Код: 6602913 Об'єктив Canon RF 70-200mm f/2.8L IS USM (3792C005)

  • Артикул: 3792C005
  • Фокусна відстань: 70-200 мм
  • Світлосила: f/2.8

Гарантія: 2 роки

Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM
Фотографуйте у будь-якому куточку світу із цим надкомпактним зум-телеоб'єктивом з діафрагмою F2.8.

Інноваційний дизайн і чудова якість зображення
Цей високопродуктивний зум-телеоб'єктив F2.8 є третьою моделлю у трійці нових об'єктивів RF – компактний корпус і виняткова якість зображення дозволять використовувати його у будь-яких умовах зйомки.

Чудовий об'єктив

Повсякденна творчість
Використовуйте об'єктив з діапазоном фокусних відстаней 70–200 мм, щоб розкрити безліч нових деталей, додати гостроти, яскравості кольору та контрастності. Відкрийте ще динамічнішу зйомку.

Спорт і динамічні сюжети
Спробуйте знімати з низького кута для незвичайних ракурсів і використовуйте стабілізацію зображення, еквівалентну 5 ступеням витримки, щоб відобразити всі деталі навіть при світлі.

Подорож і репортаж
Завдяки компактному розміру, винятковій якості конструкції об'єктивів серії L і великій максимальній діафрагмі цього об'єктива ви точно зможете уявити свою історію з високою деталізацією та чіткістю у будь-якій ситуації.

Практичний професійний об'єктив загального призначення
Незамінна «робоча конячка» — ця модель має максимальну діафрагму F2.8 по всьому діапазону зумування 70–200 мм, що робить її ідеальним рішенням для зйомки подорожей, дикої природи, сюжетів новин і спорту.

Точність і швидкодія
Уперше в об'єктиві Canon використовуються два ультразвукові двигуни USM, які забезпечать ще швидше та більш безшумне безперервне фокусування для створення кращих фотографій і відео.

Чудова оптична якість серії L
Цей зум-об'єктив відкриває двері в нову еру оптичної продуктивності завдяки стабілізації зображення з ефектом, еквівалентним 5 ступеням витримки, 9-пелюстковій діафрагмі, асферичним і Super UD елементам, а також покриттям SWC (із субхвильовою структурою) та Super Spectra.

Відмінна якість збірки L-серії
Цей об'єктив L-серії має герметичну конструкцію та флюоритові покриття для захисту від пилу, вологи й атмосферних впливів, а його корпус, покритий термостійкою фарбою, забезпечить охолодження пристрою під час використання у спеку.

Реалізуйте свої творчі задуми
Система EOS R успадкувала всі переваги системи EOS, отримала окрему лінійку об'єктивів і повністю сумісна з об'єктивами EF та EF-S (за допомогою адаптерів), а також з лінійкою спалахів Speedlite й іншими аксесуарами. 

Фокусна відстань

70-200 мм

Привід автофокусування

Два мотори Nano USM

Кут зору

Кут поля зору (по горизонталі, по вертикалі, по діагоналі): 29° – 10°, 19° 30' – 7°, 34° – 12°

Конструкція

17 елементів у 13 групах

Світлосила

f/2.8

Кількість пелюстків діафрагми

9

Мінімальна відстань фокусування, м

0.70

Максимальне збільшення

0.23x

Діаметр фільтра, мм

77

Максимальний діаметр х довжина, мм

89.9 x 146

Вага

1070 г