Код: 6470767 Посудомийна машина Hotpoint Ariston HSIC3T127C

  • Артикул: 869991616550
  • Місткість комплектів: 10
  • Кількість програм: 8
  • Розмір (Ш х В х Г): 44.8 х 82 х 55.5 см

Гарантія: 12 місяців

Вбудована модель
Посудомийна машина Hotpoint-Ariston HSIC3T127C Hotpoint-Ariston HSIC3T127C – це компактна побутова техніка типу, що вбудовується. Вона добре вписується в інтер'єр, так як немає яскраво виражених деталей – стиль пристрою максимально нейтральний. Має кнопкове керування з простим інтерфейсом. Модель досить економічна і у витраті ресурсів - вона споживає 9 л води за цикл, що дуже вражає.

Інверторний двигун
Представлений тип двигуна якісно зарекомендував себе у експлуатації: він має підвищений ККД, робота пристрою досить тиха, а рівень безпеки вище, ніж у щіткових двигунів, так як не виникають пожежонебезпечні іскри. Посудомийна техніка абсолютно не заважає звичайній буденній діяльності, так як максимальний рівень шуму, що видається нею, не перевищує 47 дБ.

Конденсаційна сушарка
Машина оснащена функцією сушіння - у цій моделі вона відбувається за допомогою конденсації. Такий підхід до сушіння посуду енергоефективний, так задля досягнення результату не потрібні витрати ресурсів. Посуд максимально звільняється від вологи, а виймаєте його вже готовим до експлуатації.

Делікатне очищення скла
У посудомийній машині передбачено режим делікатної роботи зі скляними виробами. Під час його функціонування немає різких перепадів температури, підтримується постійний рівень тепла. Після циклу миття ваші келихи будуть в ідеальному стані!

Звукова індикація
Виробник подбав про зручну ергономічну взаємодію з машиною, тому оснастив її всіма необхідними для цього інструментами. Наприклад, звукова індикація повідомить вас про закінчення робочого циклу посудомийної машини. За тихої роботи пристрою це дуже корисна опція. 

Встановлення

Вбудовуваний

Основні характеристики
Тип керування

Електронне

Дисплей

Є

Місткість наборів

10

Режим половинного завантаження

Так

Тип сушки

Конденсаційна

Класи ефективності
Клас мийки

A

Клас сушки

A

Клас енергоспоживання

А++

Споживання електроенергії, кВт/цикл

0.74

Споживання електроенергії, кВт*г/рік

212

Споживання води, л/цикл

9

Споживання води, л/год

2520

Програми та оснащення
Кількість програм

8

Кількість температурних режимів, шт

4

Безпека
Система AquaStop

Так

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

44.8 х 82 х 55.5

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

45 x 82 x 55

Основний колір

Сріблястий