Код: 6511648 Планшет Samsung Galaxy Tab S6 10.5 LTE (SM-T865N) Grey

  • Артикул: SM-T865NZAASEK
  • 10.5" (2560 x 1600) Super AMOLED
  • Qualcomm Snapdragon 855 (2.8 ГГц)
  • RAM 6 ГБ, ROM 128 ГБ, micro SD
  • Wi-Fi, Bluetooth, GPS, LTE
  • Android 9.0 Pie

Гарантія: 12 місяців

Міць ПК, яка завжди під рукою
Планшет Galaxy Tab S6 дає можливість відчуваючи всю міць ПК у компактному корпусі. Завдяки покращеній функціональності електронного пера S Pen, яким можна користуватися як для роботи, так і для розваг, взаємодія з планшетом виходить на новий рівень. Розкрийте свій потенціал і вирішуйте найскладніші завдання разом з Galaxy Tab S6.

Фіксується до планшета, щоб не губився
Тепер S Pen завжди з вами. За допомогою невеликого магнітного виступу електронне перо утримується на задній панелі планшета, щоб ви завжди могли швидко записати свої думки та ідеї. S Pen починає автоматично заряджатися в момент фіксації його на корпусі планшета.

Записуйте свої ідеї
Прийшов час втілити всі ваші ідеї в життя. Відкрийте програму Samsung Notes і одночасно з переглядом відео записуйте свої думки за допомогою електронного пера S Pen. Налаштуйте прозорість вікна, щоб можна було робити нотатки, не зупиняючи відтворення.

Керуйте дистанційно
Підтримка Bluetooth дозволяє дистанційно керувати планшетом за допомогою простих натискань кнопки на S Pen. Крім того, нові можливості S Pen Air дозволяють встановлювати зв'язок із Galaxy Tab S6 за допомогою жестів рук. Створюйте презентації керуйте відтворенням відео та багатьом іншим, не торкаючись екрана планшета.

Малюйте
Малюйте, змінюйте товщину ліній завдяки підтримці 4096 рівнів натискання, створюйте живописні композиції за допомогою функцій кисті та тонкого пера. Ергономічне електронне перо S Pen дозволить насолоджуватися процесом малювання тривалий час без будь-якої втоми. Проявіть свої творчі здібності за допомогою пера, яке завжди під рукою.

Режим робочого столу в один клік
Випробуйте всі можливості настільки ПК у тонкому витонченому планшеті завдяки рішенню Samsung DeX. Чохол-клавіатура BookCover Keyboard * з тачпадом і спеціальною кнопкою, що активує режим DeX, перетворює планшет Galaxy Tab S6 у повноцінне робоче місце. Ви також можете легко під'єднати додатковий монітор за допомогою HDMI-кабелю і ще більше розширити функціонал для роботи.

Підтримка багатовіконного режиму
Galaxy Tab S6 підтримує режим розділеного екрана, завдяки чому ви легко зможете працювати з декількома програмами одночасно. Розділіть екран на кілька вікон з можливістю зміни їх розмірів і відкрийте одночасно у програмі Галерея, Email і Samsung Notes. Працюйте так, як вам хочеться.

Повноцінна кіностудія у вас під рукою
Уперше подвійна камера тепер встановлена ​​і в планшеті. Galaxy Tab S6 оснащений 13 МП і 5 МП камерами, розташованими на задній панелі. Використовуйте надширококутну камеру з підтримкою штучного інтелекту для отримання відбитків професійної якості й оптимізації тона фотографії. А за допомогою редактора відео Adobe Premiere Rush для Samsung ви моментально зможете створити відео студійної якості від початку до кінця.

Технологія нейронної обробки останнього покоління
Обчислювальна потужність процесора Galaxy Tab S6 забезпечує плавність відображення динамічних сцен в іграх та інших додатках. Прискорена обробка даних, запозичена з технології нейронних мереж, підвищує ефективність використання штучного інтелекту в різних додатках, а в Bixby Vision ця технологія забезпечує поліпшення роботи функції розпізнавання об'єктів.

Заряджений на цілий день
Акумулятор Galaxy Tab S6 ємністю 7040 мАгод забезпечує до 15 годин у режимі відтворення відео, так що ви зможете на цілий день забути про зарядні пристрої. Використовуйте мережевий пристрій з підтримкою USB Type-С для швидкої зарядки, або зарядну док-станцію POGO Charging Dock.

Розумні можливості для дому
Зробіть ваш будинок розумнішим за допомогою SmartThings. Керуйте вашої домашньою технікою за допомогою одного додатку, встановленого на планшеті Galaxy Tab S6. Крім того, ви зможете повністю контролювати свою домашню техніку навіть якщо ви перебуваєте далеко від будинку.

Ще одна причина забути про телефон
Залишайтеся на зв'язку, навіть якщо телефон не знаходиться поруч з вами. Планшет Galaxy Tab S6 синхронізується з вашим смартфоном Galaxy, тому що ви ніколи не пропустите дзвінок і зможете відповісти на термінові смс. 

Дисплей 
Діагональ

10.5"

Роздільна здатність

2560 x 1600 (WQXGA)

Тип матриці

Super AMOLED

Сенсорна панель

Ємнісна

Процесор
Процесор

Qualcomm Snapdragon 855

Кількість ядер

8

Частота процесора, ГГц

2,8

Графічне ядро

Adreno 640

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

6 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

128 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 512 ГБ)

Камера
Основна камера

5 Мп

13 Мп

Фронтальна камера

8 Мп

Комунікації
Wi-Fi

802.11 b/g/n

802.11 a

802.11 ac

Bluetooth

5.0

Модуль 3G/4G (LTE)

3G

4G (LTE)

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

GPS

Є

NFC

Немає

Порти і роз'єми

USB Type-C

Слот для SIM-карти

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 9.0 Pie

Додаткові функції
Сканер відбитків пальців

Є

Датчики

Акселерометр

Датчик Холла

Гіроскоп

Акумулятор
Ємність, мА*г

7040

Фізичні параметри
Розміри, мм

244.5 х 159.5 х 5.7

Вага, г

420

Колір

Сірий