Код: 6376339 Пилосос Thomas Aqua + Pet & Family

  • Артикул: 788563
  • Тип: Миючий
  • Тип прибирання: Вологе/Сухе/Для збору рідини
  • Пилозбірник: Аквафільтр/Мішок
  • Об'єм пилозбірника: 6 л

Гарантія: 2 роки

Сухе прибирання без мішка для пилу - немає зайвих витрат і немає падіння потужності всмоктування
Замість мішка використовується інноваційна технологія - система очищення повітря AQUA-BOX. Системою AQUA-BOX дуже просто користуватися: перед прибиранням у контейнер наливається літр води, а коли прибирання закінчене, вода з усім зібраним сміттям виливається. Завдяки особливій конструкції АКВА-БОКСУ потужність всмоктування під час прибирання постійно висока, тому гарантовано відмінний результат.

Свіже та чисте повітря після прибирання - Thomas Wet-Jet технологія придушення пилу
Унікальна технологія придушення пилу THOMAS WET-JET на вході у Aqua-Box створює потужну «водяну стіну» на шляху запиленого повітря. Чотири «душі», що розходяться, інтенсивно промивають повітря від сміття, великих і дрібних частинок пилу, а також алергенів. Усе, що було зібрано, після прибирання разом з брудною водою просто виливається. Повітря в будинку стає корисним для дихання - свіжим і чистим.

Усього один рух - і ваші підлоги та килими відмінно вимиті
Швабра більше не потрібна! Чудовий результат, яким буде пишається навіть найвимогливіший любитель чистоти, виходить завдяки особливій насадці. Вона одночасно розбризкує чисту воду, відмиває поверхню і висушує її. Такої чистоти ще не було!

Оновлення ворсу м'яких меблів
Насадка для вологого прибирання оббивки м'яких меблів очищає ворс від пилу та допомагає ліквідувати плями. Особливо актуальна для алергіків і для сімей з маленькими дітьми. Ця насадка також добре відмиває плями з килимів.

Легке і ефективне прибирання шерсті з килимів та підлог
Насадка, що перемикається, з підставкою зі спеціального матеріалу значно полегшує прибирання підлоги та килимів у будинках, де живуть пухнасті улюбленці.

Суперлегке очищення килимів від шерсті
Навіть таке складне для прибирання сміття, як шерсть, пух або довге людське волосся, тепер легко збирається турбощіткою Thomas. Валик турбощітки обертається з величезною швидкістю, і його щетинки, розташовані по спіралі, підчіплюють і видаляють сміття з ворсу килима. У турбощітки знімається кришка, і це значно спрощує очищення валика.

Улюблений диван без шерсті домашніх тварин
Насадка з вставками збільшеної ширини з особливого матеріалу з ниткопід'ємним ефектом. Вона легко відокремлює шерсть і пух від ворсу оббивки диванів і крісел. Якісно та глибоко очищає підстилки домашніх улюбленців.


Зручна настройка потужності всмоктування - технологія Touch Tronic
Ефективне прибирання при мінімальних енерговитратах: можна точно підібрати потужність всмоктування під конкретний тип покриття. 4 режими прибирання з індикацією-підказкою допомагають швидко налаштувати потужність всмоктування.

Простий догляд за фільтрами
Усі поролонові фільтри та фільтр тонкого очищення (Н) ЕРА можна мити. Це збільшує їх термін служби та забезпечує високу якість прибирання.

Легке переміщення по дому
Спеціальні ролики трампліного типу 360° допомагають пилососу легко долати невеликі перешкоди: поріжки, дроти, краї килима та т.д.

Експрес-прибирання
Для швидкого прибирання в комплект входить великий мішок з НЕРА-матеріалу для збору пилу та кронштейн, за допомогою якого мішок встановлюється в корпус пилососа. За допомогою мішка дуже зручно ліквідувати сліди аварій: землю з перекинутого квіткового горщика, просипаний цукор і т.д. Так як об'єм мішка XXL (6 літрів), то його вистачить на велику кількість таких ситуацій. До того ж, у кронштейна є кришка, тому мішок можна закрити та прибрати в шафу.

Зручне розміщення насадок прямо на корпусі пилососа
Найзатребуваніші насадки можна встановити в гнізда-тримачі прямо на пилосос, і тоді не доведеться переривати прибирання, коли вони знадобляться.


 







 

Тип

Миючий

Тип прибирання

Сухе

Вологе

Для збору рідини

Тип фільтра

HEPA

Максимальна потужність, Вт

1700

Пилозбірник

Аквафільтр

Одноразовий мішок

Об'єм пилозбірника, л

6

Ємність резервуара для чистої води, л

1.8

Ємність резервуара для усмоктуваної рідини, л

1.8

Регулювання потужності

На корпусі

Труба всмоктування

Сталева телескопічна

Основні насадки

Турбощітка

Щільова

Додаткові насадки

Водорозпилювальна насадка THOMAS для м'яких меблів, мультифункціональна насадка THOMAS з напорним шлангом, насадка THOMAS для м'яких меблів для прибирання волосся і пуху

Особливості

Автоматичне змотування кабелю

Парковка

Вертикальна

Горизонтальна

Живлення

Від мережі

Фізичні параметри
Радіус дії, м

11

Довжина кабелю, м

8

Розміри, см

48.6 х 31.8 х 30.6

Вага, кг

8

Колір

Сірий, помаранчевий