Код: 6825132 Смарт годинник Apple Watch Ultra GPS + Cellular, 49mm Titanium Case/Green Alpine Loop - M

  • Артикул: MQFN3UL/A
  • Сумісність: iOS
  • Інтерфейс: Bluetooth 5.3
  • Wi-Fi, GPS, NFC

Гарантія: 12 місяців

Представляємо годинник, який розширює межі для спортсменів, які роблять те саме. Пригоди чекають
Знайомтеся з найнадійнішим і потужним Apple Watch. З міцним титановим корпусом, точним двочастотним GPS, до 36 годин автономної роботи, свободою стільникового зв’язку та трьома спеціальними браслетами, створеними для спортсменів і авантюристів усіх мастей.

Виглядає міцно. Бо це так
Щоб створити найкращий спортивний годинник, Apple створили кожен елемент із ретельною увагою до деталей для забезпечення неперевершеної продуктивності. Титан забезпечує ідеальний баланс між вагою, міцністю та стійкістю до корозії. Нова конструкція корпусу піднімається, оточуючи плоске сапфірове скло та захищаючи його від ударів краями. Digital Crown більший, а бічна кнопка піднята над корпусом, що полегшує використання в рукавичках.

Найбільший і найяскравіший дисплей Apple Watch
Пряме сонячне світло не є перешкодою для дисплея Always‑On Retina, який має вражаючу яскравість 2000 ніт на піку та вдвічі яскравіший за будь-який інший Apple Watch, а більший дисплей забезпечує більше місця для показників тренувань і детальних циферблатів.

Циферблат Wayfinder із нічним режимом
Спеціально для Apple Watch Ultra, циферблат Wayfinder має циферблат часу, який можна перемикати на живий компас і має місце для восьми доповнень. За умов слабкого освітлення ви можете повернути коронку Digital Crown, щоб активувати нічний режим і побачити, як циферблат стане яскраво-червоним.

Готова до дії
Нова кнопка дії дає вам швидкий фізичний контроль над різними функціями. Її можна налаштувати, і вона може керувати тренуванням, позначати точку компаса або починати занурення. Як і ви, вона сповнена потенціалу.

Усе на своїх місцях
Важливий і універсальний інструмент, який поміщається на вашому зап’ясті, Apple Watch Ultra містить неймовірні можливості в напрочуд малому місці.

GPS антена
Точний двочастотний GPS забезпечує точне місцезнаходження для розрахунку відстані, темпу та карт маршруту.

Кнопка дії в міжнародному помаранчевому
Налаштуйте, щоб позначити маршрутну точку компаса, запустити зворотний шлях, контролювати тренування, почати занурення тощо. Натисніть і утримуйте, щоб активувати сирену.

Подвійні динаміки
Другий динамік покращує гучність звуку для дзвінків і Siri.

Сирена
Видає звуковий сигнал 86 децибел, щоб залучити допомогу. Можна почути на відстані до 180 метрів.

Бічна кнопка
Використовуйте для доступу до функцій безпеки. Натисніть і утримуйте, щоб зробити екстрений виклик, отримати свій медичний ідентифікатор або отримати доступ до сирени. Трохи піднята над корпусом для використання в рукавичках.

Глибиномір
Забезпечує вимірювання в режимі реального часу глибини під водою до 40 метрів разом із показаннями температури води.

Матриця з трьох мікрофонів
У вітряному середовищі адаптивний алгоритм вибирає найкращий мікрофон для аудіо. Машинне навчання фільтрує шум для оптимальної чіткості голосу.

Digital Crown
Більший діаметр і грубіші канавки полегшують використання.

Час роботи батареї протягом днів
Коли ви перебуваєте другий день у подорожі з рюкзаком, на останньому етапі тріатлону або пірнаєте вздовж коралового рифу, останнє, про що вам хочеться думати, — це про розрядку акумулятора. Завдяки довшому терміну служби батареї, ніж будь-коли, ви можете взятися майже за будь-що і мати запас енергії.

Ходити в похід, бігати, пірнати. Для цього є ремінець
Створення найкращого спортивного годинника для спортсменів усіх видів вимагало унікального підходу. Ось чому спеціалізовані ремінці для пригод на свіжому повітрі, тренувань на витривалість і водних видів спорту створені так само ретельно, як і сам годинник.

Штовхайте далі. Біжіть дикіше
Незалежно від того, чи це ваша перша пробіжка за деякий час, біг на 10 км чи ультрамарафон, потрібна особлива людина, щоб шукати викликів, які випробовують вас фізично. Apple Watch Ultra — це навчальний партнер, який допоможе вам розширити свої межі.

Знайдіть силу в цифрах
Щоб досягти прогресу як спортсмен, потрібні точні дані та розуміння. Оновлення програми «Тренування», як-от нові показники та перегляди, дають вам усю необхідну інформацію, щоб бути найкращим. Більший дисплей дозволяє бачити до шести показників одночасно.

GPS, який є справді новаторським
Продуктивність GPS має вирішальне значення для спортсменів, яким потрібні найточніші показники, незалежно від того, чи тренуються вони на міських вулицях чи на природі. Apple Watch Ultra має нову прецизійну двочастотну систему GPS, яка забезпечує неймовірну точність у найскладніших місцях.

Вище. Поза межами. І знову назад
Розроблені для роботи в екстремальних умовах, висотах і температурах, Apple Watch Ultra є важливим інструментом дослідження, який може доставити вас куди завгодно. І допоможе доставити тебе додому.

Переосмислений компас
Точний компас так само важливий для орієнтування в дикій природі, як і надійна пара черевиків. Перероблений додаток Compass пропонує абсолютно нові види та функціональні можливості, які підносять орієнтування на зап’ясті на нову висоту.

Кнопка дії. Зробіть свій слід. Знайди свій шлях
Одне натискання кнопки «Дія» може швидко скинути маршрутну точку компаса у вашому місці або негайно запустити зворотний шлях, щоб ви могли зосередитися на подорожі попереду або позаду вас.

Інноваційний, навіть у морі
Створений, щоб витримати катання на водних мотоциклах у затоці Мауналуа або кайтсерфінг ущелині. Apple Watch Ultra має новий глибиномір. Він також надає дані та функціональні можливості, необхідні аквалангістам і вільним дайверам для спусків на глибину до 40 метрів.

Повнофункціональний підводний комп'ютер
Додаток Oceanic+ для Apple Watch Ultra, розроблений у партнерстві з відомими інноваторами підводного світу Huish Outdoors, забезпечує справжній дайвінг-комп’ютер на вашому зап’ясті. Створений для рекреаційного підводного плавання та вільного занурення на глибину до 40 метрів із усіма основними функціями, які потрібні дайверам. Він також надзвичайно простий у використанні.

Інновації на новій глибині
Завдяки новому глибиноміру додаток Depth ідеально підходить для снорклінгу або будь-якої звичайної підводної діяльності. Переглядайте час, поточну глибину, температуру води, тривалість під водою та максимальну глибину, яку ви досягли. Він навіть може автоматично активуватися під час занурення.

Кнопка дії
На старт, увага, пірнай. Полегшіть керування годинником у воді, запрограмувавши кнопку Action для запуску програми Depth або встановивши напрямок за компасом під час занурення з Oceanic+.

Потужні особливості здоров'я
Поява датчика температури. Новий інноваційний датчик температури дає змогу отримувати новаторські відомості про жіноче здоров’я та вдосконалене відстеження циклу. Він записує нічні зміни температури, які ви можете побачити в додатку Health.

Відстеження сну
Слідкуйте за своїм сном. Подивіться, скільки часу ви витрачаєте на три стадії сну: REM, базову та глибоку. І знати, коли ти міг би прокинутися.

ЕКГ
Додаток ECG може записати ваше серцебиття та ритм за допомогою електричного датчика серця, а потім перевірити запис на фібриляцію передсердь, форму нерегулярного ритму.

Сповіщення про здоров'я серця
Отримуйте сповіщення про незвично високий або низький пульс і нерегулярний серцевий ритм.

Кисень крові
Отримайте дані про рівень кисню в крові, щоб зрозуміти важливий показник вашого загального самопочуття.

Інноваційні функції безпеки
Представляємо функцію виявлення аварій. Нові датчики та алгоритм машинного навчання працюють, щоб виявляти важкі автомобільні аварії та автоматично зв’язуватися зі службами екстреної допомоги. Apple Watch Ultra також повідомляє диспетчерам про ваше місцезнаходження та сповіщає контакти для екстрених випадків.

Виявлення падіння
Незалежно від того, перебуваєте ви вдома чи в подорожі, якщо буде виявлено падіння, але ви не реагуєте, виклик служби екстреної допомоги буде здійснено автоматично.

Екстрений SOS
Натисніть і утримуйте бічну кнопку, щоб швидко зв’язатися зі службами екстреної допомоги та повідомити їм своє місцезнаходження. Протягом певного часу ваші контакти для екстрених випадків отримуватимуть оновлення, коли ваше місцезнаходження змінюватиметься.

Музика
Слухайте свою улюблену музику, подкасти та аудіокниги з вершини гори або в тренажерному залі.

Карти
Отримайте маршрути та навіть торкніться зап’ястя, коли вам потрібно повернути.

Apple Pay
Надсилайте гроші друзям або оплачуйте будь-що за допомогою Apple Pay. Використовуйте Wallet як ідентифікатор, ключ від дому, автомобіля чи посадковий талон.

Siri
Робіть майже все на Apple Watch — отримуйте маршрути, дивіться погоду чи відтворюйте пісню — просто спілкуючись із Siri.

Магазин додатків
App Store на Apple Watch дозволяє знайти програми майже для будь-якого виду спорту чи діяльності. Завантажуйте програми прямо на годинник, не дістаючи iPhone.

Інтерфейс з'єднання

Bluetooth 5.3

Роздільна здатність дисплея

502 x 410

Сумісність з ОС

iOS

Дисплей

Сенсорний

Спосіб оповіщення

Вібрація

Звуковий сигнал

Час автономної роботи

1-7 днів

Час роботи

Режим середнього навантаження: до 36 годин*

Звичайний режим: до 18 годин

*Термін служби батареї протягом усього дня заснований на наступному використанні: 180 перевірок часу, 180 сповіщень, 90 хвилин використання програми та 60-хвилинне тренування з відтворенням музики з Apple Watch через Bluetooth протягом 36 годин. Використання Apple Watch Ultra (GPS+Cellular) включає 8 годин під'єднання LTE і 28 годин під'єднання до iPhone через Bluetooth протягом 36 годин

Процесор

Двоядерний S8

Вбудована пам'ять

32 ГБ

Керування музикою

Так

Керування фотокамерою смартфона

Так

Оснащення

GPS

Пульсометр

Крокомір

Акселерометр

Особливості

Підтримка Siri

Вбудований модуль GPS, ГЛОНАС, Galileo та QZSS

Інші бездротові можливості: LTE, NFC

Зарядний кабель із магнітним кріпленням

Висотомір

Датчик серцевої активності

Виявлення аварії

Режим сирени

Тип заряджання: магнітна

Матеріал корпусу: титан

Матеріал ремінця: текстиль

Розмір ремінця: М

Захист від вологи

Так

Захист від ударів

Так

Знімний ремінець

Так

Колір корпусу

Сірий

Колір ремінця

Зелений

Розміри, мм

49 x 44 x 14.4

Вага

61.3