Код: 6862206 Робот-пилосос Rowenta RR8587WH

  • Артикул: RR8587WH
  • Тип: Робот-пилосос
  • Тип прибирання: Сухе/Вологе
  • Пилозбірник: Контейнер
  • Об'єм пилозбірника: 0.3 л

Гарантія: 2 роки

ДО 60 ДНІВ ЧИСТОТИ – І ЖОДНИХ ЗАЙВИХ ТУРБОТ
Довірте швидке і якісне очищення всіх підлог у домі роботу-пилососу Rowenta X-PLORER Serie 75 S+, створеному стати вашим надійним помічником в прибиранні. Оснащений збільшеним пилозбірником у стильній мінімалістичній док-станції, він забезпечить до 60 днів автономного прибирання без очищення кожного разу. Завдяки функції Auto Empty цей робот-пилосос автоматично вивантажуватиме все сміття в контейнер усього 20 секунд і одразу повертатиметься до прибирання. І все це з покращеною системою позиціонування на базі надточної системи лазерних датчиків для ретельного очищення підлог навіть у важкодоступних ділянках.

Інтелектуальна система протирання
Технологія Smart Aqua Power забезпечить розумне протирання всіх підлог у домі, точно оптимізоване під будь-який тип покриттів. Просто обирайте будь-який із 4 рівнів потужності подачі води та насолоджуйтеся ідеальною чистотою без перевитрати вологи, а це ідеальне рішення, коли потрібно виконати швидке щоденне прибирання підлог або посилити потужність очищення для видалення плям, що присохли.

Технологія очищення 4-в-1
Потужний і неймовірно маневрений Rowenta X-PLORER Serie 75 S+ чудово очищає підлогу завдяки продуманій системі прибирання 4-в-1. Вона об'єднала виняткову потужність всмоктування, що підтримується двигуном BLDC, ретельне протирання підлог із системою Smart Aqua Power, покращене захоплення всього пилу, шерсті та волосся завдяки Turbo Brush щітці і якісний збір пилу навіть у кутах завдяки бічній щітці в комплекті.

ГНУЧКЕ НАЛАШТУВАННЯ ОЧИЩЕННЯ
Обирайте свої сценарії очищення для кожного прибирання підлог, насолоджуючись завжди ідеально чистотою. Плануйте прибирання для різних кімнат, визначайте заборонені зони й обирайте ділянки, які вимагають ретельнішого очищення порівняно з іншими, а це означає, що робот-пилосос більше будете двічі обходити одну й ту саму кімнату, створюючи неперевершену чистоту саме там, де це необхідно.

Розумна навігація
Завдяки покращеній системі позиціонування Smart Exploration 8.0 цей робот-пилосос точно обходить кожен куточок оселі, ретельно прибираючи від стінки до стінки. Автоматично визначаючи всі елементи меблів, перепади висоти та перешкоди на своєму шляху, він прибере кожну кімнату, не заїжджаючи на пороги, дроти та предмети, які ви випадково забули.

Прибирання без пауз
Rowenta X-PLORER Serie 75 S+ зможе подолати будь-які перепади висоти до 18 мм, легко заїжджаючи на килими та проходячи пороги в кімнати. І тепер для нього немає жодних перешкод для прибирання підлог – а це гарантія бездоганної чистоти всієї оселі.

Створює мінімум шуму
Тихий і неймовірно потужний Rowenta X-PLORER Serie 75 S+ не потурбує ваш сон під час прибирання оселі, а це означає, що ви зможете легко довірити йому прибирання підлог, навіть коли найменші члени родини відпочивають у кімнаті.

Заряд на 120 хвилин
Потужного заряду нового пилососу Rowenta X-PLORER Serie 75 S+ вистачить до 120 хвилин автономного прибирання, а це майже 120 кв. м підлог, що дозволить прибрати одразу всі кімнати в оселі та залишиться на наступний сеанс прибирання.

 

Тип

Робот-пилосос

Тип прибирання

Сухе

Вологе

Тип фільтра

HEPA

Тип покриття

Ковролін

Плитка

Паркет

Ламінат

Лінолеум

Площа прибирання, кв.м

120

Максимальна висота перешкод

18 мм

Пилозбірник

Контейнер

Об'єм пилозбірника, л

0,3

Керування

На корпусі

Через смартфон

Функції зі смартфона

Вибір режиму руху

Вибір території/кімнат для прибирання

Постановка на зарядку

Регулювання потужності всмоктування

Регулювання потужності подачі води

Встановлення віртуальних стін

Встановлення розкладу прибирання

Технології

Безпека на сходах

Повернення на базу з будь-якої кімнати

Запам'ятовування кількох поверхів

Побудова карти приміщення

Продовження прибирання після підзарядки

Система антизаплутування у дротах

Розумна навігація

Посилення потужності на килимах

Автоматична підзарядка (повернення на базу)

Так

Живлення

Від акумулятора

Акумулятор

Літій-іонний акумулятор

Час роботи, хв

120

Час зарядки, хв

240

Рівень шуму, дБ

65

Фізичні параметри
Розміри, см

9.5 х 34.2 x 34.2

Вага, кг

9.45

Колір

Білий