Код: 6825395 Ноутбук Asus X1702ZA-AU165 (90NB0WZ2-M006M0) Quiet Blue

  • Артикул: 90NB0WZ2-M006M0
  • 17.3" (1920 x 1080) Full HD
  • Intel Core i3-1215U (3.3 - 4.4 ГГц)
  • Intel UHD Graphics
  • RAM 8 ГБ, SSD 256 ГБ
  • Endless OS

Гарантія: 12 місяців

Сучасні компоненти
Vivobook 17 - це ноутбук на кожен день, готовий впоратися з будь-якими завданнями, будь то офісні чи особисті справи, робочі або розважальні програми.

Будьте продуктивнішими!
У конфігурацію Vivobook 17 може входити найновіший процесор Intel Core, що гарантує відмінну продуктивність у будь-яких додатках, будь то стрімінг, веб-серфінг, редагування текстів, відеозв'язок або віддалена офісна робота.

Посилене охолодження – вентилятор IceBlades
Кожна модель нової серії VivoBook відрізняється ефективним охолодженням за рахунок оптимізованих компонентів: двох теплових трубок і вентилятора IceBlades. Його 87-лопатева крильчатка виготовлена з рідкокристалічного полімеру. Вона легша та тонша, ніж у звичайних вентиляторів, а самі лопаті мають вигнуту форму, продуману з погляду аеродинаміки. Результат – посилений потік повітря при меншому рівні шуму. Крім того, вентилятори IceBlades працюють на гідродинамічних підшипниках, які сприяють зниженню вібрації та шуму порівняно з підшипниками інших типів.

Комфорт для очей
Ноутбук Vivobook 17 наділений чудовим дисплеєм NanoEdge, який може похвалитися широкими кутами огляду та тонкою рамкою, що зникає. Безпека дисплея для очей, зокрема низький рівень синього світла, що випромінюється ним, підтверджується сертифікатом ергономічності TÜV Rheinland.

Ноутбук для спілкування
Кришку ноутбука Vivobook 17 можна розкривати на 180°, кладучи її на стіл. Це особливо зручно під час обговорення проектів із колегами чи клієнтами.

Ергономіка ErgoSense
Місія ASUS – зробити взаємодію людини із цифровими пристроями якомога простішою та інтуїтивнішою. Саме цьому сприяє новітня технологія – клавіатура ErgoSense. Першорядна мета - користувацький комфорт, і тому її клавіші мають ідеально вивірені глибиною ходу та тактильним відгуком. Спробуйте клавіатуру ErgoSense – і ви відчуєте, що будь-яка робота виконуватиметься легко та невимушено.

Пригнічення зростання бактерій на 99% – для захисту вашого здоров'я
На поверхнях будь-якого ноутбука знаходяться тисячі потенційно небезпечних бактерій. Щоб зробити пристрій гігієнічнішим, він обробляється ексклюзивним захисним покриттям AntiBacterial Guard, яке, згідно з проведеними дослідженнями, пригнічує зростання бактерій у 24-годинний період на 99%. Захист AntiBacterial Guard допоможе запобігти передачі шкідливих мікроорганізмів через контакт з поверхнями ноутбука.

Апаратна шторка веб-камери
Веб-камера ноутбука Vivobook 17 має спеціальну шторку. Засунувши її, можна не боятися випадково активувати відеозв'язок.

Чудове звучання
Функція DTS Audio Processing є спеціальним алгоритмом обробки аудіоматеріалу, що підтримується ноутбуком Vivobook 17 при виведенні звуку через вбудовані динаміки або під'єднані до нього навушники. Завдяки їй зменшується рівень спотворень, а низькі частоти звучать насиченіше.

Усунення шумів за допомогою ШІ
Оскільки все більше людей зараз навчаються і працюють з дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв'язок, фахівці ASUS розробили технологію шумозаглушення на базі штучного інтелекту. Застосовуючи алгоритми машинного навчання, вона ефективно відфільтровує сторонні звуки, залишаючи лише голоси співрозмовників. Випробуйте систему інтелектуального шумозаглушення ASUS за допомогою демонстраційних записів.

Продуманий до дрібниць
До ноутбука Vivobook 17 можна легко під'єднати всілякі периферійні пристрої, дисплеї та проектори. У вашому розпорядженні: порт USB-C 3.2 Gen1, два порти USB 3.2 Gen1 Type-A, порт USB 2.0, відеовихід HDMI та комбінований аудіороз'єм.

Ексклюзивна технологія WiFi Master
Фахівці ASUS реалізували в даному ноутбуці повноцінне бездротове рішення WiFi Master: контролер (до Wi-Fi 6) доповнюється ексклюзивними технологіями, що забезпечують швидке та стабільне під'єднання. 

Дисплей 
Діагональ

17.3"

Роздільна здатність

1920 x 1080 (Full HD)

Частота оновлення екрана

60 Гц

Покриття екрану

Матове

Сенсорний екран

Ні

Процесор
Модель процесора

Intel Core i3-1215U

Частота процесора, ГГц

3.3

Частота процесора Turbo, ГГц

4.4

Кількість ядер

6

Оперативна память
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Обсяг оперативної пам'яті

8 ГБ

Жорсткий диск
Тип накопичувача

SSD

Об'єм накопичувача SSD

256 ГБ

Відеоадаптер
Тип відеоадаптера

Інтегрований

Виробник GPU

Intel

Графічний процесор

Intel UHD Graphics

Комунікації
Мережевий адаптер

Відсутній

Wi-Fi

Є

Bluetooth

Є

Модуль 3G/4G (LTE)

Немає

Порти і інтерфейси
Аудіо-відео роз'єми

HDMI

USB 2.0, шт.

2

USB 3.2 Gen 2, шт.

1

Додаткові функції
Веб-камера

HD

Батарея
Тип акумулятора

Li-Ion

Кількість елементів

3

Програмне забезпечення
Операційна система

Endless OS

Фізичні параметри
Розміри, мм

399.3 x 254.3 x 21

Вага, кг

2.1

Колір

Icelight Silver

Підбір за параметрами
Категорії