Код: 6574288 Занурювальний блендер Tefal HB95LD38

  • Артикул: HB95LD38
  • Тип: Занурювальний блендер
  • Потужність: 1200 Вт
  • Плавне регулювання швидкості

Гарантія: 2 роки

Високоточні результати
Tefal HB95LD38 - багатофункціональний і ефективний набір, який складається з блендера, фуд-процесора, подрібнювача та різних насадок, які допоможуть впоратися з будь-яким кулінарним завданням. Потужність приладу складає 1200 Вт і такий показник створює ефективний баланс між енергоспоживанням і ефективністю роботи.

Якісні матеріали
Tefal HB95LD38 оснащений технологією Powelix Life, яка забезпечує титанове покриття лез, таким чином вони стають на 30% ефективнішими в роботі та довговічнішими в експлуатації. Висока точність збивання забезпечена наявністю багатошвидкісного тригера, який працює для отримання будь-якої необхідної текстури. Потужний мотор дозволить змішувати продукти різної твердості, текстури, консистенції за найкоротші терміни.

Різноманітність насадок
Tefal HB95LD38 оснащений різними робочими насадками. Оновлений функціональний фуд-процесор має 5 нових функцій для приготування різноманітних страв. Насадка подрібнювач прекрасно підійде для приготування салатів, соусів, спецій і так далі. Насадка вінчик допоможе ідеально збити інгредієнти на крем для торта або яйця для омлету. Також є насадка для пюре. 

Тип

Занурювальний блендер

Потужність, Вт

1200

Насадки

Вінчик

Подрібнювач

Матеріал ніжки блендера

Пластик

Матеріал ножів

Метал

Обсяг чаші, л

0,8

Об'єм мірної склянки, л

0.5

Особливості

Технологія ножів POWELIX LIFE

Живлення

Від мережі

Фізичні параметри
Розміри, см

40 х 7 х 9.8

Вага, кг

2.74

Колір

Чорний