Код: 6477420 Занурювальний блендер Philips HR2621/90

  • Артикул: HR2621/90
  • Тип: Занурювальний блендер
  • Потужність: 800 Вт
  • Плавне регулювання швидкості

Гарантія: 2 роки

Потужний мотор 800 Вт забезпечує ідеальні результати
Наш потужний і довговічний мотор 800 Вт забезпечить необхідну потужність для приготування домашніх страв за кілька хвилин.

Технологія ProMix для швидкого і ефективнішого змішування
Технологія ProMix розроблена Philips у співпраці з фахівцями Штутгартського університету ітапризначена для швидкого та ефективнішого змішування. Ця унікальна сучасна технологія являє собою насадку трикутної форми, що забезпечує оптимальний потік інгредієнтів і максимальну продуктивність пристрою для стабільного змішування високого рівня.

Технологія SpeedTouch дозволяє легко керувати потужністю
Бракує потужності для змішування? Просто натисніть кнопку турбо. Прості швидкісні режими дозволяють збільшувати потужність без необхідності налаштовувати параметри. Увімкніть прилад на малій потужності, щоб запобігти розбризкуванню, а потім поступово натискайте на кнопку сильніше, поки не досягнете швидкості, необхідної для вашого рецепта або використовуваних інгредієнтів.

Швидко міняйте аксесуари однією кнопкою
При приготуванні відразу декількох страв ви напевне відчуєте користь функції простої зміни аксесуарів. Вони легко приєднуються і від'єднуються від занурювальної насадки одним натисканням кнопки.

Захист лез для запобігання розбризкуванню при змішуванні
Вам більше не доведеться хвилюватися про бардак після готування. Наша унікальна захисна насадка запобігає розбризкуванню інгредієнтів. Хвилеподібна насадка прикріплюється до нижньої частини занурювальної насадки та гарантує максимальну чистоту та мінімум необхідного прибирання після закінчення готування. 

Тип

Занурювальний блендер

Потужність, Вт

800

Регуляція швидкості

Є

Турборежим

Є

Насадки

Вінчик

Подрібнювач

Матеріал ніжки блендера

Метал

Матеріал ножів

Hержавіюча сталь

Обсяг чаші, л

1

Особливості

Технологія змішування ProMix

Технологія SpeedTouch

Живлення

Від мережі

Фізичні параметри
Довжина кабелю, м

1.2

Розміри, см

38.5 х 6 х 6

Вага, кг

1.374

Колір

Чорний, нержавіюча сталь