Код: 6288551 Планшет Samsung Galaxy Tab A 10.1 (SM-T580N) Black

  • Артикул: SM-T580NZKASEK
  • 10.1" (1920 х 1200) IPS
  • Samsung Exynos 7870 (1.6 ГГц)
  • RAM 2 ГБ, ROM 16 ГБ, micro SD
  • Wi-Fi, Bluetooth, GPS, ГЛОНАСС
  • Android 6.0

Гарантія: -

Samsung Galaxy Tab A 10.1" - кращий планшет для ваших потреб!
Розроблений у сучасному дизайні, зручний, з надчітким і якісним дисплеєм, Tab A 10.1" - забезпечує прекрасне враження від перегляду улюбленого контенту.

Сучасний дизайн, і зручний перегляд
Дизайн Galaxy Tab A 10.1" має елегантний і вишуканий вигляд, що робить його ідеальним пристроєм для сучасного життя. Його форми корпусу прекрасно підходять для ваших рук, так що вам буде зручно використовувати його всюди, де б ви не знаходилися.

Дисплей WUXGA, подарує нові враження від перегляду. Планшет можна використовувати навіть у темряві, завдяки функції Anti-Glare, яка запобігає навантаженню на очі при поганому освітленні.

Удосконалений екран
Galaxy Tab A 10.1" пропонує неперевершений мобільний досвід перегляду. Його WUXGA (1920X1200) дисплей має у два рази більше пікселів, ніж інші стандартні екрани HD, дозволяючи вам насолоджуватися чудовими зображеннями кожен раз, коли ви дивитеся відео або граєте в ігри.

Anti-Glare
Навантаження на очі - це в минулому! Galaxy Tab A 10.1"- з функцією Anti-Glare автоматично регулює яскравість екрана в умовах низької освітленості, щоб надати вам найкращі враження від перегляду.

Функція Anti-Glare - затримка в 0.8 секунд при слабкому освітленні (при нормальних умовах освітленості - 0.16 секунди) значно полегшує використання планшета в темряві.

Дорогоцінний час з сім'єю
Galaxy Tab A 10.1" допоможе зробити ваш сімейний час ще більш особливим. Kids Mode 4.0 пропонує широкий спектр контенту для ваших дітей.
Ви ніколи не пропустите жодного з дорогоцінних моментів вашої родини з досконалою 8 Мп камерою з апертурою F1.9

Kids Mode 4.0
З Kids Mode 4.0, ви можете надати своїм дітям безпечний дитячий майданчик. Ваші діти не зможуть відкривати будь-які неприйнятні програми або посилання.
Меню батьківського контролю в режимі Kids Mode дозволяє контролювати щоденне використання планшета дитиною.

Різноманітність вільного і веселого контенту
Дозвольте вашій дитині проявити свій прихований творчий потенціал з взаємодією з різноманітним контентом спеціально розробленим для дітей. Різноманітність безкоштовних ігор, додатків і відео доступних у режимі Kids 4.0 для ваших дітей дозволить їм насолоджуватися грою, малювати, співати, фотографувати і грати.

Режим Multi-User
З режимом Multi-User, ви можете легко налаштувати профілі для різних користувачів. Один планшет може мати кількох власників і бути індивідуальним для кожного члена сім'ї з їх власною музикою, іграми, додатками, фотографіями і тд.

Режим Multi-User є відмінним способом, щоб переконатися, що всі ваші особисті дані залишаться конфіденційними.

Удосконалена камера
Робіть чудові фотографії в будь-якій ситуації з Galaxy Tab A 10.1". 8 Мп камера з апертурою F1.9 і технологією HDR дозволить перестати турбуватися про висвітлення.

Спільне використання екрана телевізора з Quick Connect
Будьте вільні від дротів при підключенні Galaxy Tab A 10.1" до телевізора. Quick Connect забезпечує підключення пристроїв з технологією BLE (Bluetooth Low Energy) і можливість перенести зображення з одного екрана на інший за допомогою Wi-Fi Direct. Після підключення, ви можете насолоджуватися улюбленими телепередачами на вашому Galaxy Tab A 10.1", навіть після того, як вимкните телевізор. Це означає, що ви можете дивитися телевізор, де б ви не знаходилися у вашому домі. 

Дисплей 
Діагональ

10.1"

Роздільна здатність

1920 х 1200 (WUXGA)

Тип матриці

IPS

Покриття екрану

Глянцеве

Сенсорна панель

Ємнісна

Процесор
Процесор

Samsung Exynos 7870

Кількість ядер

8

Частота процесора, ГГц

1,6

Графічне ядро

Mali-T830

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

2 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

16 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 256 ГБ)

Камера
Основна камера

8 Мп

Фронтальна камера

2 Мп

Комунікації
Wi-Fi

802.11 b/g/n

Bluetooth

4.2

Модуль 3G/4G (LTE)

Немає

GPS

Є

NFC

Немає

Порти і роз'єми

micro USB

Роз'єм 3.5 мм

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 6.0

Додаткові функції
Сканер відбитків пальців

Немає

Датчики

Акселерометр

Датчик Холла

Акумулятор
Ємність, мА*г

7300

Час автономної роботи

до 13 годин

Фізичні параметри
Розміри, мм

155.3 x 254.2 x 8.2

Вага, г

525

Колір

Black