Код: 6486153 Ноутбук Asus ROG Strix G531GT (G531GT-BQ002) Black

  • Артикул: 90NR01L3-M02590
  • 15.6" (1920 x 1080) Full HD
  • Intel Core i5-9300H (2.4 - 4.1 ГГц)
  • nVidia GeForce GTX 1650, 4 ГБ
  • RAM 8 ГБ, SSD 512 ГБ
  • Endless OS

Гарантія: 2 роки

Форма відображає функціональність
Інженери ASUS працювали над зовнішнім виглядом ноутбука ROG Strix G спільно з фахівцями дизайнерського бюро компанії BMW. Результат - сучасний пристрій з лаконічними, рельєфними формами в стриманому стилі, який може акцентуватися опціональною світловою смужкою, що обвиває бічні грані. Форма несе в собі функцію - виступаюча задня частина корпусу служить для посилення вентиляції компонентів, при цьому асиметричний виріз у кришці дисплея сприяє вільному руху повітря. Ідея асиметрії простежується і в дизайні кришки дисплея, яка виконана у двох контрастуючих варіантах шліфування.

Продуктивність геймерського класу
Перемикайтеся між іграми та роботою, не скидаючи швидкість ні на секунду! Графічна підсистема ноутбука ROG Strix G заснована на сучасній відеокарті - аж до моделі GeForce RTX 2070, частота якої за допомогою технології ROG Boost підвищується до 1540 МГц (при енергоспоживанні в 115 Вт). Високій продуктивності в широкому спектрі додатків також сприяють новітній процесор Intel Core дев'ятого покоління і швидка пам'ять DDR4-2666 об'ємом до 32 ГБ. Для встановлення великої колекції ігор і зберігання портфоліо професійних робіт є твердотільний накопичувач ємністю до 1 ТБ (M.2, PCIe 3.0) і гібридний жорсткий диск FireCuda (1 ТБ).

Інтелектуальне рішення
Концепція інтелектуального охолодження, що реалізується в ноутбуках серії ROG, має на увазі грамотне поєднання апаратних елементів і вивірених налаштувань для кожного конкретного корпусу та конфігурації. Так, 83-лопатеві вентилятори генерують потужний повітряний потік у корпусі моделі ROG Strix G, ультратонкі ребра радіаторів збільшують загальну поверхню теплообміну, а система самоочищення запобігає падінню ефективності охолодження, яке могло б статися через накопичення пилу. Що стосується програмної сторони, то додаток ROG Armoury Crate пропонує кілька режимів роботи ноутбука з різними співвідношеннями продуктивності та рівня шуму.

Частота оновлення - 144 ГЦ!
Для перемоги в комп'ютерній грі потрібна блискавична реакція, і домогтися її допоможе швидкісний дисплей із частотою оновлення до 144 Гц. Це дозволяє максимально використовувати потенціал потужної відеокарти, здатної підтримувати високу частоту кадрів. Створенню барвистого зображення, що створює ефект присутності в грі, також сприяють дуже тонка рамка та точна передача кольору дисплея.

Яскравіше, ніж будь-коли
Подбайте про тьмяне освітлення - і ноутбук ROG Strix G стане центром загальної уваги завдяки яскравому підсвічуванню Aura. Вона сяє крізь напівпрозорі межі клавіш і повністю прозорі ковпачки ігрової комбінації WASD, доповнені опціональною світловою смужкою, що обрамляє корпус. Колір і візуальні ефекти підсвічування можуть синхронізуватися з підсвічуванням інших Aura-сумісних пристроїв за допомогою зручного додатку Aura (технологія Aura Sync).

Насичений ігровий звук
Ноутбук ROG Strix G наділений високоякісною аудіосистемою, що складається з пари спрямованих у бічні сторони динаміків і інтелектуального підсилювача, який забезпечує мінімальну кількість спотворень навіть на максимальній гучності, при цьому регулювання вихідної потужності динаміків захищає їх від перевантаження. Результат - чисте звучання зі збільшеним динамічним діапазоном і потужними басами. 

Дисплей 
Діагональ

15.6"

Роздільна здатність

1920 x 1080 (Full HD)

Тип матриці

IPS

Покриття екрану

Матове

Сенсорний екран

Ні

Процесор
Модель процесора

Intel Core i5-9300H

Частота процесора, ГГц

2.4

Частота процесора Turbo, ГГц

4.1

Кількість ядер

4

Оперативна память
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Обсяг оперативної пам'яті

8 ГБ

Частота оперативної пам'яті

2666 МГц

Жорсткий диск
Тип накопичувача

SSD

Об'єм накопичувача SSD

512 ГБ

Відеоадаптер
Тип відеоадаптера

Дискретний

Виробник GPU

nVidia

Графічний процесор

GeForce GTX 1650

Об'єм відеопам'яті

4 ГБ

Комунікації
Мережевий адаптер

10/100/1000

Wi-Fi

Є

Bluetooth

Є

Модуль 3G/4G (LTE)

Немає

Порти і інтерфейси
Аудіо-відео роз'єми

HDMI

USB 3.0, шт.

3

Додаткові функції
Підсвічування клавіатури

Є

Батарея
Кількість елементів

3

Програмне забезпечення
Операційна система

Endless OS

Фізичні параметри
Розміри, мм

360 x 275 x 258

Вага, кг

2.4

Колір

Black

Підбір за параметрами
Категорії