Код: 6821831 Смарт годинник Apple Watch S8 GPS 41 Midnight Alum Midnight Sp/B

  • Артикул: MNP53UL/A
  • Сумісність: iOS
  • Інтерфейс: Bluetooth 5.0
  • Wi-Fi, GPS, NFC

Гарантія: 12 місяців

Здоровий стрибок уперед
Ваш важливий супутник тепер ще сильніший. Наявність датчика температури для глибшого розуміння жіночого здоров'я. Виявлення аварій, щоб отримати допомогу в екстреній ситуації. Етапи сну краще зрозуміти свій сон, а також нові способи тренування за допомогою розширеної програми Workout. Майбутня охорона здоров'я ніколи не виглядала такою гарною.

Гарний. І змушений залишатися таким
Завжди увімкнено дисплей Retina. Візьміть у себе все. Зробіть усе. Завдяки яскравому екрану Always-On деталізовані циферблати виглядають чудово та легко читаються, навіть коли ви опускаєте руку. Великий дисплей вміщує всі ваші улюблені завдання та робить натискання, введення та перегортання миттєвими.

Міцніше міцного
Ті самі інновації, які використовуються для створення гарного дисплея Always-On від краю до краю, також роблять його неймовірно міцним. Товстий передній кристал, міцна геометрія та плоска основа роблять його стійким до розтріскування.

А ось і здоровіше ви
Чим більше ви знаєте про своє здоров'я, тим більше у вас можливостей впливати на нього. Удосконалені датчики здоров'я Apple Watch Series 8 надають інформацію, яка допоможе вам краще зрозуміти своє здоров'я.

Поява датчика температури
Зрозумійте свій цикл, як ніколи раніше. Apple Watch Series 8 має новий інноваційний датчик, який відстежує вашу температуру під час сну, і ви можете бачити зміни із часом. Відстеження циклу використовує ці дані, щоб дати ретроспективну оцінку того, коли у вас можлива овуляція, яка може бути корисною для планування сім'ї. У поєднанні із частотою пульсу та зареєстрованими даними циклу ви отримаєте докладне уявлення про свій менструальний цикл.

Прогнозування менструації
Менше запитань. Покращуйте прогнози менструації за допомогою даних про температуру зап'ястя. Тепер ви можете отримувати сповіщення, якщо зареєстровані дані циклу показують можливі відхилення циклу, наприклад, нерегулярні або тривалі менструації. Ви можете поділитися історією свого циклу зі своїм лікарем для більш поінформованої розмови.

Пристрій для сну
Програма Sleep не просто відстежує час вашого сну. Вона показує, скільки часу ви провели у швидкому, базовому чи глибокому сні, а також час, коли ви могли прокинутися.

Сподіваємося, інновації вам ніколи не знадобляться
Пропонуємо функцію виявлення аварій. Уперше Apple Watch Series 8 здатен визначити, якщо ви потрапили до серйозної автокатастрофи. Коли виявлено аварію, Crash Detection може автоматично пов'язати вас з екстреними службами, надати диспетчерам ваше місцезнаходження та сповістити ваші екстрені контакти. Crash Detection використовує об'єднану потужність покращеного 3-осьового гіроскопа та нового акселерометра g-force, який має найдинамічніший діапазон серед розумних годинників. Він також використовує мікрофон, барометр, GPS і розширений алгоритм злиття датчиків, навчений на основі понад 1 мільйон годин реального водіння та даних про аварії, щоб визначити, чи потрапили ви в серйозну аварію.

Нові способи тренувань
Для особистого рекорду. Присідайте, обертайтеся, крокуйте будь-що – Apple Watch допоможе вам у покращеній програмі Тренування. З новими режимами перегляду тренувань ви зможете відразу бачити більш розширені показники, наприклад, зони частоти серцевих скорочень і налаштовані інтервали, щоб ви залишалися сильними. 

Роздільна здатність дисплея

352х430

Інтерфейс з'єднання

Bluetooth 5.0

Сумісність з ОС

iOS

Дисплей

Сенсорний

Спосіб оповіщення

Вібрація

Звуковий сигнал

Світлове сповіщення

Процесор

Двоядерний S8

Вбудована пам'ять

32 ГБ

Керування музикою

Так

Керування фотокамерою смартфона

Так

Оснащення

GPS

Пульсометр

Крокомір

Особливості

Підтримка Siri

Вбудований модуль GPS, ГЛОНАСС, Galileo та QZSS

Зарядний кабель із магнітним кріпленням

Висотомір

Датчик серцевої активності

Матеріал корпусу: алюміній

Матеріал ремінця: фтореластомір

Захист від вологи

Так

Захист від ударів

Так

Знімний ремінець

Так

Колір корпусу

Чорний

Колір ремінця

Чорний

Розміри, мм

41 x 35 x 10.7

Вага

32 г