Код: 6912348 Портативна акустика JBL PartyBox Ultimate (JBLPARTYBOXULTEU)

  • Артикул: JBLPARTYBOXULTEU
  • Максимальна вихідна потужність: 1100 Вт

Гарантія: 12 місяців

Увесь неперевершений оригінальний JBL Pro Sound, який вам під силу
JBL PartyBox Ultimate може охопити величезний простір — ми говоримо про два баскетбольні майданчики — за допомогою чудового оригінального JBL Pro Sound. Має два динаміки та динамік середнього діапазону для гучнішого звуку. Подвійні високочастотні динаміки та пара сабвуферів означають, що басів вистачить навіть для найвідданіших шанувальників, а Dolby Atmos* забезпечує захоплюючі просторові 3D-ефекти. Саме такий громовий звук ви не просто почуєте, а відчуєте.

JBL PartyBox Ultimate Багатовимірне динамічне світлове шоу
Багатовимірне динамічне світлове шоу. Світло, колір, вечірка! Перетворіть свій простір на захоплюючий, повний сенсорний досвід за допомогою найбільшого багатовимірного світлового шоу серед усіх спікерів вечірки. Він має унікальний ефект зоряної ночі, круті світлові шлейфи, стробоскопи та навіть світло, яке проектується на будь-яку поверхню, на якій він стоїть. Усе це синхронізується з вашою музикою, і ним можна легко керувати за допомогою обтічних, зручних дисків на верхній панелі або через додаток JBL One.

Під'єднання Wi-Fi і Bluetooth
Транслюйте музику високої чіткості будь-де за допомогою JBL PartyBox Ultimate, включаючи 3D Dolby Atmos через Wi-Fi. Приймаєте дзвінок чи гортаєте стрічку? Продовжуйте — це не перериватиме вашу музику. Легко перемикайтеся на Bluetooth і продовжуйте насолоджуватися безперебійним звуком незалежно від того, перебуваєте ви в приміщенні чи надворі. 

Акустичні характеристики
Максимальна вихідна потужність

1100

Діапазон відтворюваних частот

2400 МГц – 2483,5 МГц

Підключення
Версія Bluetooth

5.3

Аудіовхід

Є

Слот для карт пам`яті

Немає

USB

Немає

Функції і управління
Наявність мікрофона

Немає

Функція портативної батареї

Немає

Включення/вимикання

Є

Регулювання гучності

Є

Додаткова інформація
Вологозахист

IPx4

Основний колір

Чорний

Вага

39.5

Розміри

45.5 х 104.9 х 44