Код: 6283522 Ручний міксер Ariete 1541 OR

  • Артикул: 00C154100AR0
  • Тип: Ручний
  • Потужність: 250 Вт
  • Кількість швидкостей: 5

Гарантія: 12 місяців

Простий і зручний

Міксер Ariete 1541 Orange - відмінний інструмент кулінарів. З ним просто збивати рідкі суміші, місити тісто. Шукайте надійний і симпатичний міксер? Він перед вами. Міксер має яскравий дизайн, завдяки чому прикрасить вашу кухню. Має потужність 250 Вт, завдяки чому відмінно справляється з кулінарними завданнями. Прилад має 5 швидкостей + турборежим, завдяки чому ви зможете створювати справжні кулінарні шедеври, підбираючи ту чи іншу швидкість для обробки інгредієнтів. Ергономічний корпус, якісні матеріали, функціональність роблять цей міксер чудовим подарунком.

Особливості

Купити 1541 Orange - зробити правильний вибір. Кнопки керування розташовуються прямо на ручці, тому ви зможете керувати ним однією рукою. Прилад важить 0,7 кг - ви можете не турбуватися, про те, що втомитеся тримати його. Міксер має кнопку від'єднання насадок. Його корпус зроблений з пластику, а насадки з нержавіючої сталі. Готувати з таким помічником - одне задоволення.

Насадки

Ціна Ariete 1541 не кусається. Разом з цим міксером ви отримаєте відмінні насадки - вінчики та гаки для замісу тіста. За допомогою вінчиків можна готувати соуси та креми, збивати білки, жовтки, вершки, готувати коктейлі й омлети. Гаки допоможуть вам замішувати тісто. За допомогою всього одного приладу ви зможете приготувати безліч страв. Такий помічник завжди стане в нагоді на кухні. Вибирайте краще - вибирайте техніку Ariete!

 

Тип

Ручний

Потужність, Вт

250

Регуляція швидкості

Є

Кількість швидкостей

5

Турборежим

Є

Імпульсний режим

Немає

Насадки

Вінчик

Для тіста

Кнопка звільнення насадок

Так

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Довжина кабелю, м

1.4

Вага, кг

0.7

Колір

Білий, помаранчевий