Код: 6513802 Ноутбук Asus ZenBook UM431DA (UM431DA-AM012) Utopia Blue Metal

  • Артикул: 90NB0PB3-M01590
  • 14" (1920 х 1080) FHD IPS
  • AMD Ryzen 5 3500U (2.1 - 3.7 ГГц)
  • AMD Radeon Vega 8
  • RAM 8 ГБ, SSD 512 ГБ
  • Endless OS

Гарантія: 2 роки

Креативність, стиль, інноваційність - ці якості втілює новий ZenBook 14. Кожна деталь цього ноутбука, що є найкомпактнішим у сегменті 14-дюймових моделей, призначена для того, щоб дати вам можливість максимально проявити свою творчу енергію. ZenBook 14 готовий до будь-якої роботи. А чи готові ви творити разом з ZenBook 14?

Зачаровуюче зображення
Екран ZenBook 14 виконаний у максимально компактному корпусі, щоб ніщо не відволікало погляд користувача від чудового зображення. Домогтися цього вдалося завдяки неймовірно вузькій екранній рамці. За рахунок відсутності чітких меж картинка практично зливається з реальністю, а сам ZenBook 14 порівнюваний за своїм розміром з аркушем формату A4, будучи компактнішим, ніж багато 13.3-дюймових моделей!

Краса на екрані
Для творчої роботи потрібен високоякісний дисплей, і саме таким наділений ZenBook 14. Чітке зображення з високою роздільною здатністю, широкі кути огляду і яскраві, реалістичні кольори - чудові характеристики самого екрана доповнені ексклюзивними технологіями ASUS, такими як Splendid і Tru2Life Video, які служать для оптимального налаштування його параметрів під різні типи відображуваного контенту.

Практична конструкція
Комфорт користувача - пріоритет при розробці конструкції кожного пристрою серії ZenBook. Ось чому в моделі ZenBook 14 застосовується ексклюзивний екранний шарнір ErgoLift, завдяки якому у разі відкривання клавіатура ноутбука автоматично нахиляється під найручнішим кутом. Більш того, це оригінальне інженерне рішення покращує охолодження і звучання пристрою!

Новий еталон ультрапортативного пристрою
ZenBook 14 знаменує початок нової ери в створенні ультрапортативних пристроїв. Виконаний у безпрецедентно маленькому та легкому корпусі, він не тільки є найкомпактнішим 14-дюймовим ультрабуком, який коли-небудь створювали фахівці ASUS, але і одним з найкомпактніших пристроїв у своєму класі взагалі! Зрозуміло, нікуди не подівся привабливий дизайн, що традиційно відрізняє серію ZenBook.

Необмежена продуктивність
Компактність ZenBook 14 жодним чином не позначається на його продуктивності, адже він призначений для того, щоб служити в якості потужного інструменту для творчої роботи. Створення складних документів, глибинний аналіз даних, ретушування фотографій, редагування відеороликів і, у моменти відпочинку, трошки ігор - ZenBook 14 впорається з будь-якими завданнями завдяки процесору AMD Ryzen та іншим високопродуктивним компонентам.

Тривалий час автономної роботи
ZenBook 14 оснащується акумулятором високої ємності, який ніколи не підведе вас протягом тривалого робочого дня. Довгі поїздки або ділові зустрічі не проблема для цього пристрою, навіть якщо поруч немає електричної розетки! 

Дисплей 
Діагональ

14"

Роздільна здатність

1920 x 1080 (Full HD)

Тип матриці

IPS

Покриття екрану

Матове

Сенсорний екран

Ні

Процесор
Модель процесора

AMD Ryzen 5 3500U

Частота процесора, ГГц

2.1

Частота процесора Turbo, ГГц

3.7

Кількість ядер

4

Оперативна память
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Обсяг оперативної пам'яті

8 ГБ

Жорсткий диск
Тип накопичувача

SSD

Об'єм накопичувача SSD

512 ГБ

Відеоадаптер
Тип відеоадаптера

Дискретний

Виробник GPU

AMD

Графічний процесор

AMD Radeon Vega 8

Комунікації
Мережевий адаптер

Відсутній

Wi-Fi

Є

Bluetooth

Є

Модуль 3G/4G (LTE)

Немає

Порти і інтерфейси
Аудіо-відео роз'єми

HDMI

USB 2.0, шт.

1

USB 3.0, шт.

1

USB Type-C, шт.

1

Додаткові функції
Сканер відбитків пальців

Немає

Підсвічування клавіатури

Є

Веб-камера

HD

Батарея
Тип акумулятора

Li-Ion

Кількість елементів

2

Програмне забезпечення
Операційна система

Endless OS

Фізичні параметри
Розміри, мм

323 x 211 x 15.9

Вага, кг

1.39

Колір

Utopia Blue Metal

Підбір за параметрами
Категорії