Код: 6399245 Ноутбук Asus TUF Gaming FX504GE (FX504GE-DM051) Black

  • Артикул: 90NR00I1-M00520
  • 15.6" (1920 x 1080) Full HD
  • Intel Core i7-8750H (2.2 - 4.1 ГГц)
  • NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, 4 ГБ
  • RAM 8 ГБ, SSD 256 ГБ
  • Endless OS

Гарантія: 12 місяців

Нова ера ігрових технологій

ASUS TUF Gaming FX504 - потужний ноутбук з операційною системою Windows 10, який є першим представником нової ігрової серії TUF Gaming, що включає продуктивні, надійні і довговічні ігрові пристрої за доступною ціною. Довговічність роботи ноутбука FX504 досягається в тому числі за рахунок запатентованої системи охолодження із захистом від пилу. Його ігрові та мультимедійні можливості на висоті завдяки дисплею з частотою оновлення 120 Гц і системі об'ємного звучання формату 7.1.

 

Перший ноутбук серії TUF GAMING
Підвищена надійність
Продуктивності ноутбука FX504 досить для найсучасніших ігор і багатозадачної роботи, а міцна конструкція забезпечує надійність системи. Належність до ігрової серії TUF Gaming гарантує довговічну безвідмовну роботу пристрою. Запатентована система охолодження із захистом від пилу (Anti-Dust Cooling, ADC) значно підвищує стабільність і довговічність роботи комп'ютера, виводячи пил і дрібні частинки за межі корпусу. Ноутбук FX504 оснащений ігровою клавіатурою з ресурсом 20 мільйонів натискань, що вдвічі більше, ніж у клавіатур, що встановлюються у звичайних ноутбуках. Він доступний у чотирьох варіантах корпусу, тому ви можете вибрати той з них, який підкреслить саме ваш характер і стиль. FX504 відрізняється підвищеною міцністю і бездоганною надійністю, пропонуючи при цьому все, що потрібно для роботи і відпочинку.

 


 

ДИЗАЙН
Ноутбук FX504 може використовуватися як для інтенсивних боїв, так і для вирішення ділових завдань, і повинен виглядати належно. Він доступний у чотирьох варіантах корпусу - виберіть той, який підкреслить саме ваш характер і стиль. Для крутих гравців і любителів виділятися з натовпу просто створений корпус кольору металік (Premium Steel) зі світловим логотипом ASUS на кришці.

 

Швидкість і портативність
FX504 оснащений новітнім процесором Intel Core аж до моделі Core i7-8750H і відеокартою NVIDIA GeForce GTX 1060 з підтримкою технології Microsoft DirectX 12. Уся ця міць поєднується в ньому з неймовірною витонченістю: товщина корпусу - усього лише 2,5 см, а маса пристрою становить не більше 2,3 кг. Робота, навчання, розважальні програми, ігри - ноутбуку FX504 під силу будь-які завдання!

Частота оновлення 120 ГЦ
Повне занурення в гру
Модель FX504 може оснащуватися 15,6-дюймовим дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц. Висока частота оновлення і малий час відгуку (всього 3 мс) забезпечують плавний ігровий процес з картинкою кінематографічної якості. У порівнянні з традиційними дисплеями з частотою оновлення 60 Гц значно поліпшена плавність відображення динамічних сцен в іграх і фільмах і зведена до мінімуму затримка відображення. Даний дисплей також характеризується дуже широким колірним охопленням у 130% sRGB (94% NTSC), високою контрастністю і точною передачею кольору. Його матове покриття мінімізує дратівливі під час гри відблиски.

Технологія HYPERCOOL
Ефективність і довговічність
Особлива система охолодження в ноутбуці FX504 забезпечує ефективне відведення тепла навіть під час тривалих ігрових сесій і значно підвищує стабільність і довговічність системи. Технологія HyperCool поєднує в собі систему охолодження із захистом від пилу і функцію Fan Overboost. Система охолодження із захистом від пилу сприяє виведенню забруднюючих частинок з корпусу і перешкоджає їх налипання на лопатях вентиляторів. Функція Fan Overboost дозволяє регулювати роботу вентиляторів для досягнення оптимального балансу між швидкістю обертання і рівнем шуму. Додаткове відведення тепла забезпечують мідні теплові трубки. Центральний і графічний процесори охолоджуються незалежно. Особлива трапецевидна конструкція кришки на 27% підвищує ефективність виведення тепла в порівнянні з традиційною формою корпусу. Один з вентиляторів розташований безпосередньо під виділеною групою клавіш WASD, тому клавіатура ноутбука залишається приємно прохолодною навіть під час тривалих ігрових сесій.

Віртуальний об'ємний звук у форматі 7.1
Технологія DTS Headphone: X формує віртуальний просторовий звук формату 7.1 при використанні навушників, вбудованих і зовнішніх динаміків. Таке рішення, що пропонує кілька оптимізованих для різних завдань профілів, ідеально підходить і для ігор, і для перегляду фільмів і для спілкування з друзями. При активації ігрового профілю звуковий сигнал обробляється максимально точно, щоб під час гри користувач зміг вчасно почути, з якого боку від нього доноситься звук, і отримати тактичну перевагу над противниками. Вбудований еквалайзер дозволяє також вручну регулювати налаштування аудіосистеми.

Комфорт в грі і при наборі тексту
Ноутбук FX504 оснащений клавіатурою, яка відповідає найвищим стандартам якості і надійності TUF і в зручності не поступається окремим настільним клавіатурам навіть під час тривалих ігрових сесій і при наборі великих обсягів тексту. Ресурс цієї міцної клавіатури становить понад 20 мільйонів натискань, вдвічі більше, ніж у клавіатур, що встановлюються у звичайних ноутбуках. Клавіші з перемикачами ножничного типу мають вигин поверхні 0,25 мм і глибиною ходу 1,8 мм, що забезпечує м'якість і точність натискань. Клавіатура обладнана підсвіткою, тому працювати і грати на ноутбуці комфортно навіть у темряві. Завдяки технології Overstroke клавіші спрацьовують, навіть коли вони ще не натиснуті до кінця - так система швидше реагує на дії гравця. Підвищенню швидкості і точності управління в іграх також сприяють виділена група клавіш WASD, широкий пробіл і ізольоване розташування групи клавіш зі стрілками.

Відмінно чути!
Вбудований масив мікрофонів відфільтровує сторонні звуки, щоб голос звучав чітко і чисто, навіть коли навколо дуже шумно. Розмовляєте ви по Skype з друзями або граєте в онлайн-ігри без гарнітури, мікрофон FX504 гарантує, що ваш голос буде почуто!


 

Дисплей 
Діагональ

15.6"

Роздільна здатність

1920 x 1080 (Full HD)

Тип матриці

IPS

Покриття екрану

Матове

Сенсорний екран

Ні

Процесор
Модель процесора

Intel Core i7-8750H

Частота процесора, ГГц

2.2

Частота процесора Turbo, ГГц

4.1

Кількість ядер

6

Оперативна память
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Обсяг оперативної пам'яті

8 ГБ

Частота оперативної пам'яті

2666 МГц

Жорсткий диск
Тип накопичувача

SSD

Об'єм накопичувача SSD

256 ГБ

Відеоадаптер
Тип відеоадаптера

Дискретний

Виробник GPU

nVidia

Графічний процесор

GeForce GTX 1050 Ti

Об'єм відеопам'яті

4 ГБ

Комунікації
Мережевий адаптер

10/100/1000

Wi-Fi

Є

Bluetooth

Є

Модуль 3G/4G (LTE)

Немає

Порти і інтерфейси
Аудіо-відео роз'єми

HDMI

USB 2.0, шт.

1

USB 3.0, шт.

2

Слот для карт пам`яті

Є

Додаткові функції
Сканер відбитків пальців

Немає

Підсвічування клавіатури

Є

Веб-камера

Є

Батарея
Тип акумулятора

Li-Ion

Кількість елементів

3

Програмне забезпечення
Операційна система

Endless OS

Фізичні параметри
Розміри, мм

384 x 262 x 25

Вага, кг

2.3

Колір

Black

Підбір за параметрами
Категорії