Код: 6819809 Планшет Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4/128 LTE Storm Grey (ZAAN0015UA)

  • Артикул: ZAAN0015UA
  • 10.6" (2000x1200) IPS
  • Qualcomm Snapdragon 680 (2.4 ГГц)
  • RAM 4 ГБ, ROM 128 ГБ, micro SD
  • Wi-Fi, Bluetooth, LTE, GPS + ГЛОНАСС
  • Android 12

Гарантія: 12 місяців

Кінематографічна якість відео зі стрімінгових сервісів і необмежені можливості розваг
Планшет Tab M10 Plus (3rd Gen) оснащений 10.61" - дисплеєм стандарту 2K з матрицею IPS, який не має собі рівних за якістю зображення. Дивіться відео на Netflix, Disney+ та інших стрімінгових сервісах з роздільною здатністю до 1080p - максимально можливим для мобільних пристроїв. Завдяки сертифікації TÜV Low Blue Light ви зможете протягом тривалого часу комфортно працювати з пристроєм, планшет відрізняється не лише якісним зображенням, але й приголомшливим просторовим звуком з ефектом занурення завдяки чотирьом динамікам.

Максимальна ефективність навчання з мінімальними зусиллями
Легкий і портативний планшет Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) чудово підходить для навчання. На ньому встановлено додаток Lenovo Instant Memo, за допомогою якої можна легко вводити дані на сенсорному екрані: створювати нотатки, робити нариси, додавати коментарі до документів і виконувати перетягування тексту.

Максимальна концентрація за допомогою режиму читання
Режим читання допомагає зменшити навантаження на очі при тривалій роботі з планшетом. Він забезпечує комфортніше читання тексту з екрана. За рахунок імітації кольорової гами сторінок друкованих видань він робить читання на екрані максимально схожим на читання паперових книг. Використовуйте налаштування для зменшення яскравості кольорів або перейдіть у чорно-білий/сірий режим, щоб знизити навантаження на очі під час читання електронних книг, редагування документів і виконання інших завдань.

Висока продуктивність і тривалий час автономної роботи
Дивіться відео на стрімінгових сервісах, займайтеся навчанням та працюйте у багатозадачному режимі протягом багатьох годин, без під'єднання планшета до електромережі. Завдяки широкому вибору сучасних 8-ядерних процесорів планшет Tab M10 Plus (3rd Gen) має достатній запас обчислювальних ресурсів, а завдяки акумулятору, який може працювати в автономному режимі цілий день, ви можете використовувати планшет будь-де, не турбуючись про підзарядку.

Ігрова зона для дітей
ПЗ Google Kids Space, встановлене на планшетах Lenovo, допомагає дітям досліджувати навколишній світ, творити та розвиватися за допомогою бібліотеки якісного захоплюючого контенту та цікавих ідей. Ви можете контролювати заняття своєї дитини за допомогою засобів батьківського контролю додатка Family Link: керувати доступними матеріалами, задавати тривалість перегляду і т.д.

Дисплей 
Діагональ

10.6"

Роздільна здатність

2000 x 1200 (WUXGA+)

Тип матриці

IPS

Сенсорна панель

Ємнісна

Процесор
Процесор

Qualcomm Snapdragon 680

Кількість ядер

8

Частота процесора, ГГц

2,4

Графічне ядро

Adreno 610

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

4 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

128 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 1 ТБ)

Камера
Основна камера

8 Мп

Фронтальна камера

8 Мп

Комунікації
Wi-Fi

802.11 b/g/n/ac

Bluetooth

5.0

Модуль 3G/4G (LTE)

4G (LTE)

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

GPS

Є

NFC

Немає

Порти і роз'єми

USB Type-C

Роз'єм 3.5 мм

Слот для SIM-карти

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 12

Додаткові функції
Датчики

Акселерометр

Датчик Холла

Освітлення

Гіроскоп

Акумулятор
Ємність, мА*г

7700

Фізичні параметри
Розміри, мм

251.2 x 158.8 x 7.45

Вага, г

465

Колір

Storm Grey