Код: 6738856 Відпарювач Tefal Access Steam Pocket DT3031E0

  • Артикул: DT3031E0
  • Тип: Відпарювач
  • Потужність: 1300 Вт
  • Подача пари: 19 г/хв

Гарантія: 2 роки

Кишеньковий відпарювач Tefal Access Steam забезпечує легкий догляд за одягом вдома та в дорозі завдяки ексклюзивній складаній головці та компактній конструкції, що полегшує подорожі та зберігання. Блискавично швидкий нагрів за 15 секунд дозволить вам миттєво вийти з дверей у найкращому вигляді. Цей простий у використанні ручний відпарювач має продуктивність пари 19 г/хв, 1300 Вт і підвищену безпеку завдяки стабільній основі й автоматичному вимкненню. Це, щоб запропонувати ідеальний щоденний відпарювач, безпечний для використання з усіма тканинами.

Компактна і ексклюзивна складана голова
Ультракомпактний дизайн із ексклюзивною складною головкою забезпечує легке зберігання і максимальну зручність — у форматі, який у два рази менший, ніж попередні моделі — для портативної пароварки, яка готова до подорожей та ідеальна для щоденного використання.

Швидкий нагрів
Блискавичний час нагрівання за 15 секунд — це все, що потрібно для швидкої корекції або того важливого кроку в останню хвилину, щоб виглядати якнайкраще.

Легка конструкція
Відчуйте різницю з надлегкою рамою. Догляд за одягом ніколи не був таким комфортним і зручним.

Сильне щоденне відпарювання
Потужність 1300 Вт забезпечує високоефективне відпарювання, що ідеально підходить для повсякденного догляду за одягом.

Чудові результати відпарювання
Безперервна подача пари 19 г/хв забезпечує надійні результати, ідеальні для корекції в останню хвилину, щоб виглядати якнайкраще вдома та в дорозі.

Більше немає прасувальної дошки
Відкрийте для себе легкий щоденний догляд за одягом без прасувальної дошки. Проста вішалка — це все, що потрібно для гладкого одягу без зморшок.

Освіжає і дезінфікує
Інтенсивна сила пари вбиває бактерії, кліщів, запахи, пилок і алергени, забезпечуючи свіжість одягу і ідеальну гігієну.

Покращені функції безпеки
Окрема конструкція забезпечує стабільне відпарювання. Він також оснащений тригером на вимогу, тому пара активується лише тоді, коли вона вам потрібна, а функція автоматичного вимкнення забезпечує вимикання приладу, коли вона вам не потрібна.

Підходить для всіх видів одягу
Скористайтеся перевагами корекції в останню хвилину та високоточного відпарювання, яке безпечно використовувати для всього вашого гардеробу, з відпарюванням для всіх тканин, навіть найделікатніших, як-от шовк. 

Тип

Відпарювач

Потужність, Вт

1300

Подача пари, г/хв

19

Об'єм резервуара для води, мл

120

Функції

Автовідключення

Вертикальне відпарювання

Особливості

Час нагріву: 15 с

Насадка для делікатних тканин

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Довжина кабелю, м

2.6

Розміри, см

10.5 х 12.7 х 22

Вага, кг

0.87

Колір

Білий