Код: 6811352 Рюкзак Yenkee 20L 15.6" Anti Theft Travel YBB 1501 (Black)

  • Артикул: 45015143
  • Матеріал: Поліестер
  • Місткість ноутбука: 15.6"

Гарантія: 12 місяців

Зустрічайте мене - я туристичний рюкзак від Yenkee із захистом від крадіжки. Я був виготовлений із найміцніших матеріалів, і мій особливий дизайн тоді став уявною вишенькою на торті. Я створений для того, щоб носити ваш дорожній одяг, ноутбуки до 15,6 дюймів, планшети чи інше невелике електронне обладнання.
 
МІСЬКА КЛАСИКА
Мій зовнішній вигляд адаптований до міського середовища, будучи ідеальним рішенням для тих, хто часто подорожує, проводить час у перенаселених містах, користується громадським транспортом або любить подорожувати літаком.
Кишені та застібки-блискавки майстерно заховані, щоб запобігти доступу потенційного злодія. Зберігайте свій гаманець, документи, гроші чи картки, які завжди потрібно мати при собі.
 
Я БУДУ ТЕБЕ БЕРЕГТИ
Замкніть мене замком TSA, який також називають глобальною системою безпеки. Таким чином, ви можете зараз замкнути свій багаж, уникнувши проблем із кишеньковими злодіями та злодіями, а також дозволивши співробітникам служби безпеки оглянути ваш багаж, не пошкодивши його.
 
РОУМІНГ З ВАШИМ ТЕЛЕФОНОМ
Ви напевно оціните вбудований USB-роз’єм для зарядки, щоб легко підключити Powerbank до мобільного телефону зсередини. Таким чином, він стає хорошою альтернативою зарядному пристрою для користувачів смартфонів, які хочуть залишатися біля своїх телефонів і використовувати їх постійно, навіть у подорожах. Якісна м'яка спинка забезпечить зручну і здорову підтримку вашій спині.
Тип

Рюкзак

Об'єм, л

20

Матеріал

Поліестер

Місткість ноутбука, дюймів

15,6

Зовнішні розміри, мм

430 x 320 x 160

Вага, кг

1

Колір

Black

Інструкції

Файл Опис
3108292.pdf (242,88 кб) Інструкція