Код: 6651540 Занурювальний блендер Russell Hobbs 24702-56 Matte Black 3in1

  • Артикул: 23825026002
  • Тип: Занурювальний блендер
  • Потужність: 500 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 2 роки

Кухонний набір
Russell Hobbs 24702-56 - набір кухонного приладдя від компанії Russell Hobbs. Такий блендер має ширшу комплектацію і споживану потужність. З його допомогою можна не просто подрібнити продукти, а й нарізати, натерти, зробити пюре. Даний набір має зручний компактний формат і тому не займає багато місця на вашій кухні, порівняно з іншими кухонними комбайнами або кухонними машинами.

Доступні насадки
Russell Hobbs 24702-56 має в комплекті поставки багато насадок, які дадуть багато можливостей для вашого готування. Так, за допомогою подрібнювача ви зможете змішувати продукти та подрібнювати їх у чаші на 0,5 літра, а мірна склянка розрахована на 0,7 літра. Також, вінчик для збивання дозволить швидко замішати рідке тісто на млинці або пиріг, а терка дозволить натерти навіть особливо тверді овочі без особливих зусиль. У комплекті також є ніж для терки, шинкування, а також міні-подрібнювач.

Технічні характеристики
Russell Hobbs 24702-56 оснащений робочою ніжкою з пластика, на якій розміщуються всі кнопки управління. Пристрій зручний для фіксації в руці, також добре миється і чиститься. Занурювальна ніжка блендера зроблена з нержавіючої сталі, міцного та довговічного матеріалу. Ніжка від'єднується дуже просто завдяки функціональній системі EasyClick.

Комплектація
Russell Hobbs 24702-56 можна купити за доступною ціною і переконатися в приємному співвідношенні ціни і якості, товар знаходиться в середній ціновій категорії. Усі ножі та робоча занурювальна ніжка виконані з нержавіючої сталі. Також, ніжка блендера завдяки своїй структурі стійка до механічних впливів, а також до впливів гарячого на неї.  

Тип

Занурювальний блендер

Потужність, Вт

500

Регуляція швидкості

Немає

Кількість швидкостей

2

Турборежим

Є

Імпульсний режим

Є

Насадки

Подрібнювач

Матеріал ніжки блендера

Метал

Матеріал ножів

Hержавіюча сталь

Матеріал чаші

Пластик

Обсяг чаші, л

0,5

Об'єм мірної склянки, л

0.7

Живлення

Від мережі

Фізичні параметри
Розміри, см

8.8 х 41.3 х 6.4

Вага, кг

1.35

Колір

Чорний