Код: 6880313 Відпарювач Electrolux E7HS1-6OW

  • Артикул: 910003640
  • Тип: Відпарювач
  • Потужність: 1600 Вт
  • Підошва: Кераміка
  • Подача пари: 24 г/хв

Гарантія: 2 роки

Миттєво зменшує складки
Виберіть функцію високого або низького рівня пари в поєднанні з підошвою, що підігрівається, для ефективного відпарювання навіть щільних тканин. Завдяки двом функціям обробки парою можна швидко усунути складки або освіжити речі на триваліший термін.

Освіження і відновлення
Освіжіть одяг між роботою і вечерею або вдихніть нове життя у речі, що залежались у шафі. Обробка парою - це швидкий і простий спосіб оновити ваш одяг між праннями.

Плавна обробка парою легко
Постачається з підошвою, яка дбайливо і ефективно дбає про ваш одяг. «Продуманий дизайн» і керамічна підошва GLISSIUM™ забезпечують відсутність гострих кутів, які можуть зашкодити одягу. Щоб спростити обробку парою, використовуйте блокування важеля, щоб зняти навантаження з рук.

Знімний резервуар для води
Ручний відпарювач одягу Refine 700 обладнаний резервуаром для води, що знімається, що істотно полегшує життя. Ви просто знімаєте резервуар, йдете до найближчого крана для наповнення водою, а потім встановлюєте його на місце.

Аксесуари для кращого догляду
Спеціально розроблені аксесуари забезпечують просту обробку парою щільніших тканин і захист таких деталей, як перлини або блискітки. Рукавичка-мішок 2 в 1 захищає руки від гарячої пари та її зручно зберігати. 

Тип

Відпарювач

Потужність, Вт

1600

Подача пари, г/хв

24

Об'єм резервуара для води, мл

100

Функції

Вертикальне відпарювання

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Довжина кабелю, м

3

Розміри, см

15.4 x 12.4 x 34.4

Вага, кг

0.8

Колір

Білий