Код: 6811356 Рюкзак Yenkee 22L 15.6" Gaming SHIELD YBB 1503 (Black)

  • Артикул: 45015144
  • Матеріал: Поліестер
  • Місткість ноутбука: 15.6"

Гарантія: 12 місяців

ПОКЛАДІТЬ СВІЙ СТИЛЬ НА ПЛЕЧІ!

Я — ігровий рюкзак SHIELD 15,6 дюймів. Окрім великого об’єму, я можу запропонувати вам також функціональний дизайн, який вам просто сподобається. Я створений, щоб дозволити вам носити ноутбук, клавіатуру чи навушники з максимальною безпекою і зручністю. Використовуйте ефективно організований простір і кишені для ігрового обладнання. Для цього я пропоную вам три основні відділення з кількома слотами та кишенями, включаючи три спеціальні кишені для вашого ігрового обладнання.
 
НАДІЙНИЙ ЗАХИСТ
Перевезення ноутбука іноді може бути напруженим, головним чином, якщо ви збираєтеся вирушити в довгу подорож. Немає місця для страху. Моя передня кришка зроблена з твердого скелета, а повністю обшита внутрішня частина забезпечить максимальний захист вашого обладнання, незалежно від того, що може статися під час транспортування - а на цьому шляху справді багато підводних каменів. Захист у нижній частині рюкзака запобіжить пошкодженням від ударів.
 
ЗРУЧНИЙ БОДИГАРД
Використовуйте надійні двосторонні блискавки для безпечного та негайного доступу. Оскільки для мене перш за все зручність, для оптимальної циркуляції повітря в моїй конструкції є канал для охолодження повітря біля спини. До зручності також додають бічні сітчасті кишені для парасольок і напоїв, які завжди будуть у вас під рукою.
Тип

Рюкзак

Об'єм, л

22

Матеріал

Поліестер

Місткість ноутбука, дюймів

15,6

Зовнішні розміри, мм

480 x 320 х 160

Вага, кг

0.88

Колір

Black