Код: 6825394 Ноутбук Asus M6500IH-HN084 (90NB0YP2-M00470) Cool Silver

  • Артикул: 90NB0YP2-M00470
  • 15.6" (1920 x 1080) FHD
  • AMD Ryzen 5 4600H (3.0 - 4.0 ГГц)
  • nVidia GeForce GTX 1650 Max-Q, 4 ГБ
  • RAM 16 ГБ, SSD 512 ГБ
  • Endless OS

Гарантія: 12 місяців

Сила, що дивує світ
Vivobook Pro 15 – це потужний ноутбук, який видає чітке зображення на дисплеї формату FHD із частотою оновлення 144 Гц. Потужна конфігурація з мобільним процесором AMD Ryzen 4000 серії та відеокартою NVIDIA GeForce GTX 1650 буде працювати з максимальною продуктивністю за рахунок ефективної двовентиляторної системи охолодження.

15.6" FHD-дисплей
Співвідношення сторін 16:9, роздільна здатність 1920 x 1080, частота оновлення 144 Гц, тонка рамка NanoEdge з трьох сторін (відносна площа екрана – 84%).

Творчі ресурси
Графічна підсистема ноутбука може представлена ​​відеокартою GeForce GTX 1650 у поєднанні зі швидкою пам'яттю GDDR6, що дозволяє отримати високу швидкість у вимогливих до графічних ресурсів системи задачах.

Тихо, холодно та швидко!
Vivobook Pro 15 відрізняється ефективним охолодженням за рахунок оптимізованих компонентів: теплових трубок діаметром 8 і 6 мм і пари вентиляторів з 86-лопатевими крильчатками, виготовленими з міцного рідкокристалічного полімеру.

Чарівне зображення
Ноутбук Vivobook Pro 15 оснащується FHD-дисплеєм NanoEdge зі співвідношенням сторін 16:9 і неймовірно тонкою рамкою – відносна площа екрана становить 84%. Посідаючи менше місця, Vivobook Pro 15 залишає більше робочого простору для свого власника.

Ергономіка ErgoSense
Місія ASUS – зробити взаємодію людини із цифровими пристроями якомога простішою та інтуїтивнішою. Саме цьому сприяє новітня технологія – клавіатура ErgoSense. Наша першорядна мета – користувацький комфорт, і тому її клавіші мають ідеально вивірені глибини ходу та тактильний відгук. Спробуйте клавіатуру ErgoSense – і ви відчуєте, що будь-яка робота виконуватиметься легко та невимушено.

Пригнічення зростання бактерій на 99% – для захисту вашого здоров'я
На поверхнях будь-якого ноутбука знаходяться тисячі потенційно небезпечних бактерій. Щоб зробити пристрій гігієнічнішим, він обробляється ексклюзивним захисним покриттям AntiBacterial Guard, яке, згідно з проведеними дослідженнями, пригнічує зростання бактерій у 24-годинний період на 99%. Захист AntiBacterial Guard допоможе запобігти передачі шкідливих мікроорганізмів через контакт з поверхнями ноутбука.

Захист конфіденційності
У ноутбуку Vivobook Pro 15 реалізовані різні захисні засоби, серед яких – апаратна шторка для блокування веб-камери та сканер відбитків пальців.

Усунення шумів за допомогою ШІ
Оскільки все більше людей зараз працюють з дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв'язок, фахівці ASUS розробили технологію ефективного шумозаглушення на основі машинного навчання. У додатку MyASUS є функція AI Noise-Canceling Microphone, яка здатна відфільтровувати шуми фону при звукозаписі, а в режимі Multi-Presenter – ще й вирівнювати гучність окремих голосів під час конференц-дзвінків. Функція AI Noise-Canceling Speaker аналогічно усуває шуми і виділяє голос з аудіопотоку, щоб користувач ноутбука чітко чув своїх співрозмовників.

Якісний звук
Ноутбук Vivobook Pro 15 має чудову аудіосистему, сертифіковану фахівцями фірми Harman Kardon. Вбудовані стереодинаміки видають кришталево чисте звучання з потужними басами, що захоплює з перших нот.

Ексклюзивна технологія WiFi Master Premium
У ноутбуці Vivobook Pro 15 фахівці ASUS реалізували повноцінне бездротове рішення стандарту Wi-Fi 6, яке отримало назву WiFi Master Premium. Воно включає ексклюзивну технологію WiFi SmartConnect, яка автоматично вибирає найкращу точку доступу Wi-Fi з усіх наявних.

Розширення можливостей комп'ютера
У програмному комплексі MyASUS містяться утиліти, розроблені компанією ASUS для налаштування, оновлення і оптимізації роботи комп'ютерної системи. Також через нього можна зв'язатися із сервісним обслуговуванням і техпідтримкою ASUS. 

Дисплей 
Діагональ

15.6"

Роздільна здатність

1920 x 1080 (Full HD)

Тип матриці

IPS

Частота оновлення екрана

144 Гц

Сенсорний екран

Ні

Процесор
Модель процесора

AMD Ryzen 5 4600H

Частота процесора, ГГц

3.0

Частота процесора Turbo, ГГц

4.0

Кількість ядер

6

Оперативна память
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Обсяг оперативної пам'яті

16 ГБ

Жорсткий диск
Тип накопичувача

SSD

Об'єм накопичувача SSD

512 ГБ

Відеоадаптер
Виробник GPU

nVidia

Графічний процесор

nVidia GeForce GTX 1650 Max-Q

Об'єм відеопам'яті

4 ГБ

Комунікації
Мережевий адаптер

Відсутній

Wi-Fi

Є

Bluetooth

Є

Модуль 3G/4G (LTE)

Немає

Порти і інтерфейси
Аудіо-відео роз'єми

HDMI

USB 2.0, шт.

2

USB 3.2 Gen 1, шт.

1

USB Type-C, шт.

1

Слот для карт пам`яті

Є

Додаткові функції
Сканер відбитків пальців

Є

Підсвічування клавіатури

Є

Веб-камера

Full HD

Батарея
Тип акумулятора

Li-Ion

Кількість елементів

3

Програмне забезпечення
Операційна система

Endless OS

Фізичні параметри
Розміри, мм

359.8 x 234.3 x 18.9 - 19.9

Вага, кг

1.8

Колір

Cool Silver

Підбір за параметрами
Категорії