Код: 6809492 Ноутбук Lenovo IdeaPad 1 15ADA7 (82R1008ARA) Cloud Grey

  • Артикул: 82R1008ARA
  • 15.6" (1920 x 1080) FHD
  • AMD Ryzen 5 3500U (2.1 - 3.7 ГГц)
  • AMD Radeon Vega 8 Graphics
  • RAM 8 ГБ, SDD 512 ГБ
  • Free DOS

Гарантія: 12 місяців

Lenovo IdeaPad 1 15IJL7
Lenovo IdeaPad 1 — це те, що вам потрібно для повсякденного використання. Цей ноутбук оснащений продуктивним процесором і високошвидкісним твердотілим накопичувачем для швидкого запуску програм і легкої багатозадачності. Великий FHD екран з діагоналлю до 15,6 дюймів та ультратонкою рамкою дозволить з комфортом працювати та дивитися улюблені серіали, які будуть ще кращими у супроводі насиченого та чистого звуку з двох динаміків з підтримкою Dolby Audio™, а акумулятор, якого вистачає практично на весь день, і швидка зарядка дозволять працювати в будь-якому місці, насолоджуючись чіткими відеодзвінками з інтелектуальним шумозаглушенням. Із Lenovo IdeaPad 1 у вас буде все необхідне для мобільної роботи з будь-якого місця.

Продуктивність на гідному рівні
Незважаючи на те, що IdeaPad 1 – це ноутбук початкового рівня, він досить потужний, щоб допомогти вам досягти поставлених цілей. Процесор AMD Ryzen 5 3500U забезпечує високу продуктивність, легку багатозадачність і чудові можливості для розваг, а достатній запас високошвидкісної оперативної пам'яті стандарту DDR4 і накопичувач SSD M.2 зроблять його роботу по-справжньому швидкою та плавною. Щоб ви могли виконувати свої повсякденні завдання миттєво.

Відмінно підходить для розваг
Тонкі краї по обидва боки екрана дозволяють повною мірою використовувати переваги FHD-дисплея і надають ноутбуку IdeaPad 1 лаконічний і сучасний вигляд. При цьому подвійні стереодинаміки з Dolby Audio™ покращують звук, дозволяючи із задоволенням слухати музику або дивитися фільми. Тому вам сподобається те, що ви почуєте, і те, що побачите.

Спілкування без кордонів
Розмовляйте з рідними або колегами по відеозв'язку, проводьте наради або відвідуйте заняття онлайн завдяки вбудованій веб-камері HD 720p і двонаправленим мікрофонам з підтримкою функції шумозаглушення. З ними вас побачать і почують чітко та ясно, а спеціальна шторка дозволить закрити об'єктив, коли ви не користуєтеся ним, щоб ви точно були впевнені у збереженні своєї приватності.

Зручність і практичність
Працюєте ви над сімейним бюджетом чи готуєте електронну таблицю, цифрова клавіатура підвищить вашу продуктивність, а чутливий тачпад і клавіатура з м'яким ходом зроблять будь-яку взаємодію з лептопом набагато комфортнішою.

Широкі можливості під'єднання
Використовуйте будь-які додаткові девайси та периферію, які допоможуть зробити вашу роботу чи розваги ще кращими. Для цього у Lenovo IdeaPad 1 передбачені всі необхідні роз'єми. Зокрема кілька USB-А й універсальний USB-C 3.2 Gen 1 з високою швидкістю передачі даних, HDMI 1.4b для під'єднання моніторів, 3,5 мм комбінований аудіопорт для навушників чи колонок, а також кардрідер.

Дисплей 
Діагональ

15.6"

Роздільна здатність

1920 x 1080 (Full HD)

Тип матриці

IPS

Частота оновлення екрана

60 Гц

Покриття екрану

Матове

Сенсорний екран

Ні

Процесор
Модель процесора

AMD Ryzen 5 3500U

Частота процесора, ГГц

2.1

Частота процесора Turbo, ГГц

3.7

Кількість ядер

4

Оперативна память
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Обсяг оперативної пам'яті

8 ГБ

Частота оперативної пам'яті

2400 МГц

Жорсткий диск
Тип накопичувача

SSD

Об'єм накопичувача SSD

512 ГБ

Відеоадаптер
Тип відеоадаптера

Інтегрований

Виробник GPU

AMD

Графічний процесор

AMD Radeon Vega 8 Graphics

Комунікації
Мережевий адаптер

Відсутній

Wi-Fi

Є

Bluetooth

Є

Модуль 3G/4G (LTE)

Немає

Порти і інтерфейси
Аудіо-відео роз'єми

HDMI

USB 2.0, шт.

1

USB 3.2 Gen 1, шт.

1

USB Type-C, шт.

1

Слот для карт пам`яті

Є

Додаткові функції
Сканер відбитків пальців

Немає

Підсвічування клавіатури

Немає

Веб-камера

HD

Батарея
Тип акумулятора

Li-Pol

Програмне забезпечення
Операційна система

Dos

Фізичні параметри
Розміри, мм

360.2 x 236 x 17.9

Вага, кг

1.6

Колір

Cloud Grey

Підбір за параметрами
Категорії