Код: 6816528 Планшет Realme Pad 10.4" 6/128GB Wi-Fi Grey

  • Артикул: RMP2103
  • 10.4" (2000x1200) IPS
  • MediaTek Helio G80 (2.0 ГГц)
  • RAM 6 ГБ, ROM 128 ГБ, micro SD
  • Wi-Fi, Bluetooth, GPS
  • Android 11

Гарантія: 12 місяців

Комфорт на ходу
Неймовірно тонкий корпус Realme Pad 6.9 мм зроблений у безшовному форматі. Металеві панелі створюють обтічний формат, який гранично зручно лягає в руку, дозволяючи вам займатися будь-якими завданнями на ходу: складання щоденного плану, відеозустріч з колегами або створення селфі. 440 г чистої ваги з діагоналлю 10.4” легко тримати під рукою в сумці або рюкзаку. Мінімалізм зовнішньої оболонки припаде до смаку цінителям вишуканих дизайнерських рішень.

Візуальна досконалість
Одна з головних складових конструкції зарекомендувала себе як суперпродуктивна частина: екран WUXGA+ з ультратонкими рамками занурить вас у вир емоцій спостерігача, дозволивши відчути все, що ви бачите. Роздільна здатність 2000×1200 і співвідношення екрана до корпусу 82.5% не залишають іншого виходу, як випробувати всю міць візуалу, який відрізняється ідеально промальованими деталями, соковитими відтінками, реалістичністю в найкращому її розумінні.

Вражаюче ємний заряд
Щоб дати користувачу можливість повноцінно поринути у взаємодію з планшетом Realme Pad, виробник оснастив його по-справжньому ємним акумулятором 7100 мАгод. Простими словами, ви отримуєте до 65 днів у режимі очікування та до 12 годин інтенсивного використання. Перевірка виконувалася за допомогою перегляду відео, який використовує практично весь потенціал пристрою. Швидко заповнити енергію допоможе зарядка 18 Вт. Модель підтримує функціонал зворотного заряджання.

Стерео нового покоління
Нинішній стандарт об'ємного звуку дозволив власнику планшета забути про те, як розташований корпус: інтелектуальні технології Adaptive Surround Sound спрямовують звукові хвилі так, щоб не губився жоден децибел. При цьому функція посилення басів зробить деякі сцени фільму або гри насиченішими, що посилить ефект занурення. Чотири динаміки – запорука ідеального звуку.

Level-Up у геймінгу
В основу апаратних рішень ліг чіп Realme Pad Helio G80, що базується на 8 ядрах і здатний досягти показника тактової частоти на рівні 2 Гц. Його напарником став відеоприскорювач Mali G52 (950 МГц), за рахунок чого досягається відчутний стрибок у продуктивності: процесор ефективніший за свого попередника на 35%, а відеочіп – на 20%. Коментарі зайві – користувач зможе підкорити будь-які арени мобільного геймінгу.

Відеодзвінки, фото та відео
Важливою складовою Realme Pad стала камера 8 Мп, яка розміщується як спереду, так і ззаду. Широкий кут 105° здатний охопити достатньо простору навколо вас, щоб картинка на фоні була такою, як потрібно. Два мікрофони подбали про чистоту вашої мови та чітку її передачу. Опція розпізнавання обличчя спрацьовує ідеально, що значно підвищує рівень безпеки.

Режим багатовіконного функціонування
Маючи досить великий робочий простір, власник планшета легко зможе розділити на кілька зон екран. Так ви структуруєте додатки за потребами, водночас забезпечуючи комфортний робочий процес собі. Два вікна, які однаково добре працюють одночасно, – ваш спосіб бути ще ефективнішим.

Найкраще для любителів почитати
Цінителі літератури отримують можливість не розлучатися з улюбленою книгою ні на хвилину, а електронне читання нічим не поступається реальному вивченню сторінок: ті ж текстури, реалістично зімітовані на екрані, і приємні очам кольори дозволять невтомно провести за читанням стільки часу, скільки ви могли б приділити йому з класичним форматом книг. Режим Eye Comfort Mode дбає про збереження вашого здоров'я.

Оптимальна кількість пам'яті
Багатозадачність – перевага моделі. За допомогою 4 ГБ оперативної пам'яті, які органічно поєдналися зі сховищем 64 ГБ, ви отримуєте ідеальний плацдарм для будь-яких завдань. При цьому розширення пам'яті до 1 ТБ забезпечує нічим необмежені можливості зберігання файлів безпосередньо на пристрої.

Чистий 4G без перешкод
Планшет Realme Pad підтримує стандарт комунікацій 4G LTE, з яким ви зможете організувати роботу з будь-якої точки, де є доступ до мобільного інтернету. Тепер немає жодних проблем, щоб зателефонувати рідним або колегам, віддалено скоординувати роботу офісу, приділити час дозвіллю, перебуваючи далеко від Wi-Fi.

Випробування на міцність
Незважаючи на зовнішню крихкість, цей аксесуар відмінно показав себе у форматі реальних випробувань. 120 годин, проведених під впливом температур у межах 55 °C з відносною вологістю 95%, не вивели з ладу планшет. Кнопка живлення була перевірена за допомогою 200 000 натискань, а гучності – 500 000. Тест на ввімкнення та від'єднання USB було виконано протягом 10 000 циклів, а навушників – 5 000. Упевненість, що техніка безперебійно працюватиме і завтра, робить її ідеальним робочим інструментом.

Дисплей 
Діагональ

10.4"

Роздільна здатність

2000 x 1200 (WUXGA+)

Тип матриці

IPS

Сенсорна панель

Ємнісна

Процесор
Процесор

MediaTek Helio G80

Кількість ядер

8

Частота процесора, ГГц

2

Графічне ядро

Mali-G52 MP2

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

6 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

128 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 1 ТБ)

Камера
Основна камера

8 Мп

Фронтальна камера

8 Мп

Комунікації
Wi-Fi

Є

Bluetooth

Є

Модуль 3G/4G (LTE)

Немає

GPS

Є

NFC

Немає

Порти і роз'єми

USB Type-C

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 11

Додаткові функції
Датчики

Акселерометр

Датчик Холла

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

7100

Фізичні параметри
Розміри, мм

155.9 х 246.1 х 6.9

Вага, г

440

Колір

Сірий