Код: 6283677 Тостер для хот-догів Ariete 186

  • Артикул: 00C018600AR0
  • Потужність: 650 Вт
  • Кількість тостів: 2
  • Кількість режимів обсмажування: 5

Гарантія: 12 місяців

Тостер для хот-догів
Прилад для приготування хот-догів Ariete 186 - це зручна та стильна техніка. Любите соковиті хот-доги та хочете здивувати гостей незвичайною вечіркою? Тостер для приготування хот-догів лінійки Party Time - це красивий прилад у ретростилі, який поміститься на будь-якій кухні. Ви зможете самі готувати хот-доги за улюбленими рецептами. Для цього не потрібно ніяких спеціальних навичок - за кілька хвилин ви підсмажити в тостері булочки та сосиски. Прилад має 5 ступенів просмажування, функцію «Скасування» тому ви зможете зробити це саме так, як любите.

Слоти для сосисок і хліба
Купити Ariete 186 - вибрати симпатичну техніку, користуватися якою - одне задоволення. Прилад має окремі слоти для сосисок і хліба. Булочки розміщуються з боків, а сосиски в спеціальній конструкції - у центрі. У комплекті приладу є спеціальні щипці, за допомогою яких дуже зручно виймати продукти. Ще одна перевага цього тостера - система автоматичного вилучення.

Робочі характеристики
Ціна Ariete 186 вас порадує. Відмінна якість і висока надійність цього приладу - гарантія чудового приготування. Він оснащений піддоном для крихт, який потрібно час від часу спорожняти, - так поверхня столу, на якому стоїть тостер, залишиться чистою. Прилад важить 1,20 кг, завдяки чому ви зможете взяти його із собою куди завгодно.

 

Потужність, Вт

650

Кількість відділень, шт

4

Кількість тостів, шт

2

Кількість режимів обсмажування, шт

5

Підставка для підігрівання

Ні

Знімний піддон для крихт

Так

Функції

Скасування приготування

Особливості

Спеціальні щипці

5 ступенів просмажування

Система автоматичного вилучення

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Метал

Розміри, см

20 х 26 х 14

Вага, кг

1.2

Колір

Червоний