Код: 6734199 Смарт годинник Apple Watch S7 GPS 41 Blue Alum Case Abyss Blue Sp/B

  • Артикул: MKN13UL/A
  • Сумісність: iOS
  • Інтерфейс: Bluetooth 5.0
  • Wi-Fi, GPS, NFC

Гарантія: 12 місяців

Дисплей збільшеного розміру
Зовнішність смарт-годинника Apple Watch Series 7 підкорює своєю вишуканістю та елегантними витонченими лініями. Візуальний ефект плавних ліній досягається заломленням променів на краю дисплея. Екран став ще більшим за рахунок зменшення рамки на 40%. При тих же розмірах, як і Series 3 і 6, модель має набагато більше активного робочого простору. Дисплей Retina відрізняється підвищеною яскравістю, що особливо помітна на вулиці. Екран завжди активний, що дозволяє не вмикати його дотиком або підйомом зап'ястя.

Удароміцна модель
Серед усіх годинників Apple Watch представлена ​​відрізняється найвищою міцністю. Грандіозний перегляд концепції будови корпусу дозволив зробити пристрій стійким до тріщин (міцне скло на 50% товщі), пилу (коефіцієнт IP67), вологи (захист стандарту WR50). За рахунок такої фундаментальної переробки вдалося втілити безперервне підсвічування дисплея Retina. Крім цього, фронтальне скло має нову геометрію, що запобігає сколам. Сенсорний датчик екрана вмонтований прямо в OLED-панель.

Стеж за здоров'ям
Інноваційний датчик для виміру даних щодо вмісту кисню у крові визначає цей найважливіший для дихання параметр. Разом з Apple Watch Series 7 будьте напоготові, не залишаючи жодного шансу хворобам. Вимірювання ЕКГ можна здійснити в будь-якому місці в будь-який час. У спеціальному додатку можна відстежити усі показники та розшифрувати їх. Такий підхід дозволить медпрацівникам отримувати точні дані про здоров'я пацієнтів, а самим власникам годинника відстежувати динаміку одужання.

Ще більше заряду
Зазнала змін і система підзарядки девайсу. Модель отримує електроживлення на 33% швидше, ніж представники серії Watch Series 6. Будова зарядних компонентів у поєднанні з кабелем формату USB-C лише за 45 хвилин відновлюють заряд із 0 до 80%. Цикл 8 хвилин дозволить відстежувати повноцінний 8-годинний нічний сон. Не чекайте, поки девайс зарядиться - вмикайтеся в роботу моментально.

Будь у балансі
Новий функціонал «Свідомість» і «Роздум» безпосередньо з програми Apple Fitness+ дозволить видихнути та перевести дух. Кожна ваша думка буде впорядкована, рівень стресу знижено, а медитації дозволять знайти істину. Усе це надається в аудіо- та відеоформаті з гарною візуалізацією. Знайдіть час собі у стрімкому потоці життя.

Максимум тренувань
У вашому розпорядженні безліч тренувань різних напрямків. Знайдіть те, що справді подобається. Слідкуйте за показниками свого прогресу, використовуючи розумний годинник. Крім наявного раніше списку активностей (скелелазіння, біг, плавання, сквош, сноубординг та ін.), були додані пілатес і тайцзицюань. Девайс став ще функціональнішим.

Новий формат для велосипедистів
Творці моделі приділили особливу увагу доопрацюванню програми тренувань велосипедистів. Тепер, коли ви зупиняєтеся, розумний годинник Apple Watch Series 7 більше не включає цей час у тренування. При цьому коли педалі знову крутяться – відлік буде продовжено. Виявлення падіння запобігає екстреним випадкам, дозволяючи викликати допомогу в серйозній ситуації. Аудіовідгуки дозволять контролювати всі найважливіші показники вашої ефективності, не відволікаючись на екран.

Занурення під воду
Аксесуар добре переносить занурення у водний простір за рахунок продуманої конструкції, що відповідає стандарту WR50. Це означає, що в годиннику можна сміливо пірнати на глибину до 50 м. Море, басейн, душ - нічого з цього не зашкодить техніці, що робить її справді універсальною.

Спортивна мотивація
Групова активність з відстеженням результатів друзів і мотивацією стати краще спрацьовує відмінно, коли є спортивний інтерес. Кільця активності, що показують ваші етапи тренування протягом дня, можна демонструвати однодумцям. У режимі змагання можна кинути виклик, створивши цим спортивний челендж. З тих, хто змагається, перемагає той, чиї бали за додатком вище.

Бібліотека Apple Music
Крім спортивного функціоналу, користувачі Apple Watch Series 7 отримують доступ до аудіобібліотеки Apple Music, що має в арсеналі понад 75 млн треків, подкастів, аудіокниг. У процесі спалювання калорій ви зможете задіяти аудіальну пам'ять, вивчивши щось нове, розважитись веселим подкастом або прослухати захоплюючі історії.

Програма Apple Fitness+
Більше не потрібно самостійно шукати тренування в інтернеті – використовуйте переваги програми Apple Fitness+, в якій вже є готові програми, і щотижня їх список зростає. Короткі та довгі цикли від 5 до 45 хвилин різної спрямованості (йога, силові, пілатес тощо) призначені для користувачів з різним рівнем фізичної підготовки. 

Інтерфейс з'єднання

Bluetooth 5.0

Роздільна здатність дисплея

352х430

Сумісність з ОС

iOS

Дисплей

Сенсорний

Спосіб оповіщення

Вібрація

Звуковий сигнал

Світлове сповіщення

Час роботи

До 18 годин роботи без підзарядки

Процесор

Двоядерний Apple S7

Вбудована пам'ять

32 ГБ

Керування музикою

Так

Керування фотокамерою смартфона

Так

Оснащення

GPS

Пульсометр

Функція гучного зв'язку

Крокомір

Акселерометр

Особливості

Підтримка Siri

Вбудований модуль GPS, ГЛОНАСС, Galileo та QZSS

Зарядний кабель з магнітним кріпленням

Висотомір

Датчик серцевої активності

Безпровідна зарядка

Будильник

Вбудований мікрофон

Захист від води, пилу

Контроль денної активності

З компасом

Секундомір

Повідомлення

Трекінг сну

Гіроскоп

З барометром

Вміст кисню у крові

Лічильник биття серця

Лічильник калорій

Захист від вологи

Так

Захист від ударів

Так

Знімний ремінець

Так

Колір корпусу

Синій

Колір ремінця

Синій

Розміри, мм

41 x 35 x 10.7

Вага

32 г