Код: 6825391 Ноутбук Asus M6500QB-HN044 (90NB0YM2-M001R0) Cool Silver

  • Артикул: 90NB0YM2-M001R0
  • 15.6" (1920 x 1080) FHD IPS 144 Гц
  • AMD Ryzen 5 5600H (3.3 - 4.2 ГГц)
  • nVidia GeForce MX550, 4 ГБ
  • RAM 16 ГБ, SSD 512 ГБ
  • Endless OS

Гарантія: 12 місяців

Сила, що дивує світ
Vivobook Pro 15 – це потужний ноутбук, який видає яскраве зображення формату FHD. Сучасна конфігурація з мобільним процесором AMD Ryzen 5000-ї серії та відеокартою NVIDIA працюватиме з максимальною продуктивністю за рахунок ефективної двовентиляторної системи охолодження.

Тихо, холодно та швидко!
Vivobook Pro 15 відрізняється ефективним охолодженням за рахунок оптимізованих компонентів: теплових трубок діаметром 8 і 6 мм і пари вентиляторів з 86-лопатевими крильчатками, виготовленими з міцного рідкокристалічного полімеру. Як результат, у продуктивному режимі Performance загальний термопакет процесора та відеокарти сягає 85 Вт – без перегріву!

Повний комплект
Vivobook Pro 15 пропонує користувачеві сучасний комплект інтерфейсів, що включає порти USB 3.2 Gen2 Type-C, USB 3.2 Gen1 Type-A, microSD, HDMI 1.4 і USB 2.0. Це буде достатньо, щоб під'єднати будь-яку периферію для передачі або відображення контенту.

Створено вражати
Міцна металева кришка ноутбука має приємне на дотик текстуроване оздоблення і привертає погляд рельєфним логотипом. Оригінальні декоративні елементи є і всередині – клавіша Enter, немов застережливий знак, виділена смужками. Кришку ноутбука можна розкривати на 180°, кладучи її на стіл. Це особливо зручно під час обговорення проектів із однодумцями.

Ергономіка ErgoSense
Місія ASUS – зробити взаємодію людини із цифровими пристроями якомога простішою та інтуїтивнішою. Саме цьому сприяє новітня технологія – клавіатура ErgoSense. Першорядна мета - користувацький комфорт, і тому її клавіші мають ідеально вивірені глибиною ходу та тактильним відгуком. Спробуйте клавіатуру ErgoSense – і ви відчуєте, що будь-яка робота виконуватиметься легко та невимушено.

Пригнічення зростання бактерій на 99% – для захисту вашого здоров'я
На поверхнях будь-якого ноутбука знаходяться тисячі потенційно небезпечних бактерій. Щоб зробити пристрій гігієнічнішим, він обробляється ексклюзивним захисним покриттям AntiBacterial Guard, яке, згідно з проведеними дослідженнями, пригнічує зростання бактерій у 24-годинний період на 99%. Захист AntiBacterial Guard допоможе запобігти передачі шкідливих мікроорганізмів через контакт з поверхнями ноутбука.

Захист конфіденційності
У ноутбуку Vivobook Pro 15 реалізовані різні захисні засоби, серед яких – апаратна шторка для блокування веб-камери та сканер відбитків пальців.

Без сторонніх очей
Веб-камера ноутбука Vivobook Pro 15 має спеціальну шторку. Засунувши її, можна не боятися випадково активувати відеозв'язок.

Оптимізація зображення в режимі реального часу
Технологія тривимірного шумопригнічення (3D Noise Reduction – 3DNR) у режимі реального часу підвищує якість зображення, що отримується з FHD-камери. Завдяки їй картинка при відеозв'язку буде чіткішою, а щоб зробити зображення ще красивішим, скористайтеся спеціальними ефектами, доступними в MyASUS.

Усунення шумів за допомогою ШІ
Оскільки все більше людей зараз працюють з дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв'язок, фахівці ASUS розробили технологію ефективного шумопригнічення на основі машинного навчання. У додатку MyASUS є функція AI Noise-Canceling Microphone, яка здатна відфільтровувати шуми фону при звукозаписі, а в режимі Multi-Presenter – ще й вирівнювати гучність окремих голосів під час конференц-дзвінків. Функція AI Noise-Canceling Speaker аналогічно усуває шуми та виділяє голос з аудіопотоку, щоб користувач ноутбука чітко чув своїх співрозмовників.

Якісний звук
Ноутбук Vivobook Pro 15 має чудову аудіосистему, сертифіковану фахівцями фірми Harman Kardon. Вбудовані стереодинаміки видають кришталево чисте звучання з потужними басами, що захоплює перших нот. Підтримуються просторові аудіоефекти Dolby Atmos, що підсилюють ефект занурення у музику, фільми та інший контент.

Ексклюзивна технологія WiFi Master Premium
У ноутбуці Vivobook Pro 15 фахівці ASUS реалізували повноцінне бездротове рішення стандарту Wi-Fi 6, яке отримало назву WiFi Master Premium. Воно включає ексклюзивні технології WiFi Stabilizer і WiFi SmartConnect. Перша з них служить для фільтрації перешкод від інших бездротових пристроїв, а друга автоматично вибирає найкращу точку доступу Wi-Fi з усіх наявних.

Якість, на яку можна покластися
Ноутбук Vivobook Pro 15 успішно пройшов випробування на відповідність вимогам американського військово-промислового стандарту MIL-STD-810H. Тестування включало перевірку на міцність при падінні та стабільну роботу в найсуворіших умовах: на висоті, при екстремальних температурах і вологості. Крім того, він витримав серію внутрішніх стрес-тестів ASUS, які значно перевищують за своєю строгістю узвичаєні в комп'ютерній індустрії стандарти. 

Дисплей 
Діагональ

15.6"

Роздільна здатність

1920 x 1080 (Full HD)

Тип матриці

IPS

Частота оновлення екрана

144 Гц

Покриття екрану

Глянцеве

Сенсорний екран

Ні

Процесор
Модель процесора

AMD Ryzen 5 5600H

Частота процесора, ГГц

3.3

Частота процесора Turbo, ГГц

4.2

Кількість ядер

6

Оперативна память
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Обсяг оперативної пам'яті

16 ГБ

Жорсткий диск
Тип накопичувача

SSD

Об'єм накопичувача SSD

512 ГБ

Відеоадаптер
Виробник GPU

nVidia

Графічний процесор

nVidia GeForce MX550

Об'єм відеопам'яті

4 ГБ

Комунікації
Мережевий адаптер

Відсутній

Wi-Fi

Є

Bluetooth

Є

Модуль 3G/4G (LTE)

Немає

Порти і інтерфейси
Аудіо-відео роз'єми

HDMI

USB 2.0, шт.

2

USB 3.2 Gen 1, шт.

1

USB Type-C, шт.

1

Додаткові функції
Сканер відбитків пальців

Є

Підсвічування клавіатури

Є

Веб-камера

Є

Батарея
Тип акумулятора

Li-Ion

Кількість елементів

3

Програмне забезпечення
Операційна система

Endless OS

Фізичні параметри
Розміри, мм

359.8 x 234.3 x 18.9 - 19.9

Вага, кг

1.8

Колір

Cool Silver

Підбір за параметрами
Категорії