Код: 6868073 Портативна акустика JBL GO 3 Eco White (JBLGO3ECOWHT)

  • Артикул: JBLGO3ECOWHT
  • Максимальна вихідна потужність: 4.2 Вт
  • Час роботи: до 5 год

Гарантія: 12 місяців

Музика на ходу
JBL GO 3 – це нове покоління ультрапортативної колонки, що поєднує легендарний фірмовий звук JBL і яскравий сучасний дизайн. Вона створена для тих, хто не бажає розлучатися з улюбленою музикою ні на секунду, а тому має максимально компактний форм-фактор, водонепроникний корпус із захистом від пилу та вологи та місткий акумулятор. На прогулянці або під час велотренування, біля басейну або на пляжі – нехай улюблена музика супроводжує тебе всюди.

Прокачана на повну
Не дай цій найменшій акустичній системі від JBL себе обдурити. Попри свої компактні габарити, вона на 50% потужніша, ніж попереднє поклоніння, і здатна видавати дуже реалістичний і детальний звук JBL Pro Sound з потужними басами.

На стилі
Ще одна відмінність JBL GO 3 – абсолютно новий дизайн з виразними деталями, натхненний сучасною вуличною модою. Кілька яскравих колірних комбінацій дозволяють підібрати колонку на свій смак, а невелика петля є не лише частиною дизайну, а й дозволяє зручно підвісити аксесуар на будь-якому зручному кріпленні.

Не боїться ні води, ні бруду
Завдяки корпусу з рейтингом водонепроникності IP67 цю акустику можна без проблем використовувати на пляжі та брати із собою на природу. Вона запросто витримує короткочасне занурення, при цьому не перестаючи грати, а якщо аксесуар забрудниться, достатньо просто сполоснути його під краном.

Справжня свобода
JBL GO 3 – це чудовий звук і жодного клопоту з дротами. Акустика оснащена модулем Bluetooth 5.1, який дозволяє транслювати аудіо зі смартфона, планшета або будь-якого іншого пристрою з підтримкою Bluetooth без втрати якості. Портативна акустика JBL GO 3 завжди готова подарувати тобі порцію гарного настрою. Вона має вбудований акумулятор, якого колонці вистачає майже на 5 годин відтворення музики. Чого більш ніж достатньо для походу на пляж або поїздки за місто. Заряджай колонку й отримуй дозу драйву, позитиву та класної музики у будь-який час. 

Акустичні характеристики
Кількість динаміків

1

Діапазон відтворюваних частот

110 - 20000 Гц

Підключення
Версія Bluetooth

5.1

NFC

Немає

Аудіовхід

Немає

Слот для карт пам`яті

Немає

USB

Є

Живлення
Тип елементів живлення

Акумулятор

Час роботи

До 5 годин

Функції і управління
Наявність мікрофона

Немає

Функція портативної батареї

Немає

Включення/вимикання

Є

Перемикання музичних треків

Немає

Регулювання гучності

Є

Комплектація
USB-кабель

Є

Аудіо кабель

Немає

Додаткова інформація
Матеріал корпусу

Пластик

Вологозахист

IP67

Основний колір

Білий

Вага

209 г

Розміри

8.7 x 7.5 x 4.3 см