Код: 6811354 Рюкзак Yenkee 20L 15.6" FLASHPACKER YBB 1502 (Black)

  • Артикул: 45016274
  • Матеріал: Поліестер
  • Місткість ноутбука: 15.6"

Гарантія: 12 місяців

МІСЬКИЙ ЕЛЕМЕНТ

Бетонні джунглі - мій дім. Я проводжу вас на роботу щоранку на громадському транспорті та виходжу, щоб продовжити ваше дозвілля, коли ви нарешті закінчите день. Ви можете легко сховати в моєму тілі ноутбук 15,6", багато електронних гаджетів і, наприклад, навіть светр поверх цього, якщо охолоне. Але я зберігаю свій діловий повсякденний дизайн.
 
ЗАХИСНИК ЦІННОГО
Дорогоцінна електроніка, а також документи надійно зберігаються всередині мене. Я зберігаю всі ваші речі в безпеці, щоб вони не піддавалися, наприклад, раптовому дощу чи небажаним ударам. Крім того, ви завжди можете легко дістатися до своїх помічників завдяки надійним двостороннім застібкам-блискавкам, які завжди дозволяють відкрити рюкзак в оптимальному положенні.
 
ДІЙСНО РОЗУМНИЙ РЮЗАК
Ви перебуваєте в роумінгу з телефонною навігацією, а заряд акумулятора низький. Частий сценарій всіх мандрівників. Нічого страшного. Повербанк, який можна сховати в рюкзак і підключити через вбудований порт USB, забезпечить зручну зарядку вашого мобільного. Це гарантує, що ваші руки завжди будуть вільні, що дозволить вам легко вийти у вир міста.
Тип

Рюкзак

Об'єм, л

20

Матеріал

Поліестер

Місткість ноутбука, дюймів

15,6

Зовнішні розміри, мм

460 x 310 x 170

Вага, кг

0.865

Колір

Black