Код: 6610891 Робот-пилосос Hoover HGO320H 011

  • Артикул: 38383000
  • Тип: Робот-пилосос
  • Тип прибирання: Сухе/вологе
  • Пилозбірник: Контейнер
  • Об'єм пилозбірника: 0.35 л

Гарантія: 12 місяців

H-GO 300 HYDRO
Робот H-GO 300 HYDRO - ідеальний помічник для підтримки чистоти в будинку. Він надзвичайно ефективний, оскільки оснащений вдосконаленою технологією гіроскопічної навігації, яка забезпечує точніше формування карти приміщення і частоту повторення шляху очищення. Завдяки поєднанню сухого та вологого режиму він гарантує ретельне прибирання і бездоганну чистоту підлог. H-GO 300 HYDRO здатен працювати в автономному режимі. Усе, що потрібно, - це запланувати час його ввімкнення: робот легко долає перешкоди та м'яко огинає меблі, чітко слідуючи наміченому шляху для ретельного прибирання всіх підлогових покриттів. Крім того, він оснащений потужною літієвою батареєю, яка розрахована на 120 хвилин безперервної роботи - досить для того, щоб прибрати в усьому будинку.
 
  БЕЗЩІТКОВИЙ ДВИГУН
Безщітковий двигун H-GO 300 HYDRO забезпечує відмінне всмоктування. Він ретельно збирає як найдрібніший пил, так і крупніше сміття. Завдяки постійним магнітам, які зменшують тертя і вібрацію і збільшують швидкість, пристрій гарантує потужне всмоктування, високу ефективність і триваліший термін служби.
РЕТЕЛЬНЕ ПРИБРАННЯ
Завдяки двом бічним щіткам і центральній щітці, що обертається, H-GO 300 HYDRO надзвичайно ефективно збирає пил, бруд і шерсть домашніх тварин з усіх поверхонь, затишних куточків і навіть килимів.
 
  2 В 1 - ФУНКЦІЯ ПРИБИРАННЯ ПИЛУ ТА МИТТЯ ПІДЛОГИ
За допомогою функції одночасного всмоктування і миття підлоги H-GO 300 HYDRO легко справляється з пилом і брудом і забезпечує бездоганну чистоту підлогових покриттів, включаючи дерево, плитку, ламінат і камінь.
УДОСКОНАЛЕНА ТЕХНОЛОГІЯ ГІГРОСКОПІЧНОЇ НАВІГАЦІЇ
Завдяки вбудованому гіроскопу H-GO 300 HYDRO зчитує сигнали, що дозволяють йому забезпечувати високу точність напрямку та зберігати правильну траєкторію, швидкість руху, а також вимірювати прискорення. Даний спосіб забезпечує точнішу навігацію, високу ефективність очищення, а також відсутність неприбраних областей і хаотичних рухів!
 
  ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ ДАТЧИКИ ПЕРЕШКОД
Завдяки своїм інтелектуальним датчикам H-GO 300 HYDRO розпізнає перешкоди та меблі, знижує швидкість і змінює напрямок, уникаючи ударів і зіткнень.
ДАТЧИКИ ЗАПОБІГАННЯ ПАДІННЮ
H-GO 300 HYDRO оснащений повним набором датчиків захисту від падіння для автоматичного розпізнавання сходинок і запобігання випадковим падінням.
 
  АВТОМАТИЧНЕ ПОВЕРНЕННЯ НА ЗАРЯДНУ СТАНЦІЮ
H-GO 300 HYDRO автоматично повертається на зарядну станцію після завершення циклу очищення або при низькому рівні заряду.
ЧАС АВТОНОМНОЇ РОБОТИ: ДО 120 ХВИЛИН
Автономний час роботи до 120 хвилин завдяки високопродуктивній літієвій батареї.
 
  Інтуїтивне управління
Вмикайте або призупиняйте H-GO 300 HYDRO за допомогою кнопок на самому продукті або пульта дистанційного керування з РК-дисплеєм, який дозволить вам отримати доступ до всіх функцій.
ФУНКЦІЯ ПЛАНУВАННЯ ПРИБИРАННЯ
Використовуйте пульт дистанційного керування, щоб запланувати сеанс прибирання, коли вас немає вдома, і дозвольте H-GO 300 HYDRO зробити все за вас!
 

 

Тип

Робот-пилосос

Тип прибирання

Сухе

Вологе

Тип покриття

Ковролін

Плитка

Паркет

Ламінат

Лінолеум

Килим з низьким ворсом

Режим руху

У випадковому порядку, уздовж перешкоди

Датчики

Перешкод

Перепаду висоти

Пилозбірник

Контейнер

Об'єм пилозбірника, л

0,35

Керування

На пульті ДУ

Особливості

Удосконалена технологія гіроскопа

Автоматична подача води для вологого прибирання

Кількість бічних щіток: 2

Автоматична підзарядка (повернення на базу)

Так

Живлення

Від акумулятора

Акумулятор

Літійіонний

Час роботи, хв

120

Фізичні параметри
Розміри, см

8 х 32 х 32

Вага, кг

2.4

Колір

Чорний