Код: 6346682 Шумівка RINGEL Oder

  • Артикул: RG-5101/6
  • Шумівка Oder
  • Матеріал: сталь/нейлон
  • Кількість предметів: 1

Гарантія: -

RINGEL Oder - серія стильного кухонного приладдя, виготовленого з якісних матеріалів і прикрашеного контрастною червоною смужкою. Завдяки ергономічному дизайну всі аксесуари RINGEL Oder зручні у користуванні.

РУЧКА З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ

Ефектне сатинове полірування забезпечує зручність утримання в руці. Ручки зі сталі не згинаються і не деформуються.

РОБОЧА ЧАСТИНА ІЗ ЖАРОСТІЙКОГО НЕЙЛОНУ

Робоча частина аксесуарів виготовлена ​​із жаростійкого нейлону, не залишає подряпин на посуді з антипригарним або керамічним покриттям.

ОТВОРИ НА РУЧЦІ

Спеціальні отвори на ручках для зручного зберігання в підвішеному вигляді на гачках.

ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТІ МАТЕРІАЛИ

При виготовленні кухонного приладдя використано якісні та безпечні для здоров'я матеріали. Усе кухонне приладдя можна мити в посудомийній машині.

У серію кухонного приладдя RINGEL Oder входять: ложки, лопатки, лопатки з прорізами, шумівки, картоплем'ялки, ополоник, овочечистка, терка одностороння, терка вузька та лопатка для сиру.

RINGEL - бренд якісного посуду та аксесуарів для кухні

Торгова марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду та вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд від бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня буде надихати вас на справжні кулінарні шедеври!

RINGEL - залізний характер, блискучий смак!

RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології та актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачу найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є і буде на першому місці.

Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді та приборах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого та лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній окремій кухні.

Серія

Oder

Матеріал

Нейлон

Нержавіюча сталь

Можна мити в посудомийній машині

Так