Код: 6825418 Ноутбук Asus M1503IA-L1087 (90NB0Y61-M00430) Quiet Blue

  • Артикул: 90NB0Y61-M00430
  • 15.6" (1920 x 1080) FHD OLED
  • AMD Ryzen 7 4800H (2.9 - 4.2 ГГц)
  • AMD Radeon Graphics
  • RAM 16 ГБ, SSD 1 ТБ
  • Endless OS

Гарантія: 12 місяців

Новий погляд на світ
Ноутбук Vivobook 15X OLED оснащується високоякісним тонкорамковим OLED-дисплеєм NanoEdge зі співвідношенням сторін 16:9 і підтримкою розширеного динамічного діапазону (HDR). Цей дисплей може похвалитися точною передачею кольорів, підтвердженою сертифікатом Pantone Validated, високою яскравістю і великим кольоровим охопленням (100% DCI-P3), а його ергономічність сертифікована незалежною лабораторією TÜV Rheinland.

Портативний OLED-кінотеатр
Ноутбуки ASUS оснащуються OLED-дисплеями, перевагою яких є чудова передача кольорів. Вони передають реалістичні відтінки та тому добре підходять для професійної творчої роботи з будь-якими графічними матеріалами. Крім того, завдяки особливим органічним матеріалам, які застосовуються при виробництві OLED-дисплеїв, вони випромінюють на 70% менше шкідливого синього світла, ніж РК-дисплеї, що робить їх комфортнішими для очей.

Новий рівень швидкості
Vivobook 15X OLED – це ноутбук на кожен день, готовий впоратися з будь-якими завданнями, будь то офісні чи особисті справи, робочі або розважальні програми.

Тихіше, холодніше та швидше!
Vivobook 15X OLED відрізняється ефективним охолодженням за рахунок оптимізованих компонентів: теплових трубокі вентилятора IceBlades. Його 87-лопатева крильчатка виготовлена ​​з міцного рідкокристалічного полімеру, тому вона легша та тонша ніж у звичайних вентиляторів. Крім того, вентилятори IceBlades працюють на гідродинамічних підшипниках, які сприяють зниженню вібрації та шуму порівняно з підшипниками інших типів. Як результат, у продуктивному режимі Performance термопакет процесора досягає 45 Вт без перегріву!

Ноутбук для спілкування
Кришку ноутбука можна розкривати на 180°, кладучи її на стіл. Це особливо зручно під час спільного перегляду контенту з колегами або друзями.

Ергономіка ErgoSense
Місія ASUS – зробити взаємодію людини із цифровими пристроями якомога простішою та інтуїтивнішою. Саме цьому сприяє новітня технологія – клавіатура ErgoSense. Першорядна мета - користувацький комфорт, і тому її клавіші мають ідеально вивірені глибиною ходу та тактильним відгуком. Спробуйте клавіатуру ErgoSense – і ви відчуєте, що будь-яка робота виконуватиметься легко та невимушено.

Апаратна шторка веб-камери
Веб-камера ноутбука Vivobook 15X OLED оснащена спеціальною шторкою. Засунувши її, можна не боятися випадково активувати відеозв'язок.

Оптимізація зображення в режимі реального часу
Технологія тривимірного шумопригнічення (3D Noise Reduction – 3DNR) у режимі реального часу підвищує якість зображення, що отримується з веб-камери. Завдяки їй картинка при відеозв'язку буде чіткішою. Крім того, у додатку MyASUS є набір корисних візуальних ефектів: замилювання фону – для конфіденційності, оптимізація освітлення – щоб обличчя не було в тіні, відстеження рухів – щоб користувач завжди був у центрі кадру, відстеження очей – щоб погляд не здавався спрямованим убік від камери.

Пригнічення зростання бактерій на 99% – для захисту вашого здоров'я
На поверхнях будь-якого ноутбука знаходяться тисячі потенційно небезпечних бактерій. Щоб зробити пристрій гігієнічнішим, воно обробляється ексклюзивним захисним покриттям AntiBacterial Guard, яке, згідно з проведеними дослідженнями, пригнічує зростання бактерій у 24-годинний період на 99%. Захист AntiBacterial Guard допоможе запобігти передачі шкідливих мікроорганізмів через контакт з поверхнями ноутбука.

Чудове звучання
Завдяки ексклюзивній аудіотехнології SonicMaster вбудована аудіосистема Vivobook 15X OLED може похвалитися потужним басом, широким динамічним діапазоном і низьким рівнем шумів. Крім апаратних переваг (високоякісні кодек і підсилювач, великі динаміки та резонатори), вона має програмні: її звучання можна гнучко налаштувати залежно від переваг користувача та навколишнього оточення. Таким чином, Vivobook 15X OLED – це повноцінний мультимедійний центр, який дозволить насолодитися якісним звуком у будь-яких програмах.

Усунення шумів за допомогою ШІ
Оскільки все більше людей зараз навчаються і працюють з дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв'язок, фахівці ASUS розробили технологію шумопригнічення на базі штучного інтелекту. Застосовуючи алгоритми машинного навчання, вона ефективно відфільтровує сторонні звуки, залишаючи лише голоси співрозмовників. Випробуйте систему інтелектуального шумопригнічення ASUS за допомогою демонстраційних записів.

Продуманий до дрібниць
До ноутбука Vivobook 15X OLED можна легко під'єднати всілякі периферійні пристрої, дисплеї та проектори. У вашому розпорядженні: порт USB-C 3.2 Gen1, два порти USB 3.2 Gen1 Type-A, порт USB 2.0, відеовихід HDMI та комбінований аудіороз'єм.

Ексклюзивна технологія WiFi Master
Вбудований модуль Wi-Fi 6, який використовується в ноутбуці Vivobook 15X OLED, дозволяє миттєво завантажувати онлайн-контент.

Дисплей 
Діагональ

15.6"

Роздільна здатність

1920 x 1080 (Full HD)

Тип матриці

OLED

Частота оновлення екрана

60 Гц

Сенсорний екран

Ні

Процесор
Модель процесора

AMD Ryzen 7 4800H

Частота процесора, ГГц

2.9

Частота процесора Turbo, ГГц

4.2

Кількість ядер

8

Оперативна память
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Обсяг оперативної пам'яті

16 ГБ

Жорсткий диск
Тип накопичувача

SSD

Об'єм накопичувача SSD

1 ТБ

Відеоадаптер
Тип відеоадаптера

Інтегрований

Виробник GPU

AMD

Графічний процесор

AMD Radeon Graphics

Комунікації
Мережевий адаптер

Відсутній

Wi-Fi

Є

Bluetooth

Є

Модуль 3G/4G (LTE)

Немає

Порти і інтерфейси
Аудіо-відео роз'єми

HDMI

USB 2.0, шт.

1

USB 3.2 Gen 1, шт.

2

USB Type-C, шт.

1

Додаткові функції
Підсвічування клавіатури

Є

Веб-камера

HD

Батарея
Тип акумулятора

Li-Ion

Кількість елементів

3

Програмне забезпечення
Операційна система

Endless OS

Фізичні параметри
Розміри, мм

356.8 x 227.6 x 19.9

Вага, кг

1.7

Колір

Quiet Blue

Підбір за параметрами
Категорії