Код: 6472069 Об'єктив Canon RF 35mm f/1.8 MACRO IS STM

  • Артикул: 2973C005AA
  • Фокусна відстань: 35 мм
  • Світлосила: f/1.8

Гарантія: 2 роки

Canon RF 35mm F1.8 MACRO IS STM
Ширококутний об’єктив із швидкісною діафрагмою з максимальним значенням f/1.8 і винятковими можливостями макрозйомки.

Ширококутний об’єктив, який передає природну перспективу
Багатофункціональний високоякісний 35-міліметровий об’єктив, ідеально підходить для фотографування вулиць, подорожей та макрозйомки.

Фотографії з подорожей
RF 35mm F1.8 MACRO IS STM – це чудовий ширококутний об’єктив для портретної та вуличної зйомки, який забезпечує деталізацію та чіткість зображення навіть за низьких значень витримки. Швидкісна діафрагма з максимальним значенням f/1.8 здатна передати справжню атмосферу, навіть якщо рівень освітлення низький.

Роботи крупним планом
RF 35mm F1.8 MACRO IS STM забезпечує макрозбільшення майже до співвідношення 1:2, що додає універсальності цьому надзвичайному об’єктиву. Це полегшує захоплення складних деталей та текстур у предметах зйомки.

Пейзажі
Якість зображення, при зйомці з цим об’єктивом, підтверджує правильність вибору, він стане у нагоді тим, хто знімає пейзажі або робить знімки для демонстрації на виставках. Точність передачі деталей уздовж усього кадру просто неперевершена.

Досконалий дизайн, який спонукає до творчості
Портативний об’єктив RF 35mm F1.8 MACRO IS STM легкий і простий у використанні. Налаштуйте об’єктив за допомогою кільця керування, вся необхідна інформація з’явиться у видошукачі, як-от фокусування.

Ідеально підходить для кіновиробництва
Стабілізація зображення за допомогою оптичного стабілізатора зображення і 5-осьового електронного гарантують сталість зображення — навіть якщо воно знімається під час ходьби. Безшумне покрокове автофокусування забезпечує природність переходів при фокусуванні на різні об’єкти.

Чудові результати, навіть за умов недостатнього освітлення
Широка діафрагма F1.8 разом із з потужною технологією Dual Sensing IS, дозволяють робити знімки без розмиття, навіть якщо камера тремтить, завдяки 5-ступеневому стабілізатору зображення.

Нові стандарти якості зображення
RF 35mm F1.8 MACRO IS STM має удосконалену оптичну систему з покриттям Super Spectra. Кріплення об’єктива RF розміщує об’єктив ближче до датчика, що гарантує для незрівнянну ​чіткість.

Фокусна відстань

35 мм

Кут зору

Кут поля зору (по горизонталі, по вертикалі, по діагоналі): 54 °, 38 °, 63 °

Конструкція

11 елементів у 9 групах

Світлосила

f/1.8

Кількість пелюстків діафрагми

9

Мінімальна відстань фокусування, м

0.39

Максимальне збільшення

0.5х

Діаметр фільтра, мм

52

Максимальний діаметр х довжина, мм

74.4 x 62

Вага

305 г