Код: 6814249 Планшет Realme Pad mini 8.7" 3/32 Wi-Fi (Grey)

  • 8.7" (1340x800) IPS
  • Unisoc Tiger T616 (2.0 + 1.8 ГГц)
  • RAM 3 ГБ, ROM 32 ГБ, micro SD
  • Wi-Fi, Bluetooth, GPS
  • Android 11

Гарантія: 12 місяців

Realme Pad mini
Великий екран, від якого захоплює дух 8.7-дюймовий екран зі співвідношенням площі екрана до корпусу 84.59%, здатний відображати 16.7 мільйонів кольорів, а також стереосистема з двома динаміками та технологією Dirac Sound забезпечують приголомшливі кінематографічні враження від перегляду фільмів. З ним ви можете поринути у чудовий світ кіно де завгодно.

Робота без перерви протягом усього дня
Потужна батарея ємністю 6400 мА*год (типова) забезпечує до 15.8 годин безперервного відтворення потокового відео, а швидке заряджання потужністю 18 Вт дозволяє легко забезпечити акумулятору достатній запас енергії перед виходом на вулицю. Тому ви можете слухати музику, стежити за передачами та дивитися фільми без перерви протягом усього дня.

Супертонкий, суперкласний
Завдяки металевому корпусу товщиною 7.6 мм і вагою 372 грами цей планшет можна без проблем тримати в одній руці. І навіть тривале його використання не втомить вас. При цьому стильний, елегантний і вишукано оброблений корпус із матового металу і виглядає, і відчувається просто чудово.

Багато місця для фото чи відео
Оснащений флеш-пам'яттю UFS 2.1, realme Pad mini значно збільшує швидкість читання і запису даних. Завдяки об'єму до 32 ГБ і можливості розширити вбудовану пам'ять до 1 ТБ у вас буде більше місця для зберігання відео та інших файлів.

Універсальні камери
Знімайте фото та спілкуйтеся у будь-який час. Задня 8-мегапіксельна камера дозволяє розмістити більше людей на фотографіях і дозволяє записувати чіткі відеоролики вдома. Фронтальний об'єктив на 5 Мп допоможе вам з легкістю відвідувати онлайн-заняття та збори, а також швидко розблокувати свій планшет за допомогою обличчя, що підвищить вашу продуктивність.

3 режими, 3 види захисту
Екран планшета має кілька параметрів для різних сценаріїв. Режим комфорту знижує випромінювання синього світла, знижуючи стомлюваність очей. У режимі читання ви можете насолоджуватися враженнями, як від використання звичайної книги, або ввімкнути вночі «Темний режим», щоб активувати м'якіший і темніший інтерфейс, який допоможе вам уникнути різкого світла.

Продуктивність, яка дозволяє вам встигати більше
Продуктивний 8-ядерний процесор UNISOC T616 12-нанометрового класу забезпечує плавні візуальні ефекти та малий час відгуку системи, завдяки чому ви можете одразу поринути у будь-яку гру, займатися та розважатися на втіху.

Під'єднуйтесь до майбутнього
У вас уже є інші гаджети realme? Відмінно, значить, ви зможете оцінити всі переваги цієї екосистеми. Так, наприклад, замість того, щоб вводити пароль, ви можете використовувати браслет/годинник realme Band/Watch, щоб миттєво розблокувати свій realme Pad функція Nearby Share дозволить вашому телефону та планшету негайно обмінюватися файлами та зображеннями, а Open-up Auto Connection автоматично під'єднує ваші навушники Pad, коли вони знаходяться поруч. Крім того, функції трансляції екрана можуть безпосередньо передавати контент з вашого планшета на телевізор, щоб дивитися на великому екрані. 

Дисплей 
Діагональ

8.7"

Роздільна здатність

1340 x 800 (WXGA+)

Тип матриці

IPS

Сенсорна панель

Ємнісна

Процесор
Процесор

Unisoc Tiger T616

Кількість ядер

8

Частота процесора, ГГц

2

Графічне ядро

Mali-G57

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

3 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

32 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 1 ТБ)

Камера
Основна камера

8 Мп

Фронтальна камера

5 Мп

Комунікації
Wi-Fi

802.11 b/g/n/ac

Bluetooth

5.0

Модуль 3G/4G (LTE)

Немає

GPS

Є

NFC

Немає

Порти і роз'єми

USB Type-C

Роз'єм 3.5 мм

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 11

Додаткові функції
Датчики

Акселерометр

Освітлення

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

6400

Фізичні параметри
Розміри, мм

211.8 x 124.5 x 7.6

Вага, г

372

Колір

Grey