Код: 6825387 Ноутбук Asus M6500QH-HN075 (90NB0YJ2-M003R0) Cool Silver

  • Артикул: 90NB0YJ2-M003R0
  • 15.6" (1920 x 1080) FHD IPS 144 Гц
  • AMD Ryzen 5 5600H (3.3 - 4.2 ГГц)
  • nVidia GeForce GTX 1650, 4 ГБ
  • RAM 8 ГБ, SSD 512 ГБ
  • Endless OS

Гарантія: 12 місяців

Сила, що дивує світ
Vivobook Pro 15 – це потужний ноутбук, який видає яскраве зображення формату FHD. Сучасна конфігурація з мобільним процесором AMD Ryzen 5000-ї серії та відеокартою NVIDIA працюватиме з максимальною продуктивністю за рахунок ефективної двовентиляторної системи охолодження.

Тихо, холодно та швидко!
Vivobook Pro 15 відрізняється ефективним охолодженням за рахунок оптимізованих компонентів: теплових трубок діаметром 8 і 6 мм і пари вентиляторів з 86-лопатевими крильчатками, виготовленими з міцного рідкокристалічного полімеру. Як результат, у продуктивному режимі Performance загальний термопакет процесора та відеокарти сягає 85 Вт – без перегріву!

Повний комплект
Vivobook Pro 15 пропонує користувачеві сучасний комплект інтерфейсів, що включає порти USB 3.2 Gen2 Type-C, USB 3.2 Gen1 Type-A, microSD, HDMI 1.4 і USB 2.0. Це буде достатньо, щоб під'єднати будь-яку периферію для передачі або відображення контенту.

Створено вражати
Міцна металева кришка ноутбука має приємне на дотик текстуроване оздоблення і привертає погляд рельєфним логотипом. Оригінальні декоративні елементи є і всередині – клавіша Enter, немов застережливий знак, виділена смужками. Кришку ноутбука можна розкривати на 180°, кладучи її на стіл. Це особливо зручно під час обговорення проектів із однодумцями.

Ергономіка ErgoSense
Місія ASUS – зробити взаємодію людини із цифровими пристроями якомога простішою та інтуїтивнішою. Саме цьому сприяє новітня технологія – клавіатура ErgoSense. Першорядна мета - користувацький комфорт, і тому її клавіші мають ідеально вивірені глибиною ходу та тактильним відгуком. Спробуйте клавіатуру ErgoSense – і ви відчуєте, що будь-яка робота виконуватиметься легко та невимушено.

Пригнічення зростання бактерій на 99% – для захисту вашого здоров'я
На поверхнях будь-якого ноутбука знаходяться тисячі потенційно небезпечних бактерій. Щоб зробити пристрій гігієнічнішим, він обробляється ексклюзивним захисним покриттям AntiBacterial Guard, яке, згідно з проведеними дослідженнями, пригнічує зростання бактерій у 24-годинний період на 99%. Захист AntiBacterial Guard допоможе запобігти передачі шкідливих мікроорганізмів через контакт з поверхнями ноутбука.

Захист конфіденційності
У ноутбуку Vivobook Pro 15 реалізовані різні захисні засоби, серед яких – апаратна шторка для блокування веб-камери та сканер відбитків пальців.

Без сторонніх очей
Веб-камера ноутбука Vivobook Pro 15 має спеціальну шторку. Засунувши її, можна не боятися випадково активувати відеозв'язок.

Оптимізація зображення в режимі реального часу
Технологія тривимірного шумопригнічення (3D Noise Reduction – 3DNR) у режимі реального часу підвищує якість зображення, що отримується з FHD-камери. Завдяки їй картинка при відеозв'язку буде чіткішою, а щоб зробити зображення ще красивішим, скористайтеся спеціальними ефектами, доступними в MyASUS.

Усунення шумів за допомогою ШІ
Оскільки все більше людей зараз працюють з дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв'язок, фахівці ASUS розробили технологію ефективного шумопригнічення на основі машинного навчання. У додатку MyASUS є функція AI Noise-Canceling Microphone, яка здатна відфільтровувати шуми фону при звукозаписі, а в режимі Multi-Presenter – ще й вирівнювати гучність окремих голосів під час конференц-дзвінків. Функція AI Noise-Canceling Speaker аналогічно усуває шуми та виділяє голос з аудіопотоку, щоб користувач ноутбука чітко чув своїх співрозмовників.

Якісний звук
Ноутбук Vivobook Pro 15 має чудову аудіосистему, сертифіковану фахівцями фірми Harman Kardon. Вбудовані стереодинаміки видають кришталево чисте звучання з потужними басами, що захоплює перших нот. Підтримуються просторові аудіоефекти Dolby Atmos, що підсилюють ефект занурення у музику, фільми та інший контент.

Ексклюзивна технологія WiFi Master Premium
У ноутбуці Vivobook Pro 15 фахівці ASUS реалізували повноцінне бездротове рішення стандарту Wi-Fi 6, яке отримало назву WiFi Master Premium. Воно включає ексклюзивні технології WiFi Stabilizer і WiFi SmartConnect. Перша з них служить для фільтрації перешкод від інших бездротових пристроїв, а друга автоматично вибирає найкращу точку доступу Wi-Fi з усіх наявних.

Якість, на яку можна покластися
Ноутбук Vivobook Pro 15 успішно пройшов випробування на відповідність вимогам американського військово-промислового стандарту MIL-STD-810H. Тестування включало перевірку на міцність при падінні та стабільну роботу в найсуворіших умовах: на висоті, при екстремальних температурах і вологості. Крім того, він витримав серію внутрішніх стрес-тестів ASUS, які значно перевищують за своєю строгістю узвичаєні в комп'ютерній індустрії стандарти. 

Дисплей 
Діагональ

15.6"

Роздільна здатність

1920 x 1080 (Full HD)

Тип матриці

IPS

Частота оновлення екрана

144 Гц

Покриття екрану

Глянцеве

Сенсорний екран

Ні

Процесор
Модель процесора

AMD Ryzen 5 5600H

Частота процесора, ГГц

3.3

Частота процесора Turbo, ГГц

4.2

Кількість ядер

6

Оперативна память
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Обсяг оперативної пам'яті

8 ГБ

Жорсткий диск
Тип накопичувача

SSD

Об'єм накопичувача SSD

512 ГБ

Відеоадаптер
Виробник GPU

nVidia

Графічний процесор

nVidia GeForce GTX 1650

Об'єм відеопам'яті

4 ГБ

Комунікації
Мережевий адаптер

Відсутній

Wi-Fi

Є

Bluetooth

Є

Модуль 3G/4G (LTE)

Немає

Порти і інтерфейси
Аудіо-відео роз'єми

HDMI

USB 2.0, шт.

2

USB 3.2 Gen 1, шт.

1

USB Type-C, шт.

1

Додаткові функції
Сканер відбитків пальців

Є

Підсвічування клавіатури

Є

Веб-камера

Є

Батарея
Тип акумулятора

Li-Ion

Кількість елементів

3

Програмне забезпечення
Операційна система

Endless OS

Фізичні параметри
Розміри, мм

35.98 x 23.43 x 1.89 ~ 1.99

Вага, кг

1.8

Колір

Cool Silver

Підбір за параметрами
Категорії