Код: 6554029 Об'єктив Canon RF 15-35mm f/2.8 L IS USM

  • Артикул: 3682C005
  • Фокусна відстань: 15-35 мм
  • Світлосила: f/2.8

Гарантія: 2 роки

Canon RF 15-35MM F2.8L IS USM
Найсвітліший надширококутний зум-об'єктив Canon і один з трьох універсальних об'єктивів для професіоналів з мотором Nano USM і стабілізацією зображення.

Світлосильний і ширококутний - найкращий надширококутний зум-об'єктив для професіоналів
Зафіксуйте більше навіть при слабкому освітленні із цим світлосильним надширококутним зум-об'єктивом RF L-серії з діапазоном фокусних відстаней 15–35 мм і діафрагмою f/2.8, а також стабілізацією зображення з ефектом, еквівалентним 5 ступеням витримки, — ідеально для зйомок, де нові ракурси можуть змінити уявлення про об'єкт.

Креативна динамічна фотографія
Використовуйте об'єктив із широким кутом огляду 15–35 мм, щоб розкрити безліч нових деталей, додати гостроти, яскравості кольору та контрастності. Відкрийте ще динамічнішу зйомку.

Краєвиди й архітектура
Спробуйте знімати з низького кута для незвичайних ракурсів і використовуйте стабілізацію зображення, еквівалентну 5 ступеням витримки, щоб відобразити всі деталі навіть при світлі.

Подорож і репортаж
Завдяки компактному розміру, винятковій якості конструкції об'єктивів серії L та великій максимальній діафрагмі цього об'єктива ви точно зможете уявити свою історію з високою деталізацією та чіткістю у будь-якій ситуації.

Швидкість і ширина
Використовуйте нові творчі ракурси із цим світлосильним і чітким зум-об'єктивом з діафрагмою f/2.8 і діапазоном фокусних відстаней 15–35 мм, а також стабілізацією зображення з ефектом, еквівалентним 5 ступеням витримки.

Виняткова оптична якість
Створюйте фотографії вищого рівня завдяки трьом асферичним і двом ультранизькодисперсійним (UD) елементам об'єктива, а також інноваційним покриттям оптичних компонентів і 9-пелюстковій діафрагмі.

Швидкий відгук і точність
Оцініть швидке та точне фокусування з мотором Nano USM, який забезпечує миттєве плавне та безшумне автофокусування.

Якість конструкції об'єктивів серії L
Упевнено знімайте в будь-яких умовах завдяки якості збірки, що відповідає стандартам L-серії, - герметична конструкція захищає внутрішні компоненти від погодних впливів, а флюоритове покриття на крайніх елементах об'єктива забезпечує захист від крапель води та пилу.

Реалізуйте свої творчі задуми
Система EOS R успадкувала всі переваги системи EOS, отримала окрему лінійку об'єктивів і повністю сумісна з об'єктивами EF та EF-S (за допомогою адаптерів), а також з лінійкою спалахів Speedlite та іншими аксесуарами. 

Фокусна відстань

15-35 мм

Привід автофокусування

Nano USM

Кут зору

Кут поля зору (по горизонталі, по вертикалі, по діагоналі): 100°25'-54°, 77°20' - 38°, 110°30' - 63°

Конструкція

16 елементів у 12 групах

Світлосила

f/2.8

Кількість пелюстків діафрагми

9

Мінімальна відстань фокусування, м

0.28

Діаметр фільтра, мм

82

Максимальний діаметр х довжина, мм

88.5 х 126.8

Вага

840 г