Код: 6684011 Смарт-годинник Huawei Band 6 Graphite Black

  • Артикул: 55026629
  • 1.47" (198 x 368) AMOLED
  • Сумісність: Android і iOS
  • Інтерфейс: Bluetooth 5.0
  • Водонепроникність: так

Гарантія: 12 місяців

Huawei Band 6

Постійний моніторинг SpO2 | Безрамковий FullView-екран | Робота до 2 тижнів без підзарядки

Оновлений розумний браслет

HUAWEI Band 6 оснащений безрамковим екраном 1,47 дюйма AMOLED FullView, робоча поверхня якого збільшена на 148%, а корисна площа складає 64%. Роздільна здатність екрана - 194 х 368, 282 PPI. Ця модель дійсно вражає.

Більше корисної інформації для вас

Екран з великою корисною площею не лише виглядає стильно, але і допомагає вам отримувати більше корисної інформації. Фотографії більшого розміру, точніша статистика, дані безперервного моніторингу пульсу - уся важлива інформація у вас під рукою. З легкістю переглядайте необхідну інформацію на сенсорному екрані.

Створіть неповторний образ

Змінюйте зовнішній вигляд циферблата браслета залежно від настрою. Серед 200 варіантів ви знайдете той, який буде вам до смаку. Змінюйте оформлення одним дотиком. Змінюйте циферблат одним дотиком. Ви також можете використовувати в якості циферблата свої фотографії. Нехай улюблений циферблат радує око.

Краса та комфорт

Виберіть відповідний стиль. Ремінець HUAWEI Band 6 виконаний у чотирьох кольорах, кожному з яких властива особлива естетика. Ремінці, виготовлені з м'якого щільного силікону, дуже легкі та відштовхують забруднення. Браслет важить усього 18 г і майже не відчувається на руці.

2 тижні без підзарядки

Фітнес-браслет HUAWEI Band 6 відрізняє тривалий час роботи без підзарядки (2 тижні при звичайному використанні і 10 днів - при інтенсивному). Коли заряд батареї закінчиться, ви зможете зарядити браслет за 5 хвилин за допомогою магнітного зарядного пристрою. Цієї зарядки вистачить на 2 дні роботи. Не турбуйтеся про рівень заряду батареї.

Моніторинг пульсу
24/7

Відстеження пульсу дуже важливо для підтримки гарної фізичної форми та турботи про здоров'я. Технологія TruSeen™ 4.0 використовує оптичні лінзи й обробку даних на базі штучного інтелекту для безперервного відстеження вашого пульсу. Ви отримаєте сповіщення при сповільненні або підвищенні пульсу вище стандартних значень. Подбайте про своє здоров'я.

Відстеження рівня кисню
в крові SpO2 24/7

Низький рівень кисню в крові протягом тривалого часу може призвести до поганого самопочуття. Тому дуже важливо його відстежувати. HUAWEI Band 6 оснащений вбудованою системою моніторингу рівня SpO2, яка працює 24/7. Браслет починає вібрувати, коли рівень кисню в крові стає надто низьким, щоб ви могли зупинитися і відновити дихання.

Моніторинг рівня стресу
з технологією TruRelax™

Позбудьтеся стресу. Відстежуйте рівень стресу протягом дня з технологією TruRelax™ і робіть дихальні вправи, слідуючи інструкціям на екрані браслета. Додайте спокою в повсякденне життя.

Моніторинг сну
з технологією TruSleep™ 2.0

Поліпшіть якість сну. Технологія TruSleep™ 2.0 допомагає визначити, коли ви прокидаєтеся або перебуваєте в одній із чотирьох фаз сну (глибокий сон, неглибокий сон, швидкий сон і денний сон). Точність фаз сну збільшена до 96,3%, браслет визначає не лише скільки часу ви спите, а й якість вашого сну. Він здатен виявити будь-яку із шести основних проблем зі сном. Ви також можете отримати більше 200 порад щодо поліпшення якості сну. Висипайтеся кожного дня.

Відстеження
менструального циклу

HUAWEI Band 6 допоможе скласти зручний календар менструального циклу. Своєчасно отримуйте делікатні нагадування про наближення початку циклу. Надійний друг на вашому зап'ясті.

Відстежуйте
свій прогрес

Задайте три мети на кожен день: кількість кроків, кількість годин фізичної активності та рівень фізичної активності (від середнього до високого). Переглядайте кольорові зручні графіки фізичної активності на екрані браслета HUAWEI Band 6. Отримуйте мотивуючі сповіщення при досягненні мети. Мотивація допомагає рухатися далі.

Займайтеся спортом

Докладіть усіх зусиль для досягнення результату, про решту подбає HUAWEI Band 6. Вибирайте будь-який з 96 режимів тренувань і відстежуйте частоту пульсу, кількість витрачених калорій і т.д. Усі ваші дані будуть показані на екрані у вигляді простих графіків. Відстежуйте свій прогрес і ставте нові цілі.

Персональний асистент

HUAWEI Band 6 — це не лише зручний фітнес-трекер. Він також забезпечує ефективнішу взаємодію з вашим телефоном. Переглядайте вхідні дзвінки та сповіщення, отримуйте сповіщення про погоду, керуйте відтворенням музики, робіть фотографії за допомогою камери телефону.

Інтерфейс з'єднання

Bluetooth 5.0

Діагональ дисплея

1.47"

Роздільна здатність дисплея

198 x 368 (AMOLED)

Сумісність з ОС

iOS

Android 6.0 і новіше

Дисплей

Кольоровий

Час роботи

14 днів

Керування музикою

Так

Керування фотокамерою смартфона

Так

Оснащення

Акселерометр

Особливості

Датчик гіроскопа

Оптичний датчик пульсу

Захист від води 5 ATM

Магнітний порт для зарядки

Цілодобовий моніторинг SpO2

Розпізнає 6 видів тренувань і має 96 персональних режимів

Час зарядки: близько 65 хвилин

2 дні типового використання після 5 хвилин підзарядки

Захист від вологи

Так

Захист від ударів

Так

Знімний ремінець

Так

Колір корпусу

Сріблястий

Колір ремінця

Чорний

Розміри, мм

43 x 25.4 x 10.99

Вага

18 г (без ремінця)