Код: 6513914 Ноутбук Asus ZenBook Duo UX481FA (UX481FA-BM017T) Celestial Blue

  • Артикул: 90NB0P71-M01140
  • 14" (1920 х 1080) FHD IPS
  • Intel Core i5-10210U (1.6 - 4.2 ГГц)
  • Intel HD Graphics 620
  • RAM 16 ГБ, SSD 512 ГБ
  • Windows 10

Гарантія: 2 роки

Asus ZenBook Duo

Ноутбук завтрашнього дня

 Інноваційний ультрабук ASUS ZenBook Duo надає безмежні можливості для продуктивної роботи. Цей унікальний пристрій оснащено відразу двома дисплеями, причому додатковий сенсорний екран ScreenPad Plus за шириною не поступається основному. З ZenBook Duo вам буде ще простіше втілювати в життя свої найсміливіші творчі ідеї!

ДИЗАЙН

Відображення вашого смаку
Дизайн ультрабука ZenBook Duo випереджає час. Його корпус небесно-блакитного кольору виконаний у футуристичному стилі. На кришці дисплея видно унікальну асиметричну варіацію на тему вже добре знайомого користувачам орнаменту з найтонших концентричних кіл, характерного для всіх пристроїв серії Zen. Настільки елегантний дизайнерський елемент надає оформленню ультрабука ZenBook Duo абсолютну унікальність - він не схожий ні на який інший. Також у цій моделі застосовується ексклюзивний екранний шарнір ErgoLift, завдяки якому у разі відкривання клавіатура автоматично нахиляється під найзручнішим кутом в 5,5°. Крім того, таке оригінальне інженерне рішення покращує охолодження і звучання пристрою.
 

Максимальна продуктивність

Основний 14-дюймовий FHD-дисплей ноутбука ZenBook Duo доповнений сенсорним екраном ScreenPad Plus такої ж ширини, що відкриває абсолютно нові можливості для оптимізації робочого процесу, зокрема за допомогою колекції вбудованих інструментів. Наприклад, утиліта Quick Key дозволяє одним торканням виконувати заздалегідь задану послідовність клавіатурних команд, а Handwriting служить для рукописного вводу тексту. Функція Task Group допомагає миттєво увійти в робочий режим, запустивши відразу кілька програм одним дотиком, а в процесі роботи можна перетягнути будь-який додаток або панель інструментів на додатковий екран, щоб звільнити простір на основному.

 Ідеально для всього

Розмістіть панелі інструментів і вихідні файли на екрані ScreenPad Plus, щоб максимально звільнити основну робочу область.

Рукописний ввід

ScreenPad Plus - ідеальна платформа для малювання та вводу рукописного тексту. Цей додатковий екран можна використовувати для швидкого запису заміток і нарисів, а також з ще більшою точністю редагувати фотографії.

Енергія для творчості

Щоб продуктивність ультрабука не обмежувала ваш творчий потенціал, модель ZenBook Duo наділена потужною конфігурацією, в яку входить процесор Intel і швидкий твердотільний накопичувач.

 

Безрамковий екран

Дисплей NanoEdge володіє мінімально тонкою рамкою з усіх чотирьох сторін, тому ніщо не буде відволікати ваш погляд від барвистого зображення з роздільною здатністю Full-HD. Дисплей гарантує точну передачу кольору по всьому спектру відтінків колірного простору sRGB, що підтверджується сертифікацією Pantone Validated.

Аутентифікація по розпізнаванню обличчя

Інфрачервона камера, встановлена в ультрабук ZenBook Duo, дозволяє розблокувати його одним поглядом за допомогою функції Windows Hello - причому навіть у темряві!

Високошвидкісні інтерфейси

Ультрабук ZenBook Duo оснащений повноцінним комплектом інтерфейсів і підтримує під'єднання різних периферійних пристроїв без додаткових перехідників. Вбудований модуль Intel Wi-Fi 6 (802.11ax) забезпечує найвищу швидкість бездротового з'єднання для зв'язку з усім світом.
 

Звук від Harman Kardon

Над аудіоможливостями ультрабука ZenBook Duo інженери ASUS працювали в співпраці з фахівцями фірми Harman Kardon, які мають величезний досвід зі створення високоякісних автомобільних акустичних систем. Результатом стала вбудована аудіосистема, що забезпечує безпрецедентну для таких компактних мобільних комп'ютерів якість звуку за рахунок комплексу апаратних і програмних компонентів, серед яких варто особливо виділити інтелектуальний підсилювач, що гарантує високу максимальну гучність при низькому рівні спотворень.

 

Дисплей 
Діагональ

14"

Роздільна здатність

1920 x 1080 (Full HD)

Тип матриці

IPS

Покриття екрану

Матове

Сенсорний екран

Так

Процесор
Модель процесора

Intel Core i5-10210U

Частота процесора, ГГц

1.6

Частота процесора Turbo, ГГц

4.2

Кількість ядер

4

Оперативна память
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Обсяг оперативної пам'яті

16 ГБ

Жорсткий диск
Тип накопичувача

SSD

Об'єм накопичувача SSD

512 ГБ

Відеоадаптер
Тип відеоадаптера

Інтегрований

Виробник GPU

Intel

Графічний процесор

Intel HD Graphics 620

Комунікації
Мережевий адаптер

10/100/1000

Wi-Fi

Є

Bluetooth

Є

Модуль 3G/4G (LTE)

Немає

Порти і інтерфейси
Аудіо-відео роз'єми

HDMI

USB 3.0, шт.

1

USB 3.1 Gen 2, шт.

1

USB Type-C, шт.

1

Слот для карт пам`яті

Є

Додаткові функції
Сканер відбитків пальців

Немає

Підсвічування клавіатури

Немає

Веб-камера

Є

Батарея
Тип акумулятора

Li-Ion

Кількість елементів

4

Програмне забезпечення
Операційна система

Windows 10

Фізичні параметри
Розміри, мм

323 x 223 x 19.5

Вага, кг

1.5

Колір

Celestial Blue

Підбір за параметрами
Категорії