Код: 6733194 Портативна акустика Sony SRSXG500B Black

  • Артикул: SRSXG500B.RU4
  • Тип під'єднання: Дротове, бездротове
  • Час роботи: 30 год

Гарантія: 12 місяців

З музикою по життю
Насолоджуйтесь яскравим і неймовірно насиченим звучанням у компактному ергономічному корпусі та беріть музику із собою, куди б ви не попрямували. Колонка Sony SRS-XG500 з оригінальним динаміком X-Balanced Speaker Unit та інноваційними акустичними технологіями виводить якість звуку на новий рівень, а потужний акумулятор подбає, щоб музика звучала до 30 годин без перерв.

Фірмова надійність від Sony
Sony SRS-XG500 не боїться вологи та бризок води, піску чи пилу. Високий стандарт захисту IP66 гарантує, що колонка працюватиме у вологій і запорошеній атмосфері. Вирушаючи на пляж або на вечірку біля басейну, не забудьте взяти із собою SRS-XG500, і її потужне та кришталево чисте звучання наповнить день яскравими фарбами.

Працює довго та ще довше
Нехай музика звучить так довго, як ви цього захочете. Колонка працює на одному заряді до 30 годин, створюючи навколо атмосферу радості та веселощів. Заряд закінчився в найбільш невідповідний момент? Усього 10 хвилин підзарядки подарує цілі 3 години звучання, а функція Battery Care оберігає акумулятор від надмірного заряду та довше зберігає його у робочому стані.

Візьміть музику із собою
Завдяки зручній і надійній ручці ви можете взяти колонку Sony SRS-XG500 із собою на прогулянку або на вечірку. Не відмовляйте собі в задоволенні слухати улюблені хіти в будь-якому місці.

Гучно та ще голосніше
Унікальна конструкція, некругла форма та збільшена площа мембрани динаміка X-Balanced Speaker Unit забезпечують кращу якість звучання у розширеному звуковому діапазоні. Бічні пасивні випромінювачі надають басам чіткості та глибини та роблять будь-яку композицію виразнішою.

З MEGA BASS вечірка завжди з вами
Унікальна технологія MEGA BASS дозволяє точніше налаштувати звучання басів і влаштувати вечірку у будь-якому місці. Подвійні пасивні випромінювачі підсилюють баси та роблять звук насиченішим і виразнішим. Насолоджуйтесь улюбленою музикою у бездоганному виконанні.

Незабутнє звучання із LIVE SOUND
Активуйте LIVE SOUND і відчуйте, що означає яскравий і живий тривимірний звук. Колонка Sony SRS-XG500 розповсюджує чисте звучання, яке заповнює простір навколо, створюючи відчуття присутності на реальному концерті.

Засвітіть вечірку
Надайте вечірці потрібний масштаб. Функція Party Connect дозволяє з'єднувати до 100 пристроїв у єдину акустичну феєрію. Увімкніть підсвічування, яке пульсує та змінюється в ритмі музики. Керуйте вечіркою, використовуючи карколомну програму Music Center, два порти USB дають можливість транслювати музику із зовнішніх накопичувачів і під'єднати до колонки пристрою для підзарядки. 

Акустичні характеристики
Кількість динаміків

2 високочастотні динаміки діаметром 2.5 см; 2 низькочастотні динаміки діаметром 11 см

Підключення
Аудіовхід

Є

USB

Є

Живлення
Тип елементів живлення

Акумулятор

Час роботи

30 годин

Функції і управління
Включення/вимикання

Є

Перемикання музичних треків

Є

Регулювання гучності

Є

Додаткова інформація
Додаткові характеристики

Світлодіодна підсвітка

Режими звукових налаштувань: Clear Audio+, DSEE, LIVE SOUND

Підтримувані кодеки: SBC, AAC, LDAC

Матеріал корпусу

Метал

Пластик

Вологозахист

IP66

Основний колір

Чорний

Вага

5.6 кг

Розміри

460 x 256 x 215 мм