Код: 6857882 Планшет Lenovo Tab M8 (4rd Gen) 4/64 LTE Arctic grey + Case&Film (ZABV0102UA)

  • Артикул: ZABV0102UA
  • 8" (1280х800) IPS
  • MediaTek Helio A22 (2.0 ГГц)
  • RAM 4 ГБ, ROM 64 ГБ, micro SD
  • Wi-Fi, LTE, Bluetooth, GPS + ГЛОНАСС
  • Android 12

Гарантія: 12 місяців

Розумні технології для кожного
Планшет Lenovo Tab M8 (4rd Gen) - сімейно-орієнтований девайс. У ньому зібрані найкращі інструменти для вашої роботи, навчання дитини та спільного дозвілля. LCD-екран 8" відображає 16.7 млн кольорів, ретельно деталізуючи картинку. Два симетричні стереодинаміки забезпечують якісний звук. Батареї вистачить на 19 годин використання, адже енергоефективний процесор MediaTek® A22 грамотно розподіляє ресурс. Основна камера 5 Мп і фронтальна 2 Мп.

Витривалість на весь день
На базі батареї Li-ion Polymer 5100 мАгод техніка тримає заряд до 16 годин під час перегляду потокового відео, до 19 – при активному веб-серфінгу, до 587 – у режимі очікування. Запас, якого вистачить на будь-які завдання! При цьому важить конструкція всього 320 г: мала вага стала запорукою бездоганної портативності. Візьміть планшет із собою до школи, офісу або кафе.

Подвійний стереозвук
Пара динаміків, що відтворюють об'ємний звук, забезпечують 100% занурення у контент. Увімкніть очікуваний блокбастер, запустіть гру або трек улюбленої групи - чому б ви не надали перевагу, аудіо буде приголомшливим. Для комфортних переговорів модель має вбудований мікрофон.

Інтерактив для дітей
Унікальний цифровий простір Google Kids Space дає доступ до бібліотеки програм для найменших. Різні вікові групи знайдуть тут корисні книги, захоплюючі ігри, програми для творчості та саморозвитку. Lenovo Tab M8 (4rd Gen) допоможе прищепити правильні цифрові звички з наймолодшого віку.

Режим читання: колір і ч/б
Модель має продуманий режим читання, який працює як у кольоровій, так і чорно-білій версіях. Екран нормалізує колірну гаму, прибравши спектр, який стомлює органи зору. Зниження мерехтіння допоможе розвантажити очі та дасть додатковий запас часу за планшетом. Збалансоване підсвічування не буде зліпити або примушувати мружитися.

Встановіть потрібні межі
Операційна система Android 12.0 забезпечує зручну оболонку з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом. У ній ви зможете самостійно визначити повноваження програм, обравши, які з них матимуть доступ до камери, мікрофону, геолокації. Лише потрібні дозволи без цифрового шпигунства.

Портрет або лендскейп
Будь-яка екранна орієнтація працює ідеально. Автоматичний поворот при зміні положення Lenovo Tab M8 (4rd Gen) забезпечує вбудований G-Sensor, завдяки якому техніка не помиляється. Користувач може зафіксувати вибраний формат, якщо так зручніше. 

Дисплей 
Діагональ

8"

Роздільна здатність

1280 x 800 (WXGA)

Тип матриці

IPS

Покриття екрану

Матове

Сенсорна панель

Ємнісна

Процесор
Процесор

MediaTek Helio A22

Кількість ядер

4

Частота процесора, ГГц

2

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

4 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

64 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 128 ГБ)

Камера
Основна камера

5 Мп

Фронтальна камера

2 Мп

Комунікації
Wi-Fi

802.11 ac

Bluetooth

5.0

Модуль 3G/4G (LTE)

4G (LTE)

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

GPS

Є

Порти і роз'єми

USB Type-C

Роз'єм 3.5 мм

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 12

Додаткові функції
Датчики

Акселерометр

Освітлення

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

5100

Час автономної роботи

До 16 годин

Фізичні параметри
Розміри, мм

197.97 x 119.82 x 8.95

Вага, г

320

Колір

Arctic Grey

Додаткова комплектація

Чохол