Підбір за параметрами
Категорії