Код: 6548132 Поліцейська машина з електродвигуном Diy Spatial Creativity LM8021-DZ-1

  • Артикул: CJ-1365063
  • Вік: від 3 років
  • Матеріал: ABS пластик
  • Кількість елементів: 32 шт.

Гарантія: -

DIY SPATIAL CREATIVITY - це функціональна розвиваюча іграшка категорії "зроби сам"
Машинки-конструктори цього бренду представляють різні транспортні засоби, від вантажівки до будівельного крана та машини швидкої допомоги. Збираючи їх з 20-30 деталей, дитина вчиться згідно з принципами STEM: просторового мислення і рахунку, тренуючи також дрібну моторику. Це захоплююча та творча гра!

DIY конструктор - Поліцейська машина складається з 22 деталей і знімного електродвигуна, який також використовується для роботи шуруповерта. У комплекті є хрестова і плоска викрутка для складання і демонтажу машини. Їздить назад і вперед, видає звуки сигналізації після натискання кнопки на бампері. Матеріал: пластик. Живлення: двигун - 2 АА (немає в комплекті), сигналізація - 3AG13 (у комплекті). У коробці 33x19.2x13.5cm. Розмір машинки 19х10х10. Підходить для дітей віком від 3-х років.

Розвивай моторні навички
Гра з машинками-конструкторами DIY ефективно розвиває дрібну моторику та навички складання. Використовуючи деталі конструктора й інструменти для збірки, дитина може розбирати та відновлювати ці автомобілі знову і знову, насолоджуючись результатами своєї роботи й уяви.

Яскрава та безпечна іграшка
Дизайн іграшки продуманий до дрібних деталей, а відсутність гострих кутів і висока якість ABS-пластику забезпечують безпечну гру. Сортування деталей за кольором і формою допомагає дитині зосередитися, тренуючи таким чином терпіння.

Веселощі тривають
Задоволення від іграшки не закінчується на збірці, адже далі слідує маса інтерактивних ігор з готовою машинкою! Відкривай нові маршрути та завдання як в індивідуальній грі, так і в грі з друзями. Це відмінна ідея для подарунка дитині на свята, день народження і т.д. 

Вік

Від 3 років

Стать

Універсальний

К-сть елементів, шт

32

Матеріал

ABS пластик

Живлення

Двигун - 2 АА (немає в комплекті), сигналізація - 3AG13 (у комплекті)

Особливості

У комплекті є хрестова та плоска викрутка для збірки та демонтажу машини

Їздить назад і вперед, видає звуки сигналізації після натискання кнопки на бампері

Розміри, мм

Розмір машинки 190 х 100 х 100 мм; у коробці 330 x 192 x 135 мм