Код: 6491959 Ноутбук Lenovo Legion Y540-15IRH (81SX00DVRA) Black

  • Артикул: 81SX00DVRA
  • 15.6" (1920 x 1080) FHD IPS AG 300N
  • Intel Core i5-9300H (2.4 - 4.1 ГГц)
  • nVidia GeForce GTX 1660 Ti, 6 ГБ
  • RAM 16 ГБ, HDD 1 ТБ + SSD 256 ГБ
  • Windows 10

Гарантія: 2 роки

Ігрові ноутбуки нового покоління
Цей елегантний портативний 15,6-дюймовий ноутбук дозволяє грати на зовсім іншому рівні. Він оснащений новітніми високопродуктивними компонентами, які надуть вам значні переваги в грі. Ігровий ноутбук Lenovo Legion Y540 володіє повнорозмірною клавіатурою з білим підсвічуванням, а також максимально ефективною та тихою системою охолодження. Завдяки цьому ви зможете включитися в гру в будь-якому місці і в будь-який час.

Ігри для настільних ПК у дорозі
Ноутбук з процесором Intel Core 9-го покоління не поступається продуктивністю настільним ПК. Тепер ви зможете де завгодно насолоджуватися іграми, в які раніше можна було грати лише вдома. Вбудовані в ноутбук 6-ядерні 12-потокові процесори з максимальною тактовою частотою 4,5 ГГц володіють достатньою продуктивністю для ігор категорії AAA, що пред'являють підвищені вимоги до ресурсів.*

Нові можливості графічного середовища
Відеокарта NVIDIA GeForce забезпечує максимальні враження від гри. Елегантні та продуктивні ігрові ноутбуки Lenovo Legion Y540 засновані на архітектурі відеокарт NVIDIA Turing і революційній технологічній платформі RTX.* Вони підтримують трасування променів у реальному часі, технології штучного інтелекту та програмований шейдинг.

Новий тип ігрових пристроїв
Старі громіздкі гральні ноутбуки пішли в минуле, і тепер настав час вибрати машину, гідну вас - сувору зовні, але хижу за натурою. Ноутбук Lenovo Legion Y540 товщиною 24 мм* і масою 2,3 кг був розроблений практично заново, щоб забезпечити ідеальний баланс між неймовірною продуктивністю в іграх і реальною портативністю.

Оптимальне поєднання потужності та розміру
Справжні професіонали своєї справи працювали не лише над дизайном. Ігровий ноутбук Lenovo Legion Y540 - це результат багатьох тисяч годин роботи інженерів, яким вдалося розмістити високопродуктивні компоненти в тонкому корпусі. Інженери об'єднали свій досвід у розробці акумуляторів, розміщенні роз'ємів вводу/виводу, створенні систем охолодження і конструюванні материнських плат, щоб зібрати в одному продуктивному ігровому ноутбуку найкраще устаткування: пам'ять DDR4 з тактовою частотою до 3200 МГц, * твердотільний накопичувач PCIe і багато іншого.

Ігри без меж
Ігровий ноутбук Lenovo Legion Y540 має практично безрамковий 15-дюймовий дисплей стандарту FHD з роздільною здатністю більше 2 мільйонів пікселів. Завдяки частоті оновлення до 144 Гц,* яскравості 300 ніт, матриці IPS і антивідблисковому покриттю ноутбук ідеально підходить для повного занурення в улюблену гру в будь-якому місці і в будь-який час.

Перенесіться у вир подій
Потужний звук Dolby Atmos чується звідусіль, зовсім як у реальному світі. Ви немов переноситесь у вир подій. Ця технологія - крок уперед порівняно з об'ємним звуком - дає вам конкурентну перевагу: звуковий радар Sound Radar, який відображається поверх ігрового екрана. Ви зрозумієте, звідки доносяться ті чи інші звуки, і станете пильнішими. Ви зможете вслухатися в кожен шерех, щоб повністю зануритися в гру.

Час нанести удар
При інтенсивних перестрілках від інструментів управління потрібнен найшвидший відгук. Клавіатура ігрового ноутбука Lenovo Legion Y540 забезпечує кращі у своєму класі засоби управління грою, що дають перевагу перед будь-яким супротивником. Ця повнорозмірна клавіатура з білим підсвічуванням забезпечує стовідсотковий захист від помилкових спрацьовувань, час відгуку менше 1 мс та інші можливості для повного контролю над системою. Група клавіш WASD у ній виділена за допомогою лазерного гравіювання.

Охолодження за допомогою ColdFront
Перегрів - вічний ворог ігрової продуктивності - більше не буде проблемою завдяки Legion ColdFront. Ця технологія має найновіші можливості, які може забезпечити двоканальна система терморегуляції. Тепло відводиться окремо від центрального процесора та відеокарти, щоб знизити температуру всієї системи. Чотири вентиляційні отвори оптимізують повітряний потік, спеціальні тепловідводи забезпечують охолодження клавіатури, а 70 окремих лопаток вентилятора в кожному каналі дозволяють мінімізувати шум.

Налаштуйте свій стиль гри за допомогою Lenovo Vantage
Підвищіть свій рівень гри за допомогою додатку Vantage, в якому передбачена підтримка Legion Edge. Автоматична настройка продуктивності, охолодження і управління живленням дозволить витрачати менше часу на налагодження налаштувань і більше часу на гру. Підтримка розгону ** центрального процесора й оперативної пам'яті, повне управління RGB-підсвічуванням, ** моніторинг продуктивності пристрою в режимі реального часу та багато іншого - усе це доступно в одному додатку.

Розширте своє поле зору
Із свого бойового поста ви повинні бачити більше. Система Legion Triple Display Support System використовує роз'єми HDMI 2.0, Mini DisplayPort і порт USB Type-C, щоб ви могли під'єднати до Lenovo Legion Y540 до трьох моніторів одночасно для максимального занурення в гру й управління її ходом. Крім того, роз'єми вводу/виводу розташовані в основному на задній панелі. Це допоможе укласти кабелі так, щоб чистота та порядок на бойовому посту дозволили максимально зосередитися на грі.

Дисплей 
Діагональ

15.6"

Роздільна здатність

1920 x 1080 (Full HD)

Тип матриці

IPS

Покриття екрану

Матове

Сенсорний екран

Ні

Процесор
Модель процесора

Intel Core i5-9300H

Частота процесора, ГГц

2.4

Частота процесора Turbo, ГГц

4.1

Кількість ядер

4

Оперативна память
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Обсяг оперативної пам'яті

16 ГБ

Частота оперативної пам'яті

2666 МГц

Жорсткий диск
Тип накопичувача

HDD

SSD

Об'єм жорсткого диска

1 ТБ

Об'єм накопичувача SSD

256 ГБ

Відеоадаптер
Тип відеоадаптера

Дискретний

Виробник GPU

nVidia

Графічний процесор

GeForce GTX 1660 Ti

Об'єм відеопам'яті

6 ГБ

Комунікації
Мережевий адаптер

10/100/1000

Wi-Fi

Є

Bluetooth

Є

Модуль 3G/4G (LTE)

Немає

Порти і інтерфейси
Аудіо-відео роз'єми

HDMI

USB 3.0, шт.

3

USB Type-C, шт.

1

Додаткові функції
Сканер відбитків пальців

Немає

Підсвічування клавіатури

Є

Веб-камера

HD

Батарея
Тип акумулятора

Li-Ion

Кількість елементів

3

Програмне забезпечення
Операційна система

Windows 10

Фізичні параметри
Розміри, мм

360 х 267 х 25.9

Вага, кг

2.3

Колір

Black

Підбір за параметрами
Категорії