Код: 6437085 Пилосос Thomas DryBOX + AquaBOX Cat & Dog

  • Артикул: 786554
  • Тип прибирання: Сухе
  • Пилозбірник: Аквафільтр
  • Об'єм пилозбірника: 1.8 л

Гарантія: 4 роки

Суперкомфортне прибирання з DryBOX – пилосос завжди готовий до роботи та не вимагає очищення після кожного прибирання
Для експрес-прибирання як пилозбірник використовується система DryBOX з фракційним розподілом пилу. Швидке та якісне прибирання завдяки постійній силі всмоктування. Дуже легке очищення контейнера, яке до того ж необов'язкове після кожного прибирання.

Дуже легке та безпечне очищення DryBOX 
Велике сміття із центрального відсіку просто викидається у цебро, а дрібний пил, леткий і небезпечний для наших легень, залишається в ізольованих бокових відділах. Її можна безконтактно змити водою в міру заповнення. Відмінний варіант безмішкової системи для алергіків.

Сухе прибирання з аквафільтром – немає зайвих витрат на мішки та немає падіння потужності всмоктування
Замість мішка використається інноваційна технологія – система очищення повітря AquaBOX. Системою AquaBOX дуже просто користуватися: перед прибиранням у контейнер наливається літр води, а коли прибирання закінчено, вода з усім зібраним сміттям виливається. Завдяки особливій конструкції АкваБОКСА потужність всмоктування під час прибирання постійно висока, тому гарантовано відмінний результат.

Свіже та чисте повітря після прибирання з AquaBOX - Thomas Wet-Jet технологія придушення пилу
Унікальна технологія придушення пилу THOMAS WET-JET на вході AquaBOX створює потужну «водяну стіну» на шляху запиленого повітря. Чотири розхідні «душа» інтенсивно промивають повітря від сміття, крупних і дрібних частинок пилу, а також алергенів. Усе, що було зібрано, після прибирання разом із брудною водою просто виливається. Повітря в будинку стає корисним для дихання - свіжим і чистим.

Суперлегке очищення килимів від шерсті
Навіть таке складне для прибирання сміття, як шерсть, пух або довге людське волосся, тепер легко збирається турбощіткою Thomas. Валік турбощітки обертається з величезною швидкістю, і його щетинки, розташовані по спіралі, підчіплюють і видаляють сміття з ворсу килима. У турбощітки знімається кришка, і це значно полегшує очищення валика.

Улюблений диван без шерсті улюбленців
Насадка зі вставками збільшеної ширини з особливого матеріалу з ниткопідйомним ефектом. Вона легко відокремлює шерсть і пух від ворсу оббивки диванів і крісел. Якісно та глибоко очищає підстилки домашніх улюбленців.

Легке та ефективне прибирання шерсті з килимів і підлог
Насадка, що перемикається, з основою зі спеціального матеріалу значно полегшує прибирання підлог і килимів у будинках, де живуть пухнасті улюбленці.

Прибирання калюж і рідкого бруду
Ця модель прибирає не лише сухе сміття, а й калюжі пролитої води або рідкий бруд. Для цього в пилосос встановлюється система AquaBOX. Така функція особливо важлива під час прибирання кухні, ванної та коридору.

Додатковий бар'єр проти неприємних запахів
Вугільний фільтр поглинає під час прибирання неприємні запахи. Такий захист особливо актуальний для будинків з домашніми тваринами.

Зручне налаштування потужності всмоктування - технологія Touch Tronic
Ефективне прибирання при мінімальних енерговитратах: можна точно підібрати потужність всмоктування під конкретний тип покриття. 4 режими прибирання з індикацією-підказкою допомагають швидко й ідеально налаштувати потужність всмоктування.

Простий догляд за фільтрами
Усі поролонові фільтри та фільтр тонкого очищення НЕРА 13 класу можна мити. Це збільшує їх термін служби та забезпечує високу якість прибирання.

Легке переміщення по дому
Спеціальні ролики трамплінного типу Easy Drive 360° допомагають пилососу легко долати невеликі перешкоди: поріжки, дроти, краї килима тощо. 

Тип прибирання

Сухе

Тип фільтра

HEPA

Максимальна потужність, Вт

1700

Потужність всмоктування, Вт

325

Пилозбірник

Аквафільтр

Об'єм пилозбірника, л

1,8

Регулювання потужності

На корпусі

Труба всмоктування

Сталева телескопічна

Основні насадки

Турбощітка

Пол-килим

Щільова

Для м'яких меблів

Особливості

+ 24 місяці додаткової гарантії. Загальний строк гарантії 4 роки. (Ця акція виключає дію акції «+ 6 місяців гарантії при умові реєстрації на thomas-register.net»)

Парковка

Вертикальна

Живлення

Від мережі

Фізичні параметри
Радіус дії, м

11

Довжина кабелю, м

8

Розміри, см

46.7 х 31.8 х 29.4

Вага, кг

7

Колір

Чорний з помаранчевим